#رولت_خامه_ای_بازاری
#رولت
#رولت_خامه_ای👇
۳۰گرم ارد
۳۰ گرم نشاسته ذرت
۴تا تخم مرغ درشت یا۵تا ریز
۴۰ گرم شیر سرد یخچالی
۴۰ گرم روغن مایع
۱ق چایخوری سرکه سفید
۱ ق چایخوری وانیل
۷۰ گرم شکر
زرده وسفید رو جدا میکنیم
زرده رو با نصف شکر ووانیل خوب میزنیم تا پفکی بشه
بعد شیر وروغن رو با هم مخلوط میکنیم وبه زرده اضافه میکنیم
وبعد آردهامون را که با هم مخلوط والک کردیم اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم وبعد سفیده رو با بقیه شکر وسرکه خوب میزنیم تا پفکی بشه واز ظرف بر میگردونیم نریزه
وبعد سفیده رو به زرده اضافه میکنیم در۳ مرحله وبا همزن دستی مخلوط میکنیم
بعد سینی ۳۰×۴۰ رو با کره چرب میکنیم وکاغذ میندازیم دوباره کاغذ رو هم چرب میکنیم با کره حتما باید کره باشه وموادمون رامیریزیم توی سینی
چند بار میکوبیم زمین
وبعد در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم
وبعد پخت روی رولت را نیم ساعت با سفره میپوشونیم
وبعد از نیم ساعت از زیر سفره در اورده وکاغذشو جدا میکنیم ولاش خامه میزنیم وبا همون کاغذ رول میکنیم وسر وته کاغذ رو جمع کرده
وحدود۴ ساعت توی یخچال وبعد هم نوش جان میکنیم
طعم بینظیری داره
حتما اگه یه بار امتحان کنید مشتری همیشگیش میشید😉
بجای سرکه میتونیدابلیموبزنید
پ.ن:اندازه ها😍
۳۰گرم ارد تقریبا ۳تا ق غذاخوری سر پر
نشاسته ذرت هم ۳ ق
تخم مرغم که مشخصه
هر لیوان ۲۰۰گرم شیر هست نصفش میشه ۱۰۰گرم پس ۱/۴ لیوان میشه ۵۰ گرم
از ۱/۴ لیوان ۱ قاشق بردار
همینطور روغن مایع مثل شیر هست وانیل وسرکه هم که مشخصه
۷۰ گرم شکر هم ۷تا ق غذاخوری
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شیفون
#کیک_نه_تخم_مرغی👇
۹ تا تخم مرغ؛ زرده سفیده جدا شود
شیر سه چهارم پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
شکر سفید ۲ و۱/۴ پیمانه
وانیل ۱چهارم ق چایخوری
آرد ۳ پیمانه
بکینگ پودر ۳ ق چایخوری
اول فرتون رو روشن کنید با دمای ۱۷۵. بعد قالب ۲۷cm رو چرب کنید بگذارید کنار.
قالب گرد ۲۷سانت مناسبه،فقط کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید،دیواره ها به هیچ وجه چرب نشه
کیکتون رو ردیف وسط فر بگذارید و دمای فر رو ۵ درجه کمتر کنید.
سفیده و زرده رو جدا کنید، سفیده رو توی ظرف استیل بریزید بگذارید کنار. زردهها رو ۲ دقیقه با همزن بزنید
۱/۵ پیمانه از شکر رو آروم آروم بریزید توش و هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه وانیل هم اضافه کنید.
بعد روغن رو آروم بریزید در حالی که همچنان هم میزنید. بعد شیر رو آروم بریزید و هم بزنید. یکی دو دور هم بزنید و بگذارید کنار.
آرد رو با بکینگ پودر دوبار الک کنید و بگذارید کنار.
سفیده ها رو با همزن بزنید تا کمی کف کنه.
توجه کنید نباید کلا کف کنه، فقط کمی. بعد باقیمانده شکر رو آروم آروم اضافه کنید در حالی که همچنان با همزن مشغول هم زدن هستید.
شکر که تموم شد، دور همزن رو تند کنید و تا حدی بزنید که فرم بگیره و اگه ظرف رو برگردوندید تکون نخوره. دقّت کنید که سفیده رو زیاد تر از این حد نزنید.
چون کیکتون خشک میشه و از گلو پایین نمیره. حتما این مورد رو تو کیک های اسفنجی رعایت کنید. فکر نکنید اگه بیشتر بزنید کیکتون بیشتر پف میکنه. همینکه دیدید فرم گرفت بر عکسش کنید کاسه رو.
تکون نخورد آمادس.
همزن رو بگذارید کنار و لیسک یا کفگیر یا قاشق تخته ای رو بردارید و نصف زرده رو از یه گوشه آروم آروم بریزید تو ظرف سفیده و دورانی آروم آروم هم بزنید و مخلوط کنید و بعد نصف دیگر
زرده که تموم شد، نصف آرد رو الک کنید روش و باز دورانی هم بزنید.
بعد نصف دیگرو.
آروم از ته دورانی هم بزنید. و مایه رو آروم آروم بریزید توی قالب.
اگه هم مشکل گلوله موندن آرد پیش اومد، همون موقع که میریزید توی قالب درست تو دهانه ظرف که داره میریزه بیرون دورانی هم بزنید. چون راحت میتونید ببینید گلوله هارو.
بعد از ریختن مایه توی قالب، برای صاف کردن روی مایه به هیچ وجه قالب رو تکون ندید بلکه از همون لیسک استفاده کنید. کلا قالب رو تکون ندید. حباب های هوای توی مایه از بین میره کیکتون پف نمیکنه.
قالب رو بگذارید توی فر و تا یک ساعت در فر رو باز نکنید تا بپزه.
بعد یه سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید.
اگه چیزی نچسبید کیکتون پخته.
اگه چسبید دما رو ۵ درجه بیارید پایین بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگه بپزه و دوباره امتحان کنید.
بعد که پخت روی تور سیمی برگردونید و بگذارید سرد شه و هر جور دوست دارید تزیین کنید.
مامان علی وفاطمه دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti
معلمی شغل نیست
عشق است💓
قشنگ ترین روز
خدا
بزرگداشت پاکترین
شغل دنیا🌹
برشریفترین بندگان
خدا مبارک باد
🎁 روز معلم را خدمت معلمین حاضر در کانال
و همینطور روز معلم رو به همه معلمانِ تربیتکنندهی سربازانِ اسلام و قرآن تبریک عرض می کنیم.
از همه مهمتر به دو معلم بزرگ زندگیمون، دو استاد تمام دانشگاه عمرمون، پدر و مادر هامون تبریک ویژه عرض میکنیم.
با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای شما عزیزان❤️❤️❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#فلافل👇
نخود ۱ کیلو
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۱۰ عدد
فلفل دلمه ۱کوچک
پودرزیره ۱ ق غذاخوری
پودرگشنیز ۱ ق غذاخوری
زردچوبه ۱ ق غذاخوری
نمک ۱ ق غ سرصاف
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
پودرانبه برای سس
نخودرا ۲۴ ساعت خیس کردم وچندبار ابش روخالی کردم بعدباپیاز وسیر،سیب زمینی،فلفل دلمه میکسش کردم ۲ بار
بعدبهش ادویه وبکینگ پود رو اضافه کردم .
حجمش چون زیادبود نصف کردم
به نصفیش تخم مرغ زدم که چسبندگی داشته باشه وراحت گرد بشه وخرد نشه ونصف دیگه روتوفریزرگذاشتم (البته بدون تخم مرغ) چون قالب نداشتم بادستم گردکردم ودرروغن داغ سرخ کردم .
پودرانبه روباکمی اب ولرم حل کردم وبه عنوان سس کنارش گذاشتم.
خیلی خوشمزه شد جاتون سبز🌻
نصف این اندازه به من ۳۰ تافلافل داد
@sofrebanovanbeheshti