eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
5.2هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14-NilchiZadeh (6).mp3
زمان: حجم: 12.76M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_پنجم @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_پای‌_آناناس👇 آرد دو پیمانه آب کمپوت آناناس یک سوم پیمانه تخم مرغ ۴عدد پودر نارگیل ۲ق غذا خوری روغن مایع یک پیمانه شکر یک پیمانه بکینگ پودر ۲ق مرباخوری وانیل کمی کمپوت آناناس به مقدار لازم اول آرد وبکینگ‌پودر رو باهم ۳بار الک میکنیم وکنار میگذاریم. بعد تخم‌مرغ،شکر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم وبا همزن خوب هم میزنیم( من خودم اینجا از همزن دستی استفاده کردم،کسایی که همزن برقی ندارن نگران نباشن😉) سپس به ترتیب روغن،آب کمپوت،مخلوط آرد وبکینگ پودر وپودر نارگیل رو میریزیم و هم میزنیم تا مایه پای به دست بیاد. بعد مواد رو توی کپسول ریخته وروش یه تیکه کمپوت آناناس میگذاریم وتوی فری که از قبل گرم شده بادمای۱۷۵درجه‌ی‌سانتیگراد به مدت ۲۵دقیقه میگذاریم. @sofrebanovanbeheshti
👇 برای ۳نفر ۶ مشت متوسط عدس را ریختم توی آب در حال جوش تا کمی نفخش را بگیره بعد دوتا سیب زمینی متوسط وسه تا هویج انداختم با کمی زردچوبه. چون دیر شده بود داخل دیگ زودپز گذاشتم بعد ازنیم ساعت سیب زمینی وهویج هارا کوبیدم وداخل کردم بعد پیاز داغ ودرصورت تمایل یک قاشق رب گوجه را و پیاز داغ تفت داده وکمی دارچین وزنجبیل ونمک هم به مقدارلازم اضافه کردم نعناع داغ هم مقداری باهاش مخلوط کردم ومقداری برای تزئین روش . این عدسی را میشه با آب لیمو یا کشک یا به تنهایی میل کرد. سفره هاتون پر برکت🌺🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 روش اول👇 باقلا رو خریدی تو دست بگیر و با فشار یا پیچ دادن به پوسته ,دونه رو بنداز بیرون تو یه ظرف بعد دونه ها رو خوب بشور باقلا رو از وسط با چاقو نصف کن یعنی از سرش و بین انگشت سبابه و شصت بگیر پوستشو فشار بده دونه اصلی بیافته تو ظرف روش دوم👇 ماهمونطورکه پوست سبز باقالی بهش هست بصورت عمودی از وسط نصفش میکنیم بعد باقالیهاروازپوست سبز جدامیکنیم وباقالیهایی که نصف شده رو بین دوانگشت شست وسبابه قرار میدیم وفشارمیدیم تاباقالیهاازپوست سفید هم جدابشن بعدمیشوریم میگذاریم آبش که رفت تو پلاستیک بسته بندی میکنیم ومیگذاریم فریزر☺️ روش سوم👇 وقتی باقالی ها رو نصف کردین یه مقدار نمک بپاشین و همه رو مخلوط کنید،بعد نیم ساعت بگذارین کنار. به راحتی پوستش جدا میشه روش چهارم👇 اگر یه دفعه روش آب جوش بریزید و چند ثانیه تاکید میکنم چند ثانیه تو آب جوش بمونه سریع از پوست دوم در میاد 👇 برنج دوتا پیمانه . یک پیمانه باقالی سبز یک پیمانه شوید تازه برنج رو خیس کن آب برنج رو بگذار وقتی جوشید اول باقالی تمیز رو بریز یه جوش بزنه کف روشو بگیر بعدش نمک وبرنج 2یا 3دقیقه مونده آبکش کنی سبزی(شویدخشک یاتازه) رو بهش اضافه کن بعد آبکش کن ته قابلمه ته دیگ بنداز وبرنج رو بریز و دم کن یا برای کته همه ی مواد رو بریز تو قابلمه آب کمتر بریز چون سبزی (شویدخشک با تازه)خودش آب داره ومثل کته دمش کن @sofrebanovanbeheshti
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇 باژله بریلو که قولشو به دوستم داده بودم😉 البته چون روی بریلو مینویسم راحت تره تاروی خامه یاسینی کیک ولی در کل کارآسونیه اگرمثل من بدخط نباشین😂 @sofrebanovanbeheshti