eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
خونگی 👇 هر چه از طعم ورنگش بگم کم گفتم اصلا با پاپریکا بیرون قابل مقایسه نیست فلفل دلمه ای قرمز رو شستم تخم هاش رو جدا کردم وگذاشتم خشک بشه بعد خلال کردم گذاشتم جلوی کولر بعد چهار روز که فلفلها جمع شد آبش کشیده شد گذاشتم تو فر پنج تا ده دقیقه مون حتما چک کنید نسوزه در فر هم باز گذاشتم بعد بیرون آوردم خنک که شد آسیاب کردم من تو خونه خشک میکنم زمان بر هست ولی بهداشتی خشک میشه اینجوری به دلم می چسبه چون بعد خشک شدن قابل شستشو نیست وباید آسیاب کرد درست کنید واز طعم ورنگش تو غذا لذت ببرید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خورش_بادمجان👇 #غذای_محلی نام شهر قزوین 🍅گوجه رو حلقه حلقه،🍆بادمجان رو برش های زبانی😜 و سیب زمینی رو خلالی خرد و سپس جداگانه سرخ شان میکنیم! گوجه یه تفت کوچولو بخوره کافیه! نوع برش بادمجان ها و سیب زمینی ها در این غذا به هوّیت غذا بر میگرده ها😌گفته باشم😂 لطفا نگینی و چیپسی و حبه قندی و...خرد نکنید👌👌 بعد همه رو تو ماهیتابه یکجا میکنیم، بعد کمی رب گوجه، فلفل، زردچوبه، و نمک به 🍆همراه آب(ترجیحا آب گرم) اضافه میکنیم و شعله رو متوسط رو به پایین میکنیم و اجازه میدیم تا خوب بپزه! در آخر اگه پرُ آب دوست دارید آبش رو زیادتر کنید، آگه با آب کم دوست دارید اجازه بدید آبش تمام شود! برای آبش هرجور مزاج تون میپسنده انجام بدید😋😊 نوووووش جااااان❤❤ @sofrebanovanbeheshti
👇 من چند ساله مهمانی هام به این روش ترامیسو درست میکنم هر که خورده/دلش رو برده😂 خلاصه همه خوششون اومده بود تو ظرف یه لایه بیسکوئیت پتی بور گذاشتم یه لایه خامه صبحانه که از قبل بهش شکر اضافه کرده بودم و شیرین شده بود! لایه ها رو همین طور ادامه میدیم! بعد میگذاریم یخچال یه چهار ساعتی بمونه، تا مواد بخورد هم بره!👌 به همین سادگی... به همین خوشمزگی... صد البته اگه ما بین لایه ها از برش های موز و شکلات چیپسی و گردوی خرد شده استفاده کنیم، نور علی نور میشود😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚫سرخ ‌کردنی‌ها پیرتان می‌کنند ▪️هر چیز به مدت طولانی در روغن سرخ شود باعث تسریع فرآیندهای التهابی در بدن می‌شود. ▫️این فرآیند سلول‌های بدن را در معرض فرسودگی و پیرشدگی قرار می‌دهند. پس مراقب باشید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
خمیر قرابیه قبل پودر قند زدن با کمک دخترم درست کردم. 😍😍😘 @sofrebanovanbeheshti
قرابیه قبل رفتن تو فر😍😊 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_قرابیه_لیمویی👇 با کمک دخترگلم درست کردم. 😍😊 کسایی که دنبال شیرینی بدون همزن می‌گردن این شیرینی عالیه😊 @sofrebanovanbeheshti
بافتش واقعا نرم و خوب بود. @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_نساء ☘ #صفحه_99 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۹۹ استاد پرهیزگار .MP3
843.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه99🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
099.mp3
692.4K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۹۹ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شور_بامیه👇 بامیه درشت نیم کیلو، نمک 3ق غذاخوری، آب جوشیده سردشده به میزان لازم. پودرسیروفلفل قرمز یک ق مرباخوری. بامیه روشستم بعدکه آبش رفت خوردکردم وتوی شیشه ریختم . بقیه موادش روباهم مخلوط کردم وروش ریختم. چون سیرداره یک ساعت درش بازبودکه هوای اضافه اش دراومد بعددرش روبستم بعدیک هفته استفاده میشه. به دلخواه میتونین یک ق غذاخوری سرکه سیب بریزین.☝️ @sofrebanovanbeheshti
#ترشی_لوبیاسبز:👇 سرکه سیب دولیوان ، نمک یک ق غذاخوری، سیاهدانه یک ق مرباخوری، پودرسیروفلفل قرمزیک ق مرباخوری لوبیاسبزیک کیلو. لوبیاروشسته وخردکردم درسرکه جوشاندنم تانرم بشه بعدکه سردشد بامواددیگه مخلوط کردم وتوی شیشه ریختم بعداز یک هفته قابل مصرف هست @sofrebanovanbeheshti
پیام لطف و محبت یکی از اعضای گل گروه☝️ ✍خوش بسعادتتون و خوشبحال ما برای داشتن دوستان خوبی چون شما 💝خدا حفظتون کنه🌹ان شاءالله با دست پر از معنویت برگردید💝 ممنون که به یاد ما هستید 😍 پیامهای شما انرژی مثبت برای ماست🌹 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 من میخوام آلو سیاه و هم آلو زرد ها رو خشک کنم میشه بگید چطور اینکاروبکنم که خیلی خوب در بیان؟ پوست شون رو بگیرید و تو آفتاب بگذارید دو سه روز یا به میزانی که دوست دارید خشک تر بشه، بمونه، بعد جمع شون کنید گوشتی تر از بیرون میشه! فقط تو سبدی آبکشی چیزی شبیه اینا خشک کنید تا هوا جریان داشته باشه و به همه جای آلوها برسه میریزیم روی توری پلاستیکی. به مرور خشک شد. البته باید زیرش هوا بره. میتونید توی صندوق میوه هایی که سوراخ ریز دارند و آلوها ازشون رد نمیشن هم پهن کنید .بگذارید توی آفتاب. بعد یکی دوروز که یه کم خشک شدن از روی توری بکنیدشون . در حدی که جابجا بشن و به توری نچسبن.چون اگر نکنیدشون حسابی به توری میچسپن و کندنشون سخت میشه. بیکار که میشید روزی یه بار از توری جدا شون کنید تا به اون نچسبن. @sofrebanovanbeheshti
#ایده👇 نسل جدید #کیک_روانی من☺ #کوکی_پرتقالی_روانی بجای کاکائو شربت پرتقال ریختم و پوست پرتقال و البته از شکر هم کم کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Hajmahdirasuli-padkastshahadat.mp3
15.53M
#حاج_مهدی_رسولی 🔳 توهم حذف نام شهید.... ✨ پادکست بسیار زیبا و شنیدنی از حاج مهدی با بیانات ارزشمند #مقام_معظم_رهبری... #پشنهاددانلود👌 #تمنای_نشر 🙏🌷 #اربعین_در_راه_است...🏴 #کوچه_شهید #لشگر_سایبری 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شور_لوبیاسبز👇 لوبیاسبزنیم کیلو، نمک 3ق غذاخوری سرکه سیب یک ق غذاخوری پودرسیروفلفل قرمز وسیاه دانه کمی، ترخون برای تردشدن بدلخواه یک ساقه کوچک. موادروباهم مخلوط کرده ودرشیشه ریختم .الان که هواگرمه بعدیک هفته جامیفته وخورده میشه چون شورلوبیاهستش نمک خودش نرمش میکنه مثل خیارشور @sofrebanovanbeheshti