eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali15-18k.mp3
6.23M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_پانزدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " تقدیر و تکلیف در اخلاق خانواده👨👩👧👦 @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
جلسه چهاردهم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مارمالاد_زردک_با_شکر_قهوه_ای_و_رنده_پوست_پرتقال یک کیلوزردک رو رنده ریز میکنیم،با یک لیوان آب و بین یک تا یک و نیم کیلو شکر (من همون یک کیلو میریزم)روی گاز میگذاریم. درشو میگذاریم تا خوب بپزه. نیم ساعت آخر یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین حلال و پنج تا شش قاشق رنده پوست پرتقال که تلخی گیری شده رو بهش اضافه میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم برای خمیر پیراشکی : آرد سفید :چهار الی چهار ونیم پیمانه آب :یک پیمانه شکر برای خمیر :یک قاشق غذا خوری وانیل:کمی شکر برای مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری مایه خمیر :یک قاشق غذا خوری روغن مایع :یک چهارم پیمانه مواد لازم برای کرم پیراشکی: آرد سفید:نصف پیمانه شکر :نصف پیمانه آب :یک پیمانه وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری برای تهیه خمیر پیراشکی ابتدا مایه خمیر وشکر را با نصف استکان آب ولرم مخلوط می کنیم (بهتر است در ظرف فلزی نباشد )وبعد روی آنرا می پوشانیم ودر جای گرم می گذاریم بعد از حدود ده دقیقه حجم ان دو برابر می شود روغن وآب وشکر را با کمی وانیل (در صورت دلخواه ) به هم می زنیم و مایه خمیر وآرد را به ان اضافه می کنیم . البته آرد را به تدریج به آن اضافه می کنیم تا زمانی که به دست نچسبد. ممکن است به آرد بیشتری نیاز داشته باشیم (من حدود نصف پیمانه آرد بیشتر مصرف کردم که این بسته به رطوبت ارد وجنس آن دارد.) نکته مهم :در ابتدای اضافه کردن ارد همیشه با قاشق آرد را با بقیه مواد مخلوط کنید تا زمانی که اونقدر خمیر سنگین شود که نتونید با قاشق به هم بزنید اینطوری دستتون خمیری نمی شه و گول نمی خورید ومرتب آرد اضافه نمی کنید . حالا روی خمیر را می پوشانیم ودر جایی گرم می گذاریم تا حجم آن دوبرابر شود سپس با وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز می کنیم . وبا ته لیوان قالب دایره ای می زنیم . آنها در سینی می چینیم ومجددا حدود ده تا پانزده دقیقه نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود . در مدت ور اومدن خمیر، کرم پیراشکی را درست می کنیم . آرد وشکر را مخلوط می کنیم وبعد آب را کم کم به آن اضافه می کنیم تا یکدست شود . وروی حرارت ملایم می گذاریم وهم می زنیم تا بوی خامی آرد برودوغلیظ شود ودر آخر هم وانیل را به آن اضافه می کنیم .(غلظت اون باید شبیه ماست چکیده بشه ) در یک ماهیتابه بزرگ وبا دیواره بلند به اندازه کافی روغن می ریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکی ها را بگیره . وقتی روغن کاملا داغ شد پیراشکی ها را در ماهیتابه می چینیم و به اون دست نمی زنیم تا پف کنه ویکطرف اون سرخ بشه بعد اونها را برمی گردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه. پیراشکی ها در صافی می گذاریم تا روغن اون بره ووقتی کمی خنک شد در کنار اون ها شکافی ایجاد می کنیم وبه اندازه یک قاشق کرم داخل شکاف می گذاریم می تونیم برای زیبایی وخوشمزگی روی پیراشکی ها را با پودر قند ویا شکلات آب شده تزیین کنیم . 🔴من هم برای خمیرهم برای کرم ازشیر استفاده میکنم😉 🔴موادگفته شده برای کرم فقط نصف پیراشکی ها رو کفایت میکنه مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_ترد_اجیلی_با_رویه_پفکی 👇(شیرینی مدرن گردویی) کره ۷۰ گرم ، روغن جامد ۸۰ گرم ، ارد ۲ و۱/۲ پیمانه ، تخم مرغ ۱ عدد ، بکینگ ۱/۲ ق چایخوری، وانیل ۱/۲ ق مرباخوری، پودر شکر ۳/۴ پیمانه مواد رویه پفکی سفیده تخم مرغ ۲ عدد ، شکر ۱ استکان، وانیل نصف ق مرباخوری ، اجیل دلخواه ۱ پیمانه کره وروغن وپودر شکر رو باهمزن خوب میزنیم تاپوک بشه تقریبا ۱۰ دقیقه بعد تخم مرغ ووانیل رو اضافه میکنیم ودوباره ۱ دقیقه میزنیم ودر اخر ارد وبکینگ ۳ بار الک شده رو اضافه میکنیم وبا نوک انگشت خوب ورز میدیم وبعد در نایلون میگذاریم و۱ ساعت در یخچال استراحت میدیم میریم سراغ رویه 👇 سفیده رو با شکر ووانیل وهل با همزن خوب میزنیم تافرم بگیره بعد گردو یا هر اجیلی که داشتیید رو اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم بعد از ۱ ساعت خمیر رو لای دوتا نایلون باز میکنیم وبا هر قالبی که دوست داشتیم قالب میزنیم ضخامتش نیم سانت باشه واز مواد رویه با ق روش میگذاریم ودرسینی فر چیده ودرفر۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میگذاریم وقتی شیرینی سرد شد از سینی برمیداریم وبا شکلات بن ماری تزیین میکنیم نکته اگه از مواد رویه زیاد امد میتونید توی سینی کاغذ روغنی بندازید چرب کنید وبا قاشق وبا فاصله از مواد میریزیم وروش پودر پسته میریزیم وحالا شیرینی پفکی گردویی هم داریم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدای کانال و لینک گروه
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 مژده!!!دوستان عزیزی که فرندارندومایوس ازدرست کردن شیرینی خانگی.... بارعایت نکات قابلمه خودراتبدیل به فرخانگی کنیدوازپختن شیرینی درون آن لذت ببرید... بصورت تصویری در دو پست بعدی😄👇 @sofrebanovanbeheshti
ابتدا رینگ یا قالبهای کوچک شیرینی را داخل قابلمه بگذارید 🔸منظوراز اینه که,,,هرجسم فلزی که فاصله ایجادکنه بین کف قابلمه وسینی شیرینی که ازهمه مناسبترقالبهای کوچک شیرینیست... من خودم ازقالب دونات استفاده کردم...🔸 @sofrebanovanbeheshti
سپس شیرینیهارودرسینی چیده روی رینگ قراردهید. درقابلمه رابادمکنی پوشانده ... روی حرارت متوسط قراردهید... نووووش جانتون @sofrebanovanbeheshti
👇 یه نکته برای پخت شیرینی که خیلی هم مهم هست فر رو برای کیک حتما۲۰ دقیقه قبل روشن کنید ولی برای شیرینی ۱۰ دقیقه قبل باید فر رو گرم کرد ونکته دیگه اینکه اکثر شیرینیها وقتی توی فر هستند دست بزنید نرم هست اما اگر دورش طلایی باشه یعنی شیرینی پخته وبعد از اینکه خنک بشه خودشو میگیره این یه اشتباه بزرگ هست که وقتی میبینیم شیرینی دورش طلایی هست اما نرمه فکر میکنیم نپخته ویه نکته دیگه هم برای شیرینی مرنگ اینکه اگه روی بخاری بگذارید بهتر میپزه تا توی فر چون شیرینی مرنگ خیلی حساس هست وسریع میسوزه بهتر هست بعد از اینکه گذاشتید روی سینی بگذارید روی بخاری تا تهش زرد نشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_پفکی 👇 ❤️ سفیده تخم مرغ ۵ عدد ❤️ پودر قند یک ونیم پیمانه ❤️ آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری ❤️ پودر پسته وخلال بادام برای تزیین ❤️ مقداری وانیل نوک قاشق چای خوری❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ سفیده راهمراه با ابلیمودر حدی میزنیم که از کاسه نریزد بعد وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کرده و کم کم به سفیده اضافه میکنیم وهم میزنیم اگر بخواهیم شیرینی ها رنگی شود چند قطره رنگ مجاز که من ترجیحا از رنگهای طبیعی استفاده میکنم به آن میزنیم و داخل قیف ریخته و کف سینی فر کاغذ روغنی میاندازیم وروی ان از شیرینی شکوفه های ریز میزنیم ودر فر که از قبل با حرارت ملایم گرم کرده ایم قرار میدهیم درجه فر باید روی ۱۴۵ درجه وبه مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط قرار میدهیم تا شیرینی ها به اصطلاح خشک شود بعد فر را خاموش کرده ومیگذارم شیرینی سرد شده وبعد از روی کاغذ برداشته ودر ظرف میچینیم🌹🌹🌹🌹😋 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مربایی #شیرینی_آلمانی #شیرینی_مشهدی آرد ۵ پیمانه تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق شیر یک سوم پیمانه روغن یک و یک سوم پیمانه پودر قند یک پیمانه عسل دو قاشق سر پر مربا به مقدار لازم و شکلات تخته ای برای تزئین ابتدا پودر قند و روغن را به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط میکنیم بعد به ترتیب شیر عسل تخم مرغ وانیل را مخلوط میکنیم ولی زیاد هم نمیزنیم و بعد آرد را که الک کرده ایم را به مواد اضافه میکنیم و ورز میدهیم زیاد نباید ورز دهیم که به روغن بیفتد . سپس خمیر را داخل کیسه فریزر و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت می دهیم و بعد قالب میزنیم و ته سینی فر را کاغذ روغنی میگذاریم و شیرینی ها رو می چینیم و داخل فر که ازقبل گرم کردیم و با درجه ۱۷۰ و به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم. بعد که شیرینی ها پخته شد می گذاریم خنک شود و بین آنها را مارمالاد یا مربا میزنیم و روی شیرینی ها را با شکلاتی که بن ماری کردیم تزیین می کنیم. روغن من جامد بود . چون با روغن جامد شیرینی لطیف تر می شود و ماندگاری بیشتری دارد. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا