#کیک_وانیلی_بدون_همزن
دو تا تخم مرغ
یک ونیم پیمانه ارد
۱۱۷گرم کره
یک دوم پیمانه ماست و خامه صبحانه،
شکر دوقاشق سوپ خوری
عسل یک ونیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
پودرشکر ،ماست،کره وعسل و خامه رو درون قابلمه میریزیم روی حرارت کم تا اندازه ایی که شکر حل شود وکره هم اب شود.
دوتا تخم مرغ رو هم می زنیم تا از لختگی دربیاد بعد مواد رو شعله رو داغ داغ به تخم مرغ اضافه می کنیم. و هم می زنیم.
بعد بهش ارد اضافه می کنیم با بیکنگ پودر،باهمزن دستی یا چنگال هم می زنیم .
بعد تو فر می گذاریم.
این مدل کیک برای خامه کشی هم مناسب هستش.
دستور متفاوت کیک برگرفته از آموزش اشپزی برنامه به خانه برمی گردیم.
برای عصرانه هم خوبه وآسون اماده میشه
@sofrebanovanbeheshti
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌗 زمینه تم: #روشن
🌈 رنگ ها: #آبی #بنفش #سفید
🗂موضوع: #مذهبی امام زمان(عج)
سفره بانـوان بهشتـی
🌗 زمینه تم: #روشن 🌈 رنگ ها: #آبی #بنفش #سفید 🗂موضوع: #مذهبی امام زمان(عج)
🌗 زمینه تم: #روشن
🌈 رنگ ها: #آبی #بنفش #سفید
🗂موضوع: #مذهبی امام زمان(عج)
یاستارالعیوب:
#پاستیل_شیری👇
🍮🍭🍮🍭🍮🍭
شیر یک و یک سوم لیوان
پودر ژلاتین یک و نیم ساشه
رنگ خوراکی سبزو قرمز
گلوکز ۲ق غذاخوری
شکر نصف فنجان بستگی به ذائقتون داره
وانیل ۳قطره میتونین وانیل شکری هم استفاده کنین
ابتدا ژلاتین را روی شیر میریزیم و کمی هم میزنیم تا ژلاتین اسفنجی شودبه مدت ۵ دقیقه.
بعد وانیل و شکر رو اضافه میکنیم به شیرو زیرشو روشن میکنیم تا ژلاتین حل بشه
ولی محلول شیر صاف شد و ژلاتین توش
حل شد گلوکز رو اضافه میکنیم زیرشو خاموش میکنیم تا خنک بشه.
سه تا ظرف بگذارید کنار دستتون بگذارید
و توی هر کدوم شیر بریزیدو رنگ رو بهش اضافه کنید.
ولی تو یکیش دیگه رنگ نریزید بگذارید سفید بمونه.
لایه اول قرمز نیم بند شد سفید نیم بند شد سبز .
به این ترتیب ادامه بدین بعد بگذارید فریزر تا کامل ببنده.
امیدوارم درست کنین لذت ببرین☺️☺️☺️
البته من دورنگ درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
#خمیر_پیتزا👇
مواد لازم برای 2 پیتزای متوسط
آرد سفید:350 گرم
روغن مایع:2 یا 3 قاشق غذاخوری
عسل یا شکر: یک قاشق چای خوری
مخمر فوری:2 قاشق مرباخوری
آب گرم :یک تا یک و نیم پیمانه
نمک :یک قاشق چای خوری
ابتدا مخمر رو در آب گرم حل کرده 15 دقیقه در جای گرم قرار داده تا مخمر به عمل بیاد.
روغن ،نمک و شکر و مخمر رو به آرد اضافه کرده و آب گرم را کم کم به آن اضافه میکنیم همزمان با اضافه کردن آب، آرد رو با یک دست با آن مخلوط می کنید.
آب رو کم کم اضافه میکنیم چون اگه تمام آب رو یکجا اضافه کنیم خمیر چسبناک میشود و مجبور هستید آرد بیشتری به آن اضافه کنید در نتیجه خمیر به عمل نمی آید.
10 دقیقه خمیر رو ورز می دهیم داخل یک ظرف قرار داده و روی آن را پوشانده و یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا ور آمده و حجمش دو برابر شود .
@sofrebanovanbeheshti