eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 🌭🌭🌭 سینه مرغ و یابوقلمون ۵۰۰گرم🍗🍖 تخم مرغ ۱عدد روغن مایع ۵۰گرم🍶 آب و یخ ۱۰۰گرم ۵۰گرم آب ۵۰گرم یخ ادویه ها پودر خردل ۱نخود پودر زنیان ۱نخود میخک ۱عدد فلفل سیاه یا سفیدنصف ق م پودر پیاز ۱ ق م زنجبیل۱/۵ق م هل سبزنصف ق م آویشن نصف ق م پودر جوز هندی ۱ق م تخم گشنیز ۱نخود دارچین یک چهارم ق م پاپریکا یک چهارم ق م نشاسته ذرت۱۵گرم پودرآب پنیر۱۵گرم آرد سفید۳۰گرم شیر خشک نمکی ۱۵ گرم نمک ۲ ق م شکر ۲ ق چ ادویه دودی ۱تا۲ق م نکاتی در مورد ادویه ها. ۱.ادویه را ترجیحا به مقدار کم و به صورت پودر شده خریداری کنید. ۲.میخک و جوز هندی دقیقا برابر دستور استفاده شود . مصرف بیش از اندازه باعث سمی شدن محصول میشود.😱 ۳.پاپریکا وشکر را میتوان حذف کرد. ۴.ادویه دودی صرفا جهت نزدیک شدن محصول به محصولات بازاری است و مصرفش دلخواه است . ادویه دودی خردلی رنگ است . یخ بصورت پودر شده استفاده میشود. حدودا چهار تا قالب یخ کوچک شربتی اندازه دلخواه ماست. 🔴نکته مهم ؛هر یک قاشق سر پر مربا خوری۴ گرم است. 🔵از مصرف بیشتر شیر خشک خودداری کنید چون محصول بوی خامی میگیرد کمتر شد اشکالی ندارد👌 کاور سوسیس نخ نسوز سری سوسیس ساز چرخ گوشت ویا قیف پارچه ای نخ نسوز؛برای بستن کاور از بست هایی که ابزار فروشی ها میفروشند استفاده میکنیم . کاور حدودا۲متر کاور ۳سانتی برای ۱ کیلو گوشت کافیه از کاورهای متری استفاده کنید کاورهای فنری مشگل ساز است . طرز تهیه : ابتدا مرغ رو در فریزر قرارمیدهیم تا منجمد شود وزمانیکه کمی یخ زد تکه تکه کرده و با ۲حبه سیر چرخ میکنیم و در میکسر ریخته +روغن + تخم مرغ+ادویه ها مخلوط کرد و ۴ تا ۵ دقیقه در غذاساز هم میزنیم وبعد آب و یخ و آرد ودرآخر نمک و شکر رو اضافه میکنیم تا خمیر صورتی رنگی بدست آید خمیر را تکه تکه در قیف ریخته واز پلاستیک سوسیس رد میکنیم وبانخ محکم میبندیم وهوای داخل رول ها رو کامل میگیریم. بعد از آماده شدن درقابلمه حاوی آب جوش مدت ۹۰ دقیقه گذاشته وبعد از پخت چند ساعت در یخچال و بعد نوش جان کنید. 📌 برای منسجم شدن سوسیس، کالباس رولها رو محکم ببندید و هواگیری کنید. هواگیری سوسیس ها صبر حوصله و تجربه میخواهد. اگر هوایی داخل رول مشاهده کردید با نوک سوزن که روی حرارت استریل شده آرام یک ضربه بزنید تا هوا خارج شود. 📌برای فقط از زرده تخم مرغ استفاده میشود بعد از مخلوط کردن مواد و قبل از ریختن در قیف از خلال هویج ،پسته و فلفل دلمه استفاده میکنیم . تمام مواد سوسیس و کالباس یکی است با این تفاوت که در کالباس شیر خشک و میخک را حذف میکنیم . 📌برای تهیه سوسیس گوشت 👇 ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده ۲۰درصد چربی را با ۱۰۰گرم سویا که یک روز تمام در شیر خیس خورده و برای چرخ کردن خوب فشار میدهیم تا آبش گرفته شود . توصیه این است که برای اولین بار از مرغ استفاده شود بدلیل بافت حرم کار راحتتر است . 📌عزیزانی که غذا ساز ندارند میتونند مرغ را ۵ بار چرخ کنند . تمام ادویه ها را با آردها و شیر خشک به اضافه تخم مرغ و روغن با هم مخلوط میکنیم اگر همزن باشد که خیلی بهتر،تا به شکل خمیر در بیاد حالا با مرغ چرخ شده حسابی ورز میدیم یخ را داخل پلاستیک میگذاریم و داخل دستمال با گوشکوب خوب خورد میکنیم و آب یخ اضافه میکنیم حسابی ورز میدیم . 📌 اگر سری سوسیس ساز دارید که به چرخ گوشت نصب میکنیم ومواد را داخل کاور می ریزیم. اگر نه که داخل قیف پارچه ای محکم می ریزیم سر قیف بدون ماسوره را داخل کاور می گذاریم و مواد را وارد میکنیم . ته کاور را ترجیحا گره میزنیم و کم کم مواد را رد میکنیم اول از یک متر کاور استفاده میکنیم برای راحتی کار و به اندازه دلخواه کاور را پیچ میدهیم و با بست یا نخ محکم میکنیم ته کار را هم آزاد میگذاریم و گره میزنیم . هم سوسیس ها را داخل یک پلاستیک می گذاریم و در آب جوش قرار میدهیم . محصولات خانگی بدلیل استفاده نکردن از مواد نگهدارنده تا ۵ روز در یخچال و یک ماه در فریزر قابل استفاده است . در تهیه سوسیس کاور کشیدن طوری که هوا نداشته باشه یه مقدار کار سختیه. ما تقریبا یک متر کاور را برمی داریم با قیف پارچه ای مواد را داخلش پر میکنیم بهتره برای اینکار بایستید و کاور حالت عمودی تو دست تون باشه. حالا ته کاور که روی زمین هست گره میزنیم . بالاش را با انبردست نگه میداریم و یک نفر کامل طرف گره دار میپیچه تمام هوا خارج میشه حالا از طرف گره ۱۰ سانت ۱۰ سانت پیچ میدیم و نخ پلاستیکی میبندیم. برای قسمت آخر هم گره میزنیم و هم نخ میبیندیم. داخل پلاستیک میگذاریم تو آب که میجوشه یک ساعت بپزه توی همون بگذارید تا سرد بشه خشک کنید و در یخچال نگهداری کنید. تا۵ روز در یخچال و حدود ۳ماه در فریزر قابل نگهداری هست . انشالله بتوانید استفاده کنید.صلوات🌹 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_مرغ_خونگی👇 #روش_کاور_زدن_برای_افراد_مبتدی👌👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ #سلام_امام_زمانم ❣ 🍃جمعه عاشق ترین روز هفته است! 🍃آنقدر که رنگ غریب #انتظارش را بر قلب همه اهل زمین میپاشد! ❣مولاجان هفته به وقت #دلتنگی رسیده است یک جرعه #نگاهت درمان تمام بیقراری ماست! #اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘ همراهان عزیز، جمعه ها #روز_خانواده است 👋 لطفا امروز کمی از کار وشبکه اجتماعی فاصله بگیرید ❤️ همه اعضای خانواده به بودن شما کنارشون نیاز دارند 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از پر استرس ترین کارها . . . . . . . . باز کردن در ظرف زعفرونه😐 از بس گرونه آدم فکر میکنه اگه یه دونش هم بریزه تمام سرمایه زندگی آدم به فنا رفته 😱😂😂 نامردا ظرفشو یه جوری طراحی میکنن که باز کردنش از خنثی کردن بمب هم بدتره😂😂😂 با لبخند 😁و عشق ❤️ آشپزی کنید 👌 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاناکوتا برای رنگ سفید: یک لیوان شیر یک ق غ پودر ژلاتین ۲ ق غ خامه صبحانه ۳ ق غ شکر وانیل کمی همه مواد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم این دستور پاناکوتا پایه هست با توجه به حجم قالبتون مقدارش کم و زیاد کنین پاناکوتا آماده میکنیم و میذاریم کنار تا کاملاً سرد بشه اگر هم خواستین برای لایه سفید از ژله آلوئه ورا استفاده کنین هر بسته ۱۰۰ گرمی رو با یک لیوان آب جوش بن ماری میکنیم، بعد وقتی کاملاً سرد شد وبه دمای محیط رسید، یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم کف و دیواره های قالب یکم چرب میکنیم یک لایه از پاناکوتا کف ظرف میریزیم👆 @sofrebanovanbeheshti
#دسر_ژله_سورپرایز مواد لازم : 🌺پودر ژله توت فرنگی ۲ بسته برای قلبها 🌺پودر ژله آلوئه ورا به میزان لازم قبل از شروع به کار قالبتون با لیوان دسته دار فرانسوی پیمانه کنین تا متوجه بشین حجمش چقدره، تا به همون مقدار ژله تهیه کنین 🌺قالب ژله مستطیل 🌺کاتر قلب ترجیحاً اندازه کاتر قلب با قالبتون هماهنگ باشه، بهتره @sofrebanovanbeheshti
#قلبهای_ژله_ای👇 برای قلبها چون میخوایم کاتر بزنیم باید ژله رو غلیظتر از همیشه درست کنیم پس هربسته ۱۰۰ گرمی ژله رو با یک لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش روی بخار آب بن ماری میکنیم و میگذاریم کنار تا سرد بشه و بعد داخل ظرف صافی که داخلش پلاستیک فریزر چرب شده پهن کردیم میریزیم (من کف ظرفم سلفون کشیدم و چربش کردم راحت تر بود) میگذاریم داخل یخچال تا کاملاً سفت بشه وآماده کاتر زدن @sofrebanovanbeheshti
قلبهایی که کاتر زدیم روی لایه پاناکوتا میچینیم همینطور که در تصویر مشاهده میکنین روی لایه پاناکوتا یک شیار ایجاد شده برای اینکه فضای خالی برای قلبها ایجاد بشه اما بنده این کار نکردم ، اتفاقی هم نیفتاد😅 @sofrebanovanbeheshti
بعد هم همه پاناکوتا رو روی قلبها میریزیم و میگذاریم یخچال تا کاملاً ببنده @sofrebanovanbeheshti
فقط دقت کنین که سر و ته قالب رو قلب نگذارین بعد کمی پاناکوتا اطراف قلبها میریزیم که قلبها به لایه پاناکوتا زیری بچسبه و میگذاریم یخچال که بسته بشه @sofrebanovanbeheshti
وقتی دسر کاملاً بست دور تا دور دسر خیلی آروم با دست از قالب جدا میکنیم وقتی مطمئن شدیم که کاملاً جدا شده داخل ظرف مورد نظر برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم من برای تزیین پاناکوتا وانیلی رنگ قرمز زدم‌ و داخل قالب سیلیکونی قلبی ریختم، برای تزیین روی کار از قلبهای کاتر زده هم اضافه اومد ، برای تزیین دور کار ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین نوش جان🌺 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_یزدی 👇: تخم مرغ 2عدد. ماست 1پیمانه، روغن مایع دو سوم پیمانه، پودر هل نصف ق چایخوری، جوش شیرین نصف ق چایخوری. گلاب 1ق غذاخوری، ارد 2پیمانه، شکر 1پیمانه. البته پیمانه من ازپیمانه های اصلی استاندارد که کیک درست میکنیم کوچیکتره. میتونید یه کم سرپیمانه رو خالی بگذارید. من ازیه استکان استفاده میکنم @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم برای ۱۰ نفر تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱ استکان خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری شکر 2 قاشق غذا خوری شیر یا آب ۲ لیوان زعفران به مقدار لازم آرد به مقدار لازم نمک یک قاشق چای خوری کنجد به مقدار لازم ۱- در یک ظرف خمیرمایه و شکر و یک لیوان شیر یا آب را مخلوط کنید و بزارید خمیرمایه به عمل بیاد. ۲- در ظرف دیگری نمک و روغن و زعفران و یک لیوان آب یا شیر یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ را بزنید زرده را برای رومال نان نگه دارید... همه موادرا با همزن دستی مخلوط کرده... ۳- خمیر مایه به عمل آماده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم برنید... ۴- در این مرحله آرد رو بغل دستتان بگذارید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه... ۵- روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد یک ساعت هرطوری که دوست دارین شکل بدین و روش رو با زرده تخم مرغ و کنجد و گردو تزیین کنید و در فر به مدت 45 دقیقه و 180 درجه بگذارید بپزد... سایر نکات بستگی به خودتان دارد که شیر برنید و یا آب با هردو خوشمزه و پوک میشه... من برای رومال نان بهش زرده تخم مرغ یکم زعفرون میزنم تا رنگش قشنگتر بشه... تو فرتون یه ظرف آب بگذارید😊😊 فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
قالبهای کیک و شیرینی پزی را بیشتر بشناسید. در این مطلب قصد داریم هر آنچه را که باید درباره قالبهای کیک و شیرینی پزی بدانید را به شما آموزش دهیم ✅قالب کیک معمولی قالب کیک معمولی که حتما همه یک عدد از آن در آشپزخانه خود دارند و معمولا به شکل گرد و یا مستطیل در بازار موجود هستند. اغلب از نوعی هستند که نیاز به استفاده از کاغذ روغنی و یا روغن جدا کننده دارند. این قالب پرکاربرد ترین نوع قالب است که اندازه 18، 20، 22 مناسب ترین سایزهای این قالب است. این قالب مخصوص کیک های اسفنجی و شیفون است و از قیمتی مناسب برخوردارند و در همه فروشگاه های لوازم قنادی موجود می باشند. توصیه می شود از سایز 18 و یا 20 دو عدد تهیه نمایید چراکه سایزی مناسب است که به راحتی این امکان را به شما می دهد همزمان دو قالب را در فر قرار دهید. ✅قالب های کمربندی یا Spring Form Pan این قالب ها معمولا به شکل گرد هستند و ویژگی اصلی این قالب ها این است که وقتی کیک پخته شد با باز کردن کمربند آن به راحتی کیک از قالب جدا می شود و نیازی به برگرداندن قالب نیست. این قالب مخصوص چیز کیک و یا چاکلت موس کیک است و معمولا از جنس نچسب هستند. بعد از قالب معمولی که در بالا به آن اشاره شد این قالب پر کاربرد ترین قالب است. ✅قالب کیک آنجل فود کیک Angel food این قالب مخصوص کیک Angel food است که از وسط به صورت استوانه ای بالا آمده است و دلیل آن این است که حجم این کیک بالاست و خیلی پف می کندو قالب آنجل فود کمک می کند که گرما به وسط این کیک نیز برسد و روند پخت به طور کامل صورت گیرد. یک کیک فوق العاده ابری و خوشمزه مانند کیک اسفنجی بوده با این تفاوت که پف بیشتری دارد و با طعم های مختلف نیز پخته می شود. توصیه می شود اگر حجم مایه کیک اسفنجی شما بالاست از این قالب استفاده کنید. ✅قالب کیک طرحدار یا Bundt Pan این قالب ها معمولا نچسب هستند وگزینه مناسبی برای پاوند کیک، کیک هویج، کیک موکا و انواع کیک های شکلاتی و خیلی از ژله هاست. این قالب ها نیازی به کاغذ روغنی ندارند و عملا انجام این کار به دلیل شکل ظاهری آن غیر ممکن است لذا باید از روغن جدا کننده برای چرب کردن این دسته از قالب ها استفاده کرد. نکته دیگر در رابطه با این قالب ها این است که به هنگام شستشو بهتر است از اسفنج های ابری نرم استفاده شود چرا که با خراش پیدا کردن این قالب، پخت و جدا سازی کیک از آن دچار مشکل خواهد شد. ✅قالب های مخصوص نان و کیک های صبحانه یا loaf pan این قالب ها مناسب انواع نان فانتزی، تست و انواع کیک صبحانه و عصرانه است که بعد از بیرون آمدن از قالب به صورت مستطیلی برش داده می شود ✅قالب کاپ کیک و یا Muffin pans معمولا این قالب های کاپ کیک 6، 12 و 24 تایی هستند و شما بسته به سایز فر خود یکی را انتخاب خواهید کرد. ✅قالب پای Pie panِ این قالب هم مناسب انواع پای ها و دسرهای خوشمزه و معمولا از نوع نچسب هستند. به علاوه می توانید به عنوان قالب تهیه پیتزا نیز از آن بهره ببرید. ساختار برخی از این قالب ها به طوری است که کف قالببه راحتی از جداره جدا می شود و شما بعد از پخت به راحتی می توانید پای یا پیتزای خود را انتقال دهید. ✅سینی شیرینی یا cookie sheet مناسب برای درست کردن انواع شیرینی است که در سایز های مختلف در بازار موجود می باشد و بهترین سایز آن 30 در 40 است که برای تهیه رولت از آن استفاده میشود ✅قالب های سیلیکونی silicone pan این قالب ها از قابلیت انعطاف پذیری بالایی برخوردار است. از جنس پلیمر ساخته شده و نچسب است و تا ۵۰۰ درجه سانتی گراد گرما را تحمل می کند. از این نوع قالب های سیلیکونی که دارای تنوع طرح زیادی هستند همچنین برای تهیه انواع ژله و دسر یخچالی نیز استفاده می شود @sofrebanovanbeheshti