اینم رنده (نایسر دایسر)☝️ برای خلال کردن هویج برای خورش هویج تبریزی
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
#آش_مصطفی👇
(آش محلی استان مرکزی)
یک لیوان نخود پخته
یک لیوان برنج ایرانی
یک و نیم لیوان کشک غلیظ
آویشن
کمی زردچوبه
نمک
نخود رو از شب قبل خیس کرده و میگذاریم بپزه. برنج رو بهش اضافه میکنیم تا ۱۵ دقیقه بمونه و چند جوش بخوره بعد کشک رو بهش اضافه کرده تا نیم ساعت درحدی که کامل پخته و جا بیفته .
فقط بعد از ریختن کشک چند بار خوب مخلوط کنید و زیر گاز رو کم کنیدو نمک رده و روشم آویشن داغ و کمی زردچوبه میریزیم .
البته میتونید نعناع داغ هم بزنید
میشه با برگ چغندر تازه یا خشک هم پخت.
بسیار خوشمزه و مقوی☺️☺️☺️
این آش رو بیشتر درمراسمهای خاص درست میکردند
@sofrebanovanbeheshti
#چیپس_سیب👇
اول سیبها رو خوب میشوریم
اگه دوست داشتید میتونید با پوست خشک کنید ولی من سیب رو پوست گرفتم وبرشهای نازک زدم و توی افتاب روی پارچه پهن کردم
البته توی اتاق و زیر پنجره برای اینکه تمیزتر خشک بشن
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شیفون👇
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 6 عدد
شیر 3.4 لیوان
روغن 3.4 لیوان
وانیل یک قاشق مرباخوری
شکر 1.4 و 1 لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ابتدا سفیده وزرده ها رو کامل جدا کرده با دور تند هم زن سفیده را زده تا سفت شود
سپس نصف شکر را اضافه کرده وآنقدر مخلوط میکنیم تا سفیده از ظرف نریزد.
ظرف را در یخچال گذاشته.
حالا زرده ها را با وانیل میزنیم و باقیمانده شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد شیر را اضافه کرده مخلوط میکنیم
بعد دولیوان آرد را که حتما سه بار الک کردیم اضافه میکنیم هم میزنیم
در آخر روغن را اضافه کرده وقتی خوب مواد مخلوط شدند سفیده تخم مرغ را باقاشق چوبی آرام آرام به مواد اضافه کرده وآرام مخلوط میکنیم بعد در قالب که از قبل چرب کردیم
در دمای فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پخت وقتی کیک را از قالب بیرون آوردیم روی توری خنک شونده قرار داده تا حرارت زیر کیک کامل خارج بشه و کیک حالت خیس و خمیری پیدا نکنه
برای تزیین هم میتونیم از شکلات سفید و سیاه که بن ماری کردیم روی کیک را وقتی خنک شد تزیین کنیم
@sofrebanovanbeheshti