۱. این مرحله ای هستش که داخل قابلمه خاک سفید ریختیم . اب انگورها رو هم که دراوردیم ریختیم تو قابلمه .دوباره تفاله انگورها رو با کمی خاک له میکنیم میریزیم تو آبکش و روی قابلمه میگذاریم تا ابش کامل بره تو قابلمه .
اصلا هم هم نمیزنیم .یه شب تا صبح اگه اینجوری بمونه شیره تون بهتر میشه .
@sofrebanovanbeheshti
۲. بعداز این مرحله باید زیر قابلمه رو روشن کنیم تا اب انگورها به حدی داغ بشه که دست رو بسوزونه ولی نجوشه .
بعد زیرش رو خاموش میکنیم .میگذاریم یه دوساعتی بمونه تا اب روش صاف صاف بشه. بعد اب صاف روش رو اروم بر میداریم میریزیم تو یه قابلمه دیگه .و ته نشین شده قابلمه رو میریزیم داخل یه کیسه تا اونم صاف بشه .
👇👇👇👇
۳. این اب انگور صاف شده هستش که باید انقدر بجوشه تا شیره بشه .
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴. اینم تقریبا وسط های پخته
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵. وقتی شیره تون در حال جوش کف قهوه ای کرد و اومد بالا .
بالا سرش وایستید که سرریز نکنه .
وقتی کف قهوه ای کرد دیگه اخرای کاره و شیره تون داره میرسه .☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من یه قوطی کوچیک روغن جامد داخل خونه داشتم که فراموشش کرده بودم.
الان دیدم تاریخ مصرفش 1 سال و نیم گذشته😟
بنظرتون قابل استفاده نیست و بندازم دور؟؟؟
#پاسخ👇
درشو باز کنید اگر بو بده بله بندازید بره ولی اگر جای خنک بوده وبو هم نگرفته یبار باهاش غذا درست کنید اگر طعمشم فرقی نکرده بود میتونید استفاده کنید زیاد به تاریخ ها اعتمادی نیست نصف بیشتر چیزایی که تاریخشون گذشته میره کارخونه دوباره تاریخشون عوض میشه برمیگرده😔😔
یا اینکه باهاش روغن جداکننده درست کنيد بگذارين يخچال
@sofrebanovanbeheshti
#نان_قیفی👇
خمیر جادویی رو به اندازه یه نارنگی ازش برداشتم
بعد به صورت نواری در آوردم روی تخته و از فویل یه مربع در آوردم شبیه قیف کردم ونوارو از سر فویلی که شکل قیف بود پیچیدم
رومال وسیاه دانه زدم بعد با فویل بگذارید وفویل هم نیاز به چرب کردن نداره
گذاشتم توی فر ۲۰ دقیقه بعد آماده شد
بعد توش هر چی دوست داشتید میتونید بریزید من الویه ریختم
مراحل پیچیدن خمیر در پست بعد👌👌😍😍
@sofrebanovanbeheshti