eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
👇 یا آب کونوس گیلانی👇 من یک کیلو کونوس کاملا می شوییم داخل شیشه میریزم قبلا شیشه مورد نظر پیمانه میزنم که چقدر گنجایش آب دارد مثلا اگه ۴ لیوان آب جا میگیرد سه لیوان آب ویک لیوان سرکه باهم مخلوط میکنم و دو قاشق غذا خوری نمک بهش اضافه میکنم و داخل شیشه میریزم و سرش میبندم تو یه جای خنک میگذارم بعد یک هفته ترشی ازگیل ( یا آب کونوس) آماده هست حتما برای شب یلدا آماده کنید نوش جان😋😋😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک و نیم کیلو گوجه دوتا پیاز یکی دوحبه سیر همه رو خورد کنید و بگذارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنید.) نصف لیوان شکر، نصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد، 1ق غ نشاسته، 1ق چ نمک اول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بگذارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه.
👇 با خمیر جادویی سیب زمینی، هویج، لوبیا سبز رو نگینی کردم و سرخ کردم و قارچ و پیاز رو هم کمی تفت دادم و بهش اضافه کردم. کف سینی توستر رو کاغذ روغنی گذاشتم و خمیر رو روش پهن کردم یه لایه سس گوجه زدم و کمی پنیر ریختم رو پنیر بعد مواد رو روش ریختم و پنیر پیتزا روش ریختم من خودم پنیر زیاد دوست ندارم برای همین پنیر کمتر میریزم به مدت ۲۵دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه حرارت از پایین میگذارم و ۱۰دقیقه آخر حرارت از بالا رو روشن میکنم تا پنیرها یه کم طلایی بشن @sofrebanovanbeheshti
باخمیر نان بربری👇 یه چونه گرفتم کف سینی فرروآردپاشی کردم خمیرروخییلی نازک بازکردم روش. سس قرمز زدم وبعدکمی پنیرپیتزا. بقیه موادروبه ترتیب ریختم روش، مرغ،فلفل دلمه،پیاز،قارچ،کمی سوسیس دودی،ذرت. روش روکاملاپنیرزدم +آویشن وپودرسیر،کمی آب اسپری کردم روش بادرجه ۱۸۰ طبقه وسط نیم ساعته آماده شد. جای همه دوستان سبز🌻🌻 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا