#ترشی_ازگیل👇
یا
آب کونوس گیلانی👇
من یک کیلو کونوس کاملا می شوییم داخل شیشه میریزم قبلا شیشه مورد نظر پیمانه میزنم که چقدر گنجایش آب دارد مثلا اگه ۴ لیوان آب جا میگیرد سه لیوان آب ویک لیوان سرکه باهم مخلوط میکنم و دو قاشق غذا خوری نمک بهش اضافه میکنم و داخل شیشه میریزم و سرش میبندم تو یه جای خنک میگذارم بعد یک هفته ترشی ازگیل ( یا آب کونوس) آماده هست
حتما برای شب یلدا آماده کنید نوش جان😋😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_کچاپ_خانگی
#سس_گوجه_فرنگی
#سس_کچاپ
#کلیپ_تصویری
یک و نیم کیلو گوجه
دوتا پیاز
یکی دوحبه سیر
همه رو خورد کنید و بگذارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنید.) نصف لیوان شکر، نصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد، 1ق غ نشاسته، 1ق چ نمک
اول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بگذارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه.
#پیتزا_گوشت_و_سبزیجات 👇
با خمیر جادویی
سیب زمینی، هویج، لوبیا سبز رو نگینی کردم و سرخ کردم و قارچ و پیاز رو هم کمی تفت دادم و بهش اضافه کردم. کف سینی توستر رو کاغذ روغنی گذاشتم و خمیر رو روش پهن کردم یه لایه سس گوجه زدم و کمی پنیر ریختم رو پنیر بعد مواد رو روش ریختم و پنیر پیتزا روش ریختم من خودم پنیر زیاد دوست ندارم برای همین پنیر کمتر میریزم به مدت ۲۵دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه حرارت از پایین میگذارم و ۱۰دقیقه آخر حرارت از بالا رو روشن میکنم تا پنیرها یه کم طلایی بشن
@sofrebanovanbeheshti
#پیتزا
باخمیر نان بربری👇
یه چونه گرفتم کف سینی فرروآردپاشی کردم خمیرروخییلی نازک بازکردم روش.
سس قرمز زدم وبعدکمی پنیرپیتزا.
بقیه موادروبه ترتیب ریختم روش،
مرغ،فلفل دلمه،پیاز،قارچ،کمی سوسیس دودی،ذرت.
روش روکاملاپنیرزدم +آویشن وپودرسیر،کمی آب اسپری کردم روش
بادرجه ۱۸۰ طبقه وسط نیم ساعته آماده شد.
جای همه دوستان سبز🌻🌻
@sofrebanovanbeheshti