#سوال👇
انجیر رو به چه صورت خشک میکنید که مثل انجیرهای بازار بشه وهمچنین برای پودر سیر ٫سیر رو جلوی آفتاب خشک کنیم عطرش ازبین نمیره ؟ومیوه های تابستونی میشه جلوی آفتاب خشک کرد ؟
#پاسخ👇
انجیر رو بشورید خوب خشک که شد بگذارید توی سینی یا سبد بگذارید جلوی افتاب ۳،۴ روز بمونه بعد هم ۲،۳ روز توی سایه یا جلوی باد کولر
نه عزیز برای چی عطرش بره
من سیر درست نکردم ولی پودر پیاز درست کردم توی افتاب خشک کردم بعد هم اسیاب وعطرش هم خوبه
بله همه میوه ها رو میشه خشک کرد ورق کنید بگذارید توی سینی که خیلی کم چرب شده توی افتاب وتا وقتی خشک بشه روزی یبار زیر ورو کنید همچنین انجیر رو روزی ۱بار زیر ورو کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
ازتمشک جنگلی میشه داخل کیک استفاده کرد؟ چون خیلی ترشه
#پاسخ👇
مربای تمشک برای کسانی که رماتیسم دارن بسیار عالی هستش.میتونی مرباش کنی خیلی خوشمزه میشه .علی الخصوص شربتش. عالیه،،نمک بزن بخور
.یا با کمی شکر شیرین کن با یه ذره کوچولو اب روی حرارت بگذار کمی خودشو گرفت بریز تو کیک .یا برای تزیین رو کیک هم می تونی بریزی
می تونید مثل آلبالو ازش.
مربا و شربت بگیرید خودمم درست کردم خوشمزه میشه
یا مقداریش رو گذاشتم فریزر
هر زمان بچه ها خواستن براشون یخ در بهشت درست میکنم
@sofrebanovanbeheshti
#سس_قرمز_خانگی
#سس_گوجه_خانگی
سالم به روش طب سنتی🍅
گوجه متوسط ۳ عدد
سیر یک حبه متوسط
نعنا یا پونه خشک ۱ قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
روغن زیتون یک سوم استکان
ابلیمو یا اب لیموترش تازه کمی
ابتدا گوجه ها را رنده کنید که پوست گوجه ها جدا شود سپس سیر را درون ان رنده کنید .
نمک و نعنا و روغن زیتون را به ان اضافه کنید و درمیکسر ریخته و حسابی میکس کنید😋
این سس بسیار خوش طعم است و اشتها را نیز تحریک میکند
@sofrebanovanbeheshti
#سس_گوجه_و_لوبیاسبز👇
گوجه ۳کیلو .
سیر ۵حبه.
فلفل شیرین یا تند سلیقه ای هر کدومو دوست داشتید .
سرکه نصف استکان .
نمک یک قاشق غذاخوری .
لوبیا سبز ۲۰۰گرم.
گوجه و سیر وفلفل هارو باهم میکس کردم ریختم تو قابلمه گوجه ها تاجایی که چند جوش بزنه حدود ۱۰دقیقه تا ۱۵دقیقه بجوشه اخرش نمک اضافه کردم ونصف استکان سرکه.
لوبیا سبزم جدا پختم موقعی ک گوجه در حال ب جوش امدن بود با اون ترکیب کردم .اخر کار موادتونو بچشید اگه خواستید تند تر بشه سرکه یا سیر بیشتر بهش اضافه کنید یا اگه نمک کم بود بهش بزنید
@sofrebanovanbeheshti
#چای_سیب 👇
ازسیبهایی که ازعروسی باقی مونده بود😉😃10کیلوتقریباسیب بود.
اینقدرچای شد. البته چون شمال هستیم همش روتوی تابه تفت دادم😊😊
سیبهاروورقه های نازک برش زدم.
مدلش هرطوردوست دارید.
میتونیدخلال کنیدیاحتی رنده ی درشت بزنید.
بعدبریزیدروپارچه تاابش خشک بشه.
بعدمن خونه ی خودم توفرباشعله ی کم ازبالایعنی گریل تفتش میدم . امااینجاریختم توتابه باشعله ی کم تفت دادم تارنگ پیداکنه ومثل چای بشه
@sofrebanovanbeheshti
#کالباس_بوقلمون_خانگی
بدون استفاده از غلاف و حرارت😋
گوشت بوقلمون رو با دوتا پیاز دوتا هویج ترخون تازه کمی نخود زردچوبه پودر سیر گذاشتم خوب پخت از آب بوقلمون برای حل کردن ژلاتین استفاده کردم بعد از سرد شدن بوقلمون و ژلاتین با سیر و ترخون و پودر دارچین پودر زنجبیل زردچوبه پودر هل پودر زیره زعفران فلفل سیاه فلفل قرمز و نمک کمی آرد میکس کردم و هویج های پخته شده و قارچ و یه تکه کوچیک فلفل دلمه و ۳ ورقه پنیر جدار رو با مواد میکس شده مخلوط کردم قسمت بالای بطری آب معدنی بریدم و مواد رو داخلش گذاشتم تو یخچال حداقل ۸ ساعت باید بمونه من ۵ ساعت گذاشتم فریزر خودشو گرفت و آماده شد
نکته: از کمترین میزان آب برای حل ژلاتین استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۰۱ استاد جبریڸ.MP3
6.92M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه101🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti