#نان_ایتالیایی👇
آرد نان يا آرد سفيد : 1 و2/3 پيمانه
اب ولرم : 1/3 پيمانه
پودر خمير مايه : يك قاشق مرباخوری
شكر: 1/4 پيمانه میتوانید هم حذفش کنید
تخم مرغ : 2 عدد
كره : 80 گرم
كاكائو : 1/2 پيمانه
نمك : كمی
خامه صبحانه: 100 گرم
کرم فیل شیری یا وانیلی به مقدار لازم
ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر رو به همراه آب ولرم در یک ظرف میریزیم تا خمیر مایه عمل بیاد
در یک ظرف خامه و تخم مرغ و کره را مخلوط میکنیم و سپس خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط اصافه می کنیم و هم میزنیم تا یکدست شود.
( اگر میخواهید نانتان شیرین باشد مقدار گفته شده سکر در دستور را در همین مرحله اضافه کنید و یا اینکه شکر را حذف کنید)
در ظرفی جدا آرد و نمک و پودر کاکائو را مخلوط می کنیم و کم کم به مخلوط بالا اضافه میکنیم و ورز می دیم تا خمیر خودش را جمع کند
سپس روی میز کار خمیر را ۱۵ دقیقه ورز می دهیم و بعد خمیر را در یک ظرف تمیز میگذاریم و درب ظرف را می بندیم و به مدت ۲ ساعت و نیم در محیط گرم قرار می دهیم تا خمیر افزایش حجم داشته باشد.
بعد از ان خمیر را ۵ دقیقه ورز می دهیم و با وردنه به قطر ۳ میلی متر باز می کنیم و کاتر می زنیم روی یک لایه کرمفیل قرار میدهیم و لایه بعد را روی ان می گذاریم و اطراف دو خمیر را میفشاریم تا به هم بچسبند
بعد از آن به شکل دلخواه تزیین می کنیم و در فر قرار می دهیم تا بپزد.
نکته: کرمفیل رو میتونید آماده از لوازم قنادی ها بخرید من یک کرم ساده خانگی درست کردم 👇
( ۲ ق آرد و ۲ ق شکر و یک لیوان شیر و کمی وانیل رو مخلوط می کنیم روی حرارت می گذاریم هم میزنیم تا غلیظ بشه
بعد حرارت را خاموش میکنیم و ۲۰ گرم کره اضافه میکنیم و هم میزنیم)
دوستان آرد ۲۵۰ گرم باشه ۵۰گرمش رو نگه دارید و با ۲۰۰ کارو پیش ببرید و از ۵۰ گرم برای برطرف کردن چسبندگی استفاده کنید.
و اگه کاکائوتون مثل برا من پررنگه از نصف دستور استفاده کنید.
و اگه خمیر مایه فوری استفاده کنید نیاز به عمل آوردن نداره و خشک استفاده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_مرغ :👇
خمیر مون طبق دستور خمیر جادوییه
مواد داخل پیراشکی👇
سینه مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز خرد شده گذاشتم کامل آبپز بشه و آبش بسوزه بعد پیاز داغ کردم قارچ رو خرد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و نمک فلفل زردچوبه زدم
قارچ که خوب از آبش کشیده شد فلفل دلمه خردشده اضافه کردم و بعد مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه کردم وقتی خنک خنک شد و در خمیر مثل قطاب میپیچیم وبعد در روغن که گذاشتیم باشعله کم داغ بشه
بعد پیراشکی ها رو توش میندازیم و دائم زیرو روش میکنیم تا مغز پخت بشه و شعله هم کم باشه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_عصرانه_در_توستر👇
من به مناسبت ولادت کریم اهل بیت (ع) برای خانواده😋😋😋
آرد ۲ لیوان
روغن نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چایخوری
وانیل نصف ق چایخوری
ابتدا تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا پف کند سپس شکر را اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا شکر حل شود حال روغن را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم
سپس شیر را کم کم اضافه میکنیم و بعد همزن را کنار گذاشته و در چند مرحله آرد سه بار الک شده را با الک به مواد می افزاییم و در قالبی که کفش را کاغذ روغنی گذاشته ایم و دیواره هایش را چرب و ارد پاشی کرده ایم میریزیم و چند تکان میدهیم .
قالب را در توستر که ۱۰ دقیقه قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت یکساعت قرار میدهیم و فقط المنت پایین را روشن میکنیم .
در آخر اگر با چک کردن کیک پخته بود و روی کیک طلایی نشده بود المنت بالا را چند دقیقه روشن میکنیم تا طلایی شود .
طعمش عالی شده بود ...
نوش جانتون .
التماس دعا
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شیره_انگور👇
آرد ۴ پیمانه سرخالی
شکر نصف پیمانه ،
شیره خرما ۳/۴پیمانه
روغن یک پیمانه سر خالی
هل یک ق چایخوری
بیکینگ پودر ۴ ق چایخوری
شیر دو پیمانه سر خالی
تخم مرغ ۳ عدد
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم ، اول سفیده رو کمی با همزن زدم تا کف کرد و بعد دو ق غ شکر رو کم کم اضافه کردم و انقدر سفیده رو با همزن برقی میزنیم تا سفت بشه و از کاسه بر نگرده ، و بعد میگذاریم تو یخچال ، زرده و باقی شکر را با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه ، و بعد شیره انگور رو اضافه کرده و بعد چند دور زدن روغن رو هم اضافه کردو و بعد یک دقیقه ،پودر هل شیر رو اضافه کردم و یک دقیقه دیگه هم زدم ،ارد و بیکینگ پودر و باهم سه بار الک کردم ، و تو سه مرحله به موادمون اضافه کردم و هر دفعه فقط با دسته های همزن ارد را با مواد مایع (در حدی که موقع همزدن با همزن ارد پخش نشه ) مخلوط کردم و بعد با همزن تا جایی که دیگه گلوله ی ارد دیده نشه همزدم ، حدود ۱۵ ثانیه شد و همزن رو خاموش کردم و سفیده زده شده رو اروم با لیسک به موادمون اضافه کردم و مثل فولد کردن سفیده رو مخلوط موادم کردم ، کف قالب میان تهی رو که برای من قطرش ۳۰ بود خوب با روغن جدا کننده ، چربش کردم و نصف موادم رو ریختم توی قالب، کمی کشمش و گردوی خرد شده رو که اردیش کرده بودم ریختم وسط مواد ، و بعد بقیه مواد رو روش ریختم ، و توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده بودم ۵۰ دقیقه زمان دادم پخت ، دمای فرها باهم فرق داره و این یک چیز تجربی برای هر فر هست 😉
نتیجه کار عالی بود ، دستور کیک پنبه ای و برداشتم و دو برابرش کردم با سه تخم مرغ چون همزنم کاسه ای و سه تا سفیده رو بهتر هم میزنه و با دستور کیک شیفون ، سفیده و زرده و جدا کردم و با دستور کیک ده سانتی خانم رحیمی ارد و موقع اضافه کردن با دسته های همزن اضافه کردم و به جای شکر زیاد شیره ریختم و برای اینکه کمی شیرینیش بهتر بشه، کمی شکر هم ریختم ،و توی قالب میان تهی ریختم ، واقعا پفش نسبت به سه تا تخم مرغ و ۴ پیمانه ارد ، عالی بود و حدود ده سانت پف داشت ، بافتش هم با اینکه روغنش کم تر بود ولی واقعا خیلی خوب شده بود، شاید چون دیشب نیت کردم برای همسایه ها به مناسبت میلاد اقا امام حسن مجتبی ع ببرم ، خواست خدا این دستور هفت بیجار😉😂 خوب دراومد
@sofrebanovanbeheshti
1_8271705.mp3
1.48M
🎧🎤🎧
💠 ربّنا با صدای زیبا وملکوتی
قاری نوجوان سید علیرضا موسوی...
🌸🍃 #التماس_دعا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
♦️ خشکی لب👄
✍لب نیز مانند کف دست ؛ ناخن ؛ کف پا ؛ زبان ؛ عنبیه و.... نقطه ی انطباقی و منعکس کننده ی مشکلات جدی در اندامهای مختلف است .وقتی در طب اسلامی برای خشکی لب دستور چکاندن قطره ی روغن زیتون یا بنفشه زیتونی به ناف میدهند علت چیست؟! افراد نادان این نسخه را مسخره میکنند ولی....لب پایین نشان دهنده ی مشکلات گوارشی خصوصا بیماری های روده است
✅یکی از علایم تشخیص یبوست در علم قیافه شناسی ترک خوردن و خشکی لب پایین است و اما چرا چکاندن روغن در ناف! ناف مانند ترمینال است و میتواند هر دارویی را به معده و روده برساند. روغن باعث تحریک و افزایش قدرت روده ها و درمان یبوست می شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَبَرِحَ الْخَفاءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716479.mp3
4M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و چهارم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
ز چشمم خواب بردی.mp3
12.63M
#مناجات_سحر
🔊ز چشمم خواب را بردی
به جایش اشک بنشاندی...
🎤🎤حجت الاسلام میرزامحمدی
#امام_علی #صلوات_الله_علیه
التماس دعا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
⛔ لوح | نه به معامله قرن
🔺️ رهبرانقلاب: راهپیمایی #روز_قدس که دفاع از فلسطین بهوسیلهی حضور مردمی است، همیشه مهم است. امسال این راهپیمایی مهمتر است بهخاطر این کارهای خیانتباری که بعضی از دنبالههای آمریکا دارند در منطقه انجام میدهند برای جا انداختن معاملهی قرن؛ که البته جا نخواهد افتاد و هرگز تحقق هم پیدا نخواهد کرد و آمریکا و دنبالههایش حتماً در این قضیه هم شکست خواهند خورد. ۹۸/۳/۸
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42695