موادلازم📝
#شیرینی_نارگیلی
پودرنارگیل چرب نیم کیلو
شکر یک کیلو
سفیده تخم مرغ ۱۵عدد(۴۹۵گرم)
آردبرنج ۱۵۰گرم
روغن مایع ۳۵۰گرم
@sofrebanovanbeheshti
درقابلمه ای کوچکتر ازقابلمه یاکاسه قبلی کمی آب ریخته وروی حرارت قرارمیدهیم
@sofrebanovanbeheshti
کاسه یاقابلمه مواد را روی قابلمه روی حرارت قرارمیدهیم(بن ماری)
میتوان این مرحله را روی بخاری هم انجام داد البته درفصول سردسال
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به محض اینکه شکر حل شد حرارت را خاموش میکنیم(اگرزیاد روی حرارت بماند شیرینی سفت میشود)
@sofrebanovanbeheshti
مواد رادرقیف پارچه ای یایکبارمصرف بدون ماسوره میریزیم
@sofrebanovanbeheshti
درسینی که کاغذروغنی انداخته ایم بصورت ساده به اندازه دلخواه بافاصله قیف میزنیم
@sofrebanovanbeheshti
باپودرپسته یاکنجد یاخلال بادام روی شیرینی ها راتزیین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
سینی را در فرازقبل گرم شده باحرارت ۱۵۰تا ۱۷۰درجه(بسته به حرارت فر) به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه میپزیم تاروی شیرینی ها طلایی شود
@sofrebanovanbeheshti
May 11
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
یه نکته در مورد خمیر مایه :خمیر مایه برای حفظ کیفیتش باید توی یخچال نگهداری بشه.
من خودم همیشه آب یا شیری که برای به عمل آوردن خمیر مایه استفاده میکنم را ولرم بر نمیدارم وکمی گرمتر استفاده میکنم .
وشکری که باید استفاده بشه را هم با شیر مخلوط میکنم وروی گاز گرمش میکنم تا ذراتش حل بشه وبهتر عمل کنه.
در ظرف را هم با بشقاب میپوشونم وروش یه پارچه هم قرارمیدم ومیگذارم روی میز آشپزخونه ودیگه تکونش نمیدم.
امیدوارم مفید باشه.
نشانه خوب به عمل اومدن خمیر مایه اینه که پف میکنه وروش حبابهایی تشکیل میشه .حدودا 5تا 10دقیقه طول میکشه.
@sofrebanovanbeheshti
🍃🌸🍃🌸﷽🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
#تغذیه_اسلامی
✅ یکی از آداب مهـم سفـره
✍️ امام صادق عليه السلام فرمودند:
«کُلُوا ما یَقَعُ مِنَ الْمائِدَةِ فِى الْحَضَرِ، فَإ نَّ فیهِ شِفا مِنْ کُلِّ دا، وَلا تَاکُلُوا مایَقَعُ مِنْها فِى الصَّحارى »
🔺هنگام خوردن غذا در منزل، آنچه که در سفره و اطراف ظرف مى ریزد جمع کنید و میل نمائید که در آن ها شفاى دردهاى درونى است ، ولى چنانچه در بیابان سفره انداختید؛ اضافه هاى آن را رها کنید براى جانوران .
💥 توجه داشته باشید که با رعایت همین نکات ساده از بسیاری از بیماری ها در امان خواهیم ماند...
📚مستدرک الوسائل : ج۱۶ ص۲۸۸ ح۱.
🍃🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✍غذا جز با نمک اصلاح نمیپذیرد .
❇️⇦ چرا در احادیث آمده ابتدا و انتهای غذا باید نمک خورده شود؟! چون:
🔶 نمک برای فشـارخـون هم مفیـد است .
🔶 نمک ضدعفونی کننده است
🔶 بزاغ را تحریک میکند
🔶 از پوکی استخوان جلوگیری می کند
🔶 باعث تقویت قلـب و عضلات میشود
🔶 کمبود ویتامین D را جبران میکند
🔶 در رفع کک و مک موثر است
🔶 سرشار از ید ، پتاسیم ، کلسیم ، سدیم ، منیزیم ، آهن و فلوراید
👌و نمک شفای ۷۰ بیماری است
👈ولی کدام نمک فقط نمک دریا و سنگ نمک
✅به امید روزی که نمک طبیعی دریا سر سفره تمام ایرانیها باشه.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅