14-NilchiZadeh (6).mp3
زمان:
حجم:
12.76M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده
سرکار خانم #نیلچی_زاده
#قسمت_پنجم
@samtekhoda3
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_چهارم @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپی
قسمت چهارم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #آسیبهای_اخلاقی_درخانواده رو ان شاءالله قرار میدیم
#شیرینی_پای_آناناس👇
آرد دو پیمانه
آب کمپوت آناناس یک سوم پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
پودر نارگیل ۲ق غذا خوری
روغن مایع یک پیمانه
شکر یک پیمانه
بکینگ پودر ۲ق مرباخوری
وانیل کمی
کمپوت آناناس به مقدار لازم
اول آرد وبکینگپودر رو باهم ۳بار الک میکنیم وکنار میگذاریم.
بعد تخممرغ،شکر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم وبا همزن خوب هم میزنیم( من خودم اینجا از همزن دستی استفاده کردم،کسایی که همزن برقی ندارن نگران نباشن😉)
سپس به ترتیب روغن،آب کمپوت،مخلوط آرد وبکینگ پودر وپودر نارگیل رو میریزیم و هم میزنیم تا مایه پای به دست بیاد.
بعد مواد رو توی کپسول ریخته وروش یه تیکه کمپوت آناناس میگذاریم وتوی فری که از قبل گرم شده بادمای۱۷۵درجهیسانتیگراد به مدت ۲۵دقیقه میگذاریم.
@sofrebanovanbeheshti
#عدسی👇
برای ۳نفر ۶ مشت متوسط عدس را ریختم توی آب در حال جوش تا کمی نفخش را بگیره بعد دوتا سیب زمینی متوسط وسه تا هویج انداختم با کمی زردچوبه.
چون دیر شده بود داخل دیگ زودپز گذاشتم
بعد ازنیم ساعت سیب زمینی وهویج هارا کوبیدم وداخل کردم
بعد پیاز داغ ودرصورت تمایل یک قاشق رب گوجه را و پیاز داغ تفت داده وکمی دارچین وزنجبیل ونمک هم به مقدارلازم اضافه کردم
نعناع داغ هم مقداری باهاش مخلوط کردم ومقداری برای تزئین روش .
این عدسی را میشه با آب لیمو یا کشک یا به تنهایی میل کرد.
سفره هاتون پر برکت🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#پاک_کردن_باقالی👇
روش اول👇
باقلا رو خریدی تو دست بگیر و با فشار یا پیچ دادن به پوسته ,دونه رو بنداز بیرون تو یه ظرف
بعد دونه ها رو خوب بشور
باقلا رو از وسط با چاقو نصف کن یعنی از سرش
و بین انگشت سبابه و شصت بگیر پوستشو فشار بده دونه اصلی بیافته تو ظرف
روش دوم👇
ماهمونطورکه پوست سبز باقالی بهش هست بصورت عمودی از وسط نصفش میکنیم
بعد باقالیهاروازپوست سبز جدامیکنیم
وباقالیهایی که نصف شده رو بین دوانگشت شست وسبابه قرار میدیم وفشارمیدیم تاباقالیهاازپوست سفید هم جدابشن
بعدمیشوریم میگذاریم آبش که رفت تو پلاستیک بسته بندی میکنیم ومیگذاریم فریزر☺️
روش سوم👇
وقتی باقالی ها رو نصف کردین یه مقدار نمک بپاشین و همه رو مخلوط کنید،بعد نیم ساعت بگذارین کنار.
به راحتی پوستش جدا میشه
روش چهارم👇
اگر یه دفعه روش آب جوش بریزید و چند ثانیه تاکید میکنم چند ثانیه تو آب جوش بمونه سریع از پوست دوم در میاد
#باقالی_پلو👇
برنج دوتا پیمانه .
یک پیمانه باقالی سبز
یک پیمانه شوید تازه
برنج رو خیس کن آب برنج رو بگذار وقتی جوشید اول باقالی تمیز رو بریز یه جوش بزنه کف روشو بگیر بعدش نمک وبرنج 2یا 3دقیقه مونده آبکش کنی سبزی(شویدخشک یاتازه) رو بهش اضافه کن بعد آبکش کن
ته قابلمه ته دیگ بنداز وبرنج رو بریز و دم کن
یا برای کته همه ی مواد رو بریز تو قابلمه آب کمتر بریز چون سبزی (شویدخشک با تازه)خودش آب داره ومثل کته دمش کن
@sofrebanovanbeheshti