eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 👇 گوشت مغز ران 750 گرم پیاز سرخ شده 2 تا 3 قاشق غذا خوری هویج 1 کیلو گرم زعفران ساییده 1 تا 2 قاشق غذا خوری روغن 150 گرم نمک به قدر کافی گوشت یا مرغ را با پیاز خوب سرخ می کنیم تا رنگ گوشت کمی تیره شود، سپس می گذاریم با 2 تا 3 لیوان آب بپزد.     هویج را  شسته، پوست آن را می گیریم. در یک تابه کمی روغن می ریزیم. هویج ها را ورقه ورقه و خلال می کنیم و یا با رنده مخصوص خلال میکنیم که من از رنده استفاده کردم بعد در روغن سرخ می کنیم، پس از اینکه هویج سرخ شد، آن را کنار می گذاریم. بعد هویج سرخ شده را در قابلمه گوشت می ریزیم و می گذاریم تا هویج با آب گوشت یا مرغ بپزند. زعفران را در آب جوش حل می کنیم و با کمی نمک و شکر(درصورت تمایل ) داخل خورش می ریزیم. اجازه می دهیم خورش کاملاً به روغن بیفتد. در صورتی که بخواهیم خورش ترش شود از کمی آبلیمو استفاده می کنیم. خورش هویج جزو انواع خورش تبریز میباشد  توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای6 نفر مناسب میباشد . از رنده (نایسر دایسر) برای خلال کردن هویج برای خورش هویج تبریزی استفاده کنید✅ شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti
اینم رنده (نایسر دایسر)☝️ برای خلال کردن هویج برای خورش هویج تبریزی شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طریقه پیچیدن دلمه برگ مو لوله ای☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 (آش محلی استان مرکزی) یک لیوان نخود پخته یک لیوان برنج ایرانی یک و نیم لیوان کشک غلیظ آویشن کمی زردچوبه نمک نخود رو از شب قبل خیس کرده و میگذاریم بپزه. برنج رو بهش اضافه میکنیم تا ۱۵ دقیقه بمونه و چند جوش بخوره بعد کشک رو بهش اضافه کرده تا نیم ساعت درحدی که کامل پخته و جا بیفته . فقط بعد از ریختن کشک چند بار خوب مخلوط کنید و زیر گاز رو کم کنیدو نمک رده و روشم آویشن داغ و کمی زردچوبه میریزیم . البته میتونید نعناع داغ هم بزنید میشه با برگ چغندر تازه یا خشک هم پخت. بسیار خوشمزه و مقوی☺️☺️☺️ این آش رو بیشتر درمراسمهای خاص درست میکردند @sofrebanovanbeheshti