#خورش_هویج_تبریزی👇
#خورش_هویج
گوشت مغز ران 750 گرم
پیاز سرخ شده 2 تا 3 قاشق غذا خوری
هویج 1 کیلو گرم
زعفران ساییده 1 تا 2 قاشق غذا خوری
روغن 150 گرم
نمک به قدر کافی
گوشت یا مرغ را با پیاز خوب سرخ می کنیم تا رنگ گوشت کمی تیره شود، سپس می گذاریم با 2 تا 3 لیوان آب بپزد.
هویج را شسته، پوست آن را می گیریم. در یک تابه کمی روغن می ریزیم.
هویج ها را ورقه ورقه و خلال می کنیم و یا با رنده مخصوص خلال میکنیم که من از رنده استفاده کردم
بعد در روغن سرخ می کنیم، پس از اینکه هویج سرخ شد، آن را کنار می گذاریم.
بعد هویج سرخ شده را در قابلمه گوشت می ریزیم و می گذاریم تا هویج با آب گوشت یا مرغ بپزند.
زعفران را در آب جوش حل می کنیم و با کمی نمک و شکر(درصورت تمایل ) داخل خورش می ریزیم.
اجازه می دهیم خورش کاملاً به روغن بیفتد.
در صورتی که بخواهیم خورش ترش شود از کمی آبلیمو استفاده می کنیم.
خورش هویج جزو انواع خورش تبریز میباشد
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای6 نفر مناسب میباشد .
از رنده (نایسر دایسر) برای خلال کردن هویج برای خورش هویج تبریزی استفاده کنید✅
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
اینم رنده (نایسر دایسر)☝️ برای خلال کردن هویج برای خورش هویج تبریزی
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
#آش_مصطفی👇
(آش محلی استان مرکزی)
یک لیوان نخود پخته
یک لیوان برنج ایرانی
یک و نیم لیوان کشک غلیظ
آویشن
کمی زردچوبه
نمک
نخود رو از شب قبل خیس کرده و میگذاریم بپزه. برنج رو بهش اضافه میکنیم تا ۱۵ دقیقه بمونه و چند جوش بخوره بعد کشک رو بهش اضافه کرده تا نیم ساعت درحدی که کامل پخته و جا بیفته .
فقط بعد از ریختن کشک چند بار خوب مخلوط کنید و زیر گاز رو کم کنیدو نمک رده و روشم آویشن داغ و کمی زردچوبه میریزیم .
البته میتونید نعناع داغ هم بزنید
میشه با برگ چغندر تازه یا خشک هم پخت.
بسیار خوشمزه و مقوی☺️☺️☺️
این آش رو بیشتر درمراسمهای خاص درست میکردند
@sofrebanovanbeheshti