"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۹۹ استاد پرهیزگار .MP3
843.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه99🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شور_بامیه👇
بامیه درشت نیم کیلو،
نمک 3ق غذاخوری،
آب جوشیده سردشده به میزان لازم.
پودرسیروفلفل قرمز یک ق مرباخوری.
بامیه روشستم
بعدکه آبش رفت خوردکردم وتوی شیشه ریختم .
بقیه موادش روباهم مخلوط کردم وروش ریختم.
چون سیرداره یک ساعت درش بازبودکه هوای اضافه اش دراومد
بعددرش روبستم
بعدیک هفته استفاده میشه.
به دلخواه میتونین یک ق غذاخوری سرکه سیب بریزین.☝️
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من میخوام آلو سیاه و هم آلو زرد ها رو خشک کنم میشه بگید چطور اینکاروبکنم که خیلی خوب در بیان؟
پوست شون رو بگیرید و تو آفتاب بگذارید دو سه روز یا به میزانی که دوست دارید خشک تر بشه، بمونه، بعد جمع شون کنید
گوشتی تر از بیرون میشه!
فقط تو سبدی آبکشی چیزی شبیه اینا خشک کنید تا هوا جریان داشته باشه و به همه جای آلوها برسه
میریزیم روی توری پلاستیکی. به مرور خشک شد. البته باید زیرش هوا بره. میتونید توی صندوق میوه هایی که سوراخ ریز دارند و آلوها ازشون رد نمیشن هم پهن کنید .بگذارید توی آفتاب.
بعد یکی دوروز که یه کم خشک شدن از روی توری بکنیدشون . در حدی که جابجا بشن و به توری نچسبن.چون اگر نکنیدشون حسابی به توری میچسپن و کندنشون سخت میشه. بیکار که میشید روزی یه بار از توری جدا شون کنید تا به اون نچسبن.
@sofrebanovanbeheshti
Hajmahdirasuli-padkastshahadat.mp3
15.53M
#حاج_مهدی_رسولی
🔳 توهم حذف نام شهید....
✨ پادکست بسیار زیبا و شنیدنی از حاج مهدی
با بیانات ارزشمند #مقام_معظم_رهبری...
#پشنهاددانلود👌
#تمنای_نشر 🙏🌷
#اربعین_در_راه_است...🏴
#کوچه_شهید
#لشگر_سایبری
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ترشی_لیته
#ترشی_لیته_خرفه_مخلوط👇
خرفه یک کیلو،بامیه یک کاسه
متوسط،پودرفلفل قرمز4ق غ
نمک3ق غ،سیرسه یاچهارحبه
،بادمجان متوسط یک عدد،
سرکه سیب برای پخت بامیه
وبادمجان یک لیوان.
سیاه دانه
یک ق م،
بادمجان وبامیه روباسرکه
توی قابلمه گذاشتم وقتی
سرکه جوشیدگازروخاموش
کردم درب ظرف روبستم تا
بابخارخودش نرم بشه .بعد
نیم ساعت درب ظرف رو
برداشتم ووقتی کاملاسرد
شدبابقیه موادهمه رودرمخلوط
کن ریختم وهمه باهم له شدن
درحین مخلوط شدن دولیوان
سرکه اضافه میکردم تاخوب
موادبه خوردهمدیگربروند
مقدارسرکه بدلخواه هست
اگر خواستین شل ترباشه
میتونین سرکه روبیشتر
بریزیدولی اگه خواستین
غلیظ باشه همون سه لیوان
کافیه.
لیته آماده شده رو
درشیشه ریختم ودوساعت
صبرکردم هوای اضافی آن
دراومدبعددرش روبستم.
ازدوروزبعدمیتونین بخورین
ولی اگه یک هفته تاده روز
بمونه خوشمزه ترمیشه وجا
میفته.
خواص این ترشی:رفع تشنگی
به علت وجودخرفه وسرکه
سیب،
،رفع یبوست،کاهش وزن
تنظیم قندخون به علت وجود
خرفه.
تنظیم حرکت روده بزرگ
به علت وجودبامیه.
سیاه دانه سردی سرکه
وخرفه روتعدیل میکنه.
@sofrebanovanbeheshti
#برگه_زردالو،
#برگه_الوسیاه،
#البالو_خشک،
#برگه_شلیل،
#لواشک_هلو_شلیل
عکس دسته جمعیشون😂
هر میوه ای که خواستید برگه کنید
روسرش رو ورق میکنید به ارومی دور هسته میوه رو با چاقو باز میکنید واروم نه ضخیم ونه نازک برش میدیم توی سینی که خیلی کم چرب کردیم میچینیم نباید روی هم باشن بعد میگذاریم افتاب تقریبا ۲ روز طول میکشه ۱ روز میمونه بعد روز بعد برش میگردونیم ۱روزم اون طرفش بمونه کافیه اگر بیشتر بمونن سیاه میشن البته بسته به افتاب هر شهری فرق میکنه شاید زودتر هم خشک بشه وقتی خشک شد جمع میکنیم چون گفتم بیشتر بمونه سیاه میشه
@sofrebanovanbeheshti
#آلو_خورشتی 👇
الوی زرد درشت هستش الوچه نه
یه قابلمه رو بگذارید اب جوش که اومد الو رو بریزید داخل ابجوش پوستش که شکاف برداشت بریزید تو سبد پوست نازکی میده بکنید بگذارید تو سبد ترجیحا چوبی بگذارید جلوی افتاب تاخشک شه
@sofrebanovanbeheshti