eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_مرمری #کیک_زبرا👇 آرد سبوس دار ٢/۵لیوان تخم مرغ٣عدد شیر ١لیوان شکر١/۵لیوان وانیل نصف ق چایخوری بکینگ پودر ١ق غذاخوری پودر کاکائو ٢ق غذا خوری روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ ها رو به همراه وانیل وشکر چند دقیقه هم میزنیم تا کرمی رنگ بشه. روغن وشیر را هم اضافه میکنیم. یک دقیقه هم میزنیم. آرد را به همراه بیکینگ پودر سه مرتبه الک میکنیم. کم کم به مواد اضافه میکنیم وبه حالت دورانی هم میزنیم. وقتی به اندازه ۴قاشق غذاخوری از آرد باقی مانده بود، مواد کیک را به دو قسمت تقسیم می کنم به یک قسمت از موادمان ٢قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم وهم میزنیم وبه قسمت دیگر موادمان ٢قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه می کنیم ومخلوط میکنیم. در قالبی که از قبل چرب وآرد پاشی کردیم یک ملاقه از مواد ساده ریخته ویک ملاقه از مواد کاکائویی وسطش میریزیم وبه همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود اگر بخواهیم به شکل گل درست کنیم با خلال دندان از مرکز به کناره ها به صورت شعاعی میکشیم. من چون میخاستم مرمری بشه همینطور خلال دندان رو داخل مواد به صورت نا منظم پیچوندم ☺️ در فر از قبل گرم شده با دمایی ١٨۰تا ٢۰۰درجه به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت پخته میشه. زمان ودرجه فر ها باهم متفاوته. من با همین دستور داخل قابلمه هم میپزم عالی میشه. @sofrebanovanbeheshti
#فلافل😋👇 قاسمی 4لیوان نخود خیس خورده 1عدد پیاز درشت 1عدد سیب زمینی متوسط 1عدد گوجه بزرگ کمی جعفری همه رو باهم دوبار چرخ کردم بعد 1عدد تخم مرغ 1ق چ بکینگ پودر 2ق چ پودر انبه گل پر،پیازخشکه،زردچوبه ونمک به مقدار لازم بهش اضافه کردم وبعد سرخ کردم بادست حالت دادم قالب نداشتم☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تاكيد بر درك غروب جمعه دعادر آنوقت 🏴حضرت فاطمه علیهاالسلام گویند🏴 ♦️ شنیدم پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله مى فرمودند♦️ 👌🏻انَّ فِى الْجُمْعَةِ لَساعَةٌ لا یُراقِبُها رَجُلٌ مُسْلِمٌ یَسْأَلُ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ فیها خَیْرا اِلاّ اَعْطاه… ✋🏻 وقالَ هِىَ اِذا تَدَلّى نِصْفُ عَیْنِ الشَّمْسِ لِلْغُروبِ… 👤وکانَتْ فـاطِمَةُ علیهاالسلام تَقُولُ لِغُلامِها: اِصْعَدْ عَلَى الضَّرابِ ـ الظراب ـ 👌🏻 فاِذا رَأَیْتَ عَیْنَ الشَّمْسِ قَدْ تَدَلّى لِلْغُرُوبِ فَاءَعْلِمْنى حَتّى اَدْعُوَ؛ ♦️در روز جمعه ساعتى است که هرکس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند دعایش مستجاب شود، 🌅و آن زمانى است که نیمى از خورشید غروب کرده باشد. 👌🏻حضرت فاطمه علیهاالسلام براى درک آن ساعت به خدمتکارش مى گفت: ✋🏻بر فراز بلندى برو و هرگاه دیدى نیمه خورشید غروب نمود مرا خبر کن تا دعا کنم. 📚معانى الاخبار:399 @mobahesegroup به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ale-yasin-mahdi-mirdamad.mp3
2.37M
زیارت آل یاسین با صدای میرداماد التماس دعای فرج به نیت سلامتی و فرج امام زمان(ع) و هدیه به روح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کاربردهای_کیک_فنجانی کاربر 🌹یا فاطمه الزهرا🌹 اینا همه مواد کیک فنجونی و بافت کیک هست و کف قابلمه کاغذa4 انداختم و چرب کردم خداراشکر خیلی خوب وعالی میشه
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی یکی ازبانوان گروهمون فاطمه بانوی عزیز😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی تا زمانی (((زمینی))) هستش که سرخ نشده باشه، بعد سرخ کردن حالت عرفانی 😉😜پیدا میکنه که با خوردنش میتونی به عظمت آفرینش پی ببری 😋😂 با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کباب_شکمبه_ی_گاو👇 شکمبه پاک کرده رو با یه دونه پیاز و کمی آب حدودا ۲ ساعت پختم. طوری آب بریزین که بعد پخت،آبی نمونه. سه ق غذاخوری گردوی ساییده ۲ق غذاخوری رب انار، یک پیاز رنده ی ریز نمک فلفل کمی انجیر خام رنده شدهِ برای نرم شدنش. شکمبه ی پخته شده رو حدود۵ الی ۶ ساعت تو مواد استراحت میدیم و بعد به سیخ میکشیم. از مواد هم احتمالا تهِ ظرف میمونه که تفتش میدیم و کنار کباب سرو میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
#کوکو_ماکارونی👇 1بسته بزرگ ماکارونی پاپیونی,6عدد تخم مرغ,فلفل دلمه1عددبزرگ, گوجه فرنگی 1عددبزرگ,ذرت پخته 1لیوان,(دلخواه میتونید نخود فرنگی و سوسیس هم اضافه کنید) اویشن,نمک,فلفل,پودرسیر وریزشده ی چندبرگ ریحان سبز ،فلفل دلمه ای رو نگینی خورد کنید گوجه فرنگی هم دونه اش رو خالی کنید وقسمت گوشتیش رو نگینی خورد کنید درظرفی تمام مواد رو باتخم مرغ ها کاملا حل کنید.. وماکارونیها که پخته شده رو با مواد کاملا مخلوط کنید.... درتابه ای بزرگ که روغن ریخته وداغ شده تمام مواد رو خالی کنید وسطح مواد رو صاف کنیددرش رو بگذارید وزیرش رو کم کنید...... اگه دوست داشتید دوطرف سرخ بشه که برمیگردونید که اون سمتش هم سرخ بشه..... دقت کنید که ازدوبند انگشت ضخیمتر نشه واگه یه بند انگشت بشه وخشکش نکنید بهتره😁.... البته اینم بگم من موادش رو بیشتر میزنم.... ولی اینیکه توی تصویره بانصف بسته ماکارونی درست کردم @sofrebanovanbeheshti
#کیک_خرما_و_گردو👇
👇 آرد 300 گرم بکینگ پودر 1 ق مرباخوری جوش شیرین 1/2 ق مرباخوری نمک 1/8 ق مرباخوری کره 250گرم شکر 150 گرم (میتوان نیمی از شکر را شکر قهوه ای استفاده کرد.) خرما بدون هسته 200 گرم (هرنوعی خرمایی میشود استفاده کرد. فقط خشک نباشد.) وانیل 1/8 ق مرباخوری تخم مرغ 4عدد خامه صبحانه 180 میلی لیتر (به همان گرم حساب کنید.) آب 50 گرم پودر دارچین 1 ق مرباخوری پودر زنجبیل 1/2 ق مرباخوری گردو 1/2 پیمانه (سه مورد آخر اختیاری) 1. آرد+ بیکینگ پودر+نمک+ دارچین+زنجبیل+جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. 2. کره+شکر+وانیل را با همزن برقی 2 دقیقه بزنید تا خمیری شود. 3. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ 30 ثانیه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. 4. خرمای بدون هسته را به علاوه آب، روی بخار کتری یا در ماکروویو قرار دهید تا نرم و یکدست شود. سپس با استفاده از کمی خامه با گوشتکوب برقی کاملا آن را له کنید. خامه و خرما را مخلوط کنید. (نیازی به گرفتن پوست خرما نیست.) (این مرحله را قبل از زدن کره و تخم مرغها انجام دهید.) 5. مواد خشک و مواد خامه را به تناوب به مواد کیک اضافه کنید و با درجه پایین همزن در حد مخلوط شدن بزنید. 6. گردو را اضافه کنید. (من به عنوان تزیین روی کیک ریختم.) 7. قالب خرطومی دولیتری را چرب کرده و دیواره را به طور کامل با کنجد پوشش دهید.(قالب حتما باید در مرکز سوراخدار باشد چون کیک سنگینی است و در قالب عادی مرکز کیک نمیپزد.) 8. مواد را به صورت دورانی در قالب بریزید و در فر با حرارت 160 که از قبل گرم شده به مدت 60 تا 70 دقیقه بپزید. (مواد غلیظ است) 9. اجازه دهید کیک در قالب به مدت 15 دقیقه سرد شود و سپس از قالب جدا کنید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدای کانال و لینک گروه
#کیک_نوشابه_ای🍺🍺🍺👇 مامان علی وفاطمه😍 تخم مرغ ۲عدد شکر ۱پیمانه روغن ۱چهارم پیمانه نوشابه پرتقالی ۳چهارم پیمانه آرد ۲پیمانه ب پ ۲ ق چایخوری وانیل خیلی کم 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺 ابتداتخم مرغ ها را باشکر وکمی وانیل میزنیم تاشکرحل شده وحجم مواد افزایش پیداکنه بعدروغن را کم کم اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد نوشابه ریخته هم زده بعدآردو بیکینگ پودر دوبار الک شده را اضافه کرده هم میزنیم من موادرو در قالب ۲۰در۳۵که کفش کاغذروغنی انداختم وچرب کردم ریختم درفر ۱۷۰درجه حدودا وزمان تقریبی ۳۰تا ۴۰دقیقه پختم😋 مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_کنجدی👇 🌱کنجد100گرم 🌱پودرقند150گرم 🌱روغن قنادی150گرم 🌱آردسفید300گرم 🌱بیکینگ پودر1ق مرباخوری روغن وپودرقندوکاملازده تاسبک ووسفیدرنگ بشه آردو بیکینگ پودر را که قبلا الک شده رااضافه کنید کنجدرااضافه کرد بانوک انگشت مخلوط میکنیم یکساعت دریخچال استراحت داده باقالب ماه وستاره(یاهرقالب دیگه ای)قالب زده درسینی فرچیده بمدت 15دقیقه درفربادمای160درجه قراردهید😋 @sofrebanovanbeheshti
زمان آماده سازی: 10 دقیقه     زمان پخت:10 دقیقه 👇 آردیک فنجان شکریک قاشق غذا خوری بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق غذا خوری تخم مرغ1 عدد آب یک لیوان روغن یک قاشق غذا خوری در یک کاسه مخلوط، آرد، شکر، پودر پودر و نمک را هم بزنید.  در کاسه ای دیگر تخم مرغ، آب، روغن را با مخلوط کرده و هم بزنید و سپس آن را به مخلوط کاسه اول اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک دست شود مقداری روغن کف تابه ریخته و بگذارید گرم شود. و بعد مخلوط را درون تابه بریزید و پهن کنید. با تغییر رنگ پنکیک و خشک شدن کناره ها، آن را بچرخانید تا طرف دیگر هم رنگ طلایی بگیرد بعد از چند دقیقه پنکیک بدون شیر شما آماده است و می توانید آن را میل نمایید. به نصف مواد پودکاکائو زدم به نصف اش نزدم و بین پنکیک ها هم خامه صبحانه و شیره انگور ریختم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍ استفاده ازفویل الومینیومی در طبخ منجر به ورود یون اکسید آلومینیوم به بدن و ابتلا به #آلزایمر و #کمخونی میشود‼️ ✅جایگزین : ظروف سنگی.شیشه ای .مسی ، سفالی 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقت شام به افق اهل بیت 😍 🌹امام علی علیه‌السلام : 🔹شام خوردن پیامبران ، 🔸پس از تاریکیِ شب بوده 🔹است . آن را وامگذارید؛ 🔸چراکه واگذاردن آن ، 🔹ویرانی تن است . 📚کافی،ج6،ص288،ح1 #قدم_به_قدم_بااهلبیت 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺