eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5843521963640750298.mp3
5.63M
✅تدابیر ماه مبارک رمضان در طب اسلامی ☑️آیت الله تبریزیان 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
✍فواید از نظر علم 👇👇 🔹در شش روز نخست ماه مبارک رمضان حرارت بدن 5/1 درجه پایین می آید که افرادی که دارای عفونت هستند، بدن پیدا می کند. 🔹از روز ششم ماه مبارک رمضان تا دهم عفونت های بدن دفع پیدا می کنند و همچنین مازاد از بدن خارج می شود، شروع به می کند و مواد زائد را خارج می کند. 🔹از روز دهم تا چهاردهم ماه مبارک رمضان پاکسازی و تقویت سیستم عصبی انجام می گیرد. از روز چهاردهم تا بیست و یکم ماه مبارک رمضان انجام می گیرد. در این روز ها پاکسازی و تخلیه می شود. 🔹بیست و یکم تا سی ام ماه مبارک رمضان تمامی عفونتها و مواد زائد از بدن بیرون می رود. 👈در پایان ماه مبارک رمضان با بدنی سالم و تصفیه شده از مواد زائد روبرو هستیم.😳🤔🤔 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14-NilchiZadeh (6).mp3
12.76M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_پنجم @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
قسمت چهارم☝️ هر هفته یکشنبه صوت های رو ان شاءالله قرار میدیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_پای‌_آناناس👇 آرد دو پیمانه آب کمپوت آناناس یک سوم پیمانه تخم مرغ ۴عدد پودر نارگیل ۲ق غذا خوری روغن مایع یک پیمانه شکر یک پیمانه بکینگ پودر ۲ق مرباخوری وانیل کمی کمپوت آناناس به مقدار لازم اول آرد وبکینگ‌پودر رو باهم ۳بار الک میکنیم وکنار میگذاریم. بعد تخم‌مرغ،شکر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم وبا همزن خوب هم میزنیم( من خودم اینجا از همزن دستی استفاده کردم،کسایی که همزن برقی ندارن نگران نباشن😉) سپس به ترتیب روغن،آب کمپوت،مخلوط آرد وبکینگ پودر وپودر نارگیل رو میریزیم و هم میزنیم تا مایه پای به دست بیاد. بعد مواد رو توی کپسول ریخته وروش یه تیکه کمپوت آناناس میگذاریم وتوی فری که از قبل گرم شده بادمای۱۷۵درجه‌ی‌سانتیگراد به مدت ۲۵دقیقه میگذاریم. @sofrebanovanbeheshti
👇 برای ۳نفر ۶ مشت متوسط عدس را ریختم توی آب در حال جوش تا کمی نفخش را بگیره بعد دوتا سیب زمینی متوسط وسه تا هویج انداختم با کمی زردچوبه. چون دیر شده بود داخل دیگ زودپز گذاشتم بعد ازنیم ساعت سیب زمینی وهویج هارا کوبیدم وداخل کردم بعد پیاز داغ ودرصورت تمایل یک قاشق رب گوجه را و پیاز داغ تفت داده وکمی دارچین وزنجبیل ونمک هم به مقدارلازم اضافه کردم نعناع داغ هم مقداری باهاش مخلوط کردم ومقداری برای تزئین روش . این عدسی را میشه با آب لیمو یا کشک یا به تنهایی میل کرد. سفره هاتون پر برکت🌺🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 روش اول👇 باقلا رو خریدی تو دست بگیر و با فشار یا پیچ دادن به پوسته ,دونه رو بنداز بیرون تو یه ظرف بعد دونه ها رو خوب بشور باقلا رو از وسط با چاقو نصف کن یعنی از سرش و بین انگشت سبابه و شصت بگیر پوستشو فشار بده دونه اصلی بیافته تو ظرف روش دوم👇 ماهمونطورکه پوست سبز باقالی بهش هست بصورت عمودی از وسط نصفش میکنیم بعد باقالیهاروازپوست سبز جدامیکنیم وباقالیهایی که نصف شده رو بین دوانگشت شست وسبابه قرار میدیم وفشارمیدیم تاباقالیهاازپوست سفید هم جدابشن بعدمیشوریم میگذاریم آبش که رفت تو پلاستیک بسته بندی میکنیم ومیگذاریم فریزر☺️ روش سوم👇 وقتی باقالی ها رو نصف کردین یه مقدار نمک بپاشین و همه رو مخلوط کنید،بعد نیم ساعت بگذارین کنار. به راحتی پوستش جدا میشه روش چهارم👇 اگر یه دفعه روش آب جوش بریزید و چند ثانیه تاکید میکنم چند ثانیه تو آب جوش بمونه سریع از پوست دوم در میاد 👇 برنج دوتا پیمانه . یک پیمانه باقالی سبز یک پیمانه شوید تازه برنج رو خیس کن آب برنج رو بگذار وقتی جوشید اول باقالی تمیز رو بریز یه جوش بزنه کف روشو بگیر بعدش نمک وبرنج 2یا 3دقیقه مونده آبکش کنی سبزی(شویدخشک یاتازه) رو بهش اضافه کن بعد آبکش کن ته قابلمه ته دیگ بنداز وبرنج رو بریز و دم کن یا برای کته همه ی مواد رو بریز تو قابلمه آب کمتر بریز چون سبزی (شویدخشک با تازه)خودش آب داره ومثل کته دمش کن @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 باژله بریلو که قولشو به دوستم داده بودم😉 البته چون روی بریلو مینویسم راحت تره تاروی خامه یاسینی کیک ولی در کل کارآسونیه اگرمثل من بدخط نباشین😂 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5848257933883736262.mp3
4.29M
آداب استقبال از ماه مبارک #رمضان استاد #فیاض_بخش حتما گوش بدید، باید همین امروز گوش بدید به این فایل #استاد_فیاض_بخش https://sapp.ir/fayyazbakhsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بادمجان_شکم_پاره👇
👇 بادمجان شکمپاره برای 5 نفر(هر نفر 2 بادمجان شکم پاره) بادمجان متوسط حدود 10 سانت قد 10 عدد گوشت چرخ شده 400 گرم فلفل دلمه ای نگینی 200 گرم پیاز نگینی 250 گرم جعفری تازه خرد شده حدود 150 گرم فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری نمک 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1/3 قاشق چایخوری در صورت تمایل رب 3 قاشق غذا خوری مواد سس آب 1 لیوان رب 3 قاشق غذا خوری فلفل سیاه 1/2قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری آبغوره 1/2استکان پودر سیر 1 قاشق چای خوری پیاز 100 گرم بادمجان را راه راه پوست بکنید ، بهتراست قسمت سبز رنگ سر بادمجان را بگذارید باشد ، در غیر این صورت زیاد سر بادمجان را کوتاه نکنید تا بادمجان در هنگام پخت وا نرود. حال بادمجان را روی میز کار قرار داده تا به حالتی که دوست دارد روی میز قرار بگیرد ، بعد شما یک برش روی بادمجان از یکی دوسانتی سر تا یکی دوسانتی ته بادمجان می دهید ، به نحوی که چاقو به داخل گوشت بادمجان فرو رود ولی از سمت دیگر بیرون نیاید. با این کار یک برش در بادمجان جهت قرار گرفتن مواد داخل ان ایجاد کرده ایم حال بادمجانها را سرخ کنید 👌می توانید بادمجان ها را در این مرحله برای استفاده های بعدی فریز کنید. مواد داخل شکمپاره👇 پیاز را با میزان کمی روغن تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید ، همراه نمک و فلفل و زردچوبه حال رب را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن فلفل دلمه ای را اضافه کنید. حال جعفری و اویشن و قارچ را در صورت تمایل اضافه کنید. حال کمی اب اضافه کنید ، اجازه دهید تا گوشت کمی بخار پز شود و مایه ما غلیظ شود. حالا داخل هر بادمجان حدود 2 الی 3 قاشق غذا خوری از مواد ریخته (یا بیشتر در صورت تمایل) و بادمجان ها را داخل تابه به نحوی که قسمت باز انها رو به ما باشد قرار می دهیم. می توان در تابه کنار بادمجان ها یک عدد سیب زمبنی متوسط و گوجه متوسط نیز قرار داد تا در هنگام سرو کنار غذا قرار دهید. حال پیاز داغ کرده ورب وسایر مواد سس را اضافه کنید و از گوشه ، بدون اینکه روی بادمجانها بریزیم یا روی بادمجانها را بگیرد ، به داخل تابه می ریزیم. بعد روی حرارت قرار داده با حرارت زیاد ، بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید تا یک ربعی بخار پز شده و آب سس جمع شود. این غذا را با روغن خیلی کم باید درست کرد. @sofrebanovanbeheshti
4_5848257933883736323.mp3
4.48M
آداب استقبال از ماه مبارک #رمضان قسمت دوم حتما گوش بدید، باید همین امروز گوش بدید به این فایل #استاد_فیاض_بخش https://sapp.ir/fayyazbakhsh