پاناکوتا برای رنگ سفید:
یک لیوان شیر
یک ق غ پودر ژلاتین
۲ ق غ خامه صبحانه
۳ ق غ شکر
وانیل کمی
همه مواد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم
این دستور پاناکوتا پایه هست
با توجه به حجم قالبتون مقدارش کم و زیاد کنین
پاناکوتا آماده میکنیم و میذاریم کنار تا کاملاً سرد بشه
اگر هم خواستین برای لایه سفید از ژله آلوئه ورا استفاده کنین
هر بسته ۱۰۰ گرمی رو با یک لیوان آب جوش بن ماری میکنیم، بعد وقتی کاملاً سرد شد وبه دمای محیط رسید، یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم
کف و دیواره های قالب یکم چرب میکنیم
یک لایه از پاناکوتا کف ظرف میریزیم👆
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_ژله_سورپرایز
مواد لازم :
🌺پودر ژله توت فرنگی ۲ بسته برای قلبها
🌺پودر ژله آلوئه ورا به میزان لازم
قبل از شروع به کار قالبتون با لیوان دسته دار فرانسوی پیمانه کنین تا متوجه بشین حجمش چقدره، تا به همون مقدار ژله تهیه کنین
🌺قالب ژله مستطیل
🌺کاتر قلب
ترجیحاً اندازه کاتر قلب با قالبتون هماهنگ باشه، بهتره
@sofrebanovanbeheshti
#قلبهای_ژله_ای👇
برای قلبها چون میخوایم کاتر بزنیم باید ژله رو غلیظتر از همیشه درست کنیم
پس هربسته ۱۰۰ گرمی ژله رو با یک لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش روی بخار آب بن ماری میکنیم و میگذاریم کنار تا سرد بشه و
بعد داخل ظرف صافی که داخلش پلاستیک فریزر چرب شده پهن کردیم میریزیم (من کف ظرفم سلفون کشیدم و چربش کردم راحت تر بود)
میگذاریم داخل یخچال تا کاملاً سفت بشه وآماده کاتر زدن
@sofrebanovanbeheshti
وقتی دسر کاملاً بست دور تا دور دسر
خیلی آروم با دست از قالب جدا میکنیم
وقتی مطمئن شدیم که کاملاً جدا شده
داخل ظرف مورد نظر برمیگردانیم
و به دلخواه تزیین میکنیم
من برای تزیین پاناکوتا وانیلی رنگ قرمز زدم و داخل قالب سیلیکونی قلبی ریختم، برای تزیین روی کار
از قلبهای کاتر زده هم اضافه اومد ، برای تزیین دور کار
ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین
نوش جان🌺
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یزدی 👇:
تخم مرغ 2عدد.
ماست 1پیمانه،
روغن مایع دو سوم پیمانه،
پودر هل نصف ق چایخوری،
جوش شیرین نصف ق چایخوری.
گلاب 1ق غذاخوری،
ارد 2پیمانه،
شکر 1پیمانه.
البته پیمانه من ازپیمانه های اصلی استاندارد که کیک درست میکنیم کوچیکتره.
میتونید یه کم سرپیمانه رو خالی بگذارید.
من ازیه استکان استفاده میکنم
@sofrebanovanbeheshti
#نان_خانگی_ساده 👇
مواد لازم برای ۱۰ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ استکان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
شیر یا آب ۲ لیوان
زعفران به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم
نمک یک قاشق چای خوری
کنجد به مقدار لازم
۱- در یک ظرف خمیرمایه و شکر و یک لیوان شیر یا آب را مخلوط کنید و بزارید خمیرمایه به عمل بیاد.
۲- در ظرف دیگری نمک و روغن و زعفران و یک لیوان آب یا شیر یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ را بزنید زرده را برای رومال نان نگه دارید...
همه موادرا با همزن دستی مخلوط کرده...
۳- خمیر مایه به عمل آماده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم برنید...
۴- در این مرحله آرد رو بغل دستتان بگذارید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه...
۵- روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد یک ساعت هرطوری که دوست دارین شکل بدین و روش رو با زرده تخم مرغ و کنجد و گردو تزیین کنید و در فر به مدت 45 دقیقه و 180 درجه بگذارید بپزد...
سایر نکات
بستگی به خودتان دارد که شیر برنید و یا آب با هردو خوشمزه و پوک میشه...
من برای رومال نان بهش زرده تخم مرغ یکم زعفرون میزنم تا رنگش قشنگتر بشه...
تو فرتون یه ظرف آب بگذارید😊😊
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊
@sofrebanovanbeheshti