eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 شما دعوتید به این راه باشکوه 👇 https://digipostal.ir/c47hlu7 با ورود به 👇 https://eitaa.com/joinchat/3665362991C18290070b3
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنایی با مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها 🦋طلبگی راه باشکوه https://eitaa.com/joinchat/3665362991C18290070b3
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز ششم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_134438278865617992.mp3
4.06M
💠 (تندخوانی) جزء ششم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
monajatkofeh-mirdamad_160518203936.mp3
3.07M
💠 مناجات امیرالمومنین علیه السلام در مسجد کوفه 🎤🎤 سید مهدی میر داماد ❤️ 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فاطمه 👇 کاهوکوچک نصف زیتون ۷-۸ عدد پیاز کوچک ۱ عدد فیله مرغ ۲ تکه آب لیمو. به مقدار لازم پیاز رنده شده به مقدار لازم ادویه کاری و آویشن و پودر سیر و نمک هم به مقدار لازم😂 کره ۷۰ گرم زرده تخم مرغ. ۱ عدد پودر سوخاری پودر گندم نان تست ۳ عدد ۱. فیله مرغ رو توی پیاز و آبلیمو و نمک و ادویه کاری می گذاریم ۲۴ ساعت استراحت بکنه(این روش برای اکثر غذا هایی که مرغ داره عالیه حتی مرغ بریان) ۲. بعد فیله مرغ رو سوخاری کنید و بگذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اش گرفته بشه ۳. نان تست ها رو به مکعب های کوچک خرد کنید ( برای اینکه نان خوب خرد شود بهتر است یک ساعت در یخچال بماند) و در ماهیتابه آب که داغ شده کمی تفت بدهید و بعد در سه مرحله کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست و خوب سرخ بشن بعد پودر سیر رو بهش اضافه کنید⚠️ به هیچ وجه پودر سیر رو حذف نکنید ۴. کاهو و پیاز و زیتون رو خرد کنید و فیله و نان تست رو بهش اضافه کنید و با هر سسی که دوست داشتید میل کنید رمز و راز مرغ سوخاری خوب👌👌😍 ۱. تخم مرغ رو بگذارید حداقل ۱ ساعت بیرون یخچال بمونه ۲. زرده تخم مرغ رو خوب هم بزنید می تونید کمی هم شیر بهش اضافه کنید ۳. مقدار کمی زرده به ماده مورد نظر بزنید درواقع فقط یکم بهش بمالید ۴. در صورت تمایل به آردگندم تون ادویه اضافه کنید ۵. بعد از غلتاندن ماده در آرد گندم حتما آرد اضافه اون رو بتکونید ۶. برای غلتاندن در آرد سوخاری با دست بهش زرده بزنید @sofrebanovanbeheshti
🍒🍦 یه بسته ژله آلبالو رو با یک ونیم پیمانه آب جوش به روش بن ماری حل کردم. گذاشتم کنار تا خنک بشه. نصفه بسته ژله آلوورا را با یک پیمانه سرخالی آب جوش به روش بن ماری حل کردم. رفت کنار تا خنک بشه. وقتی خنک شد قالب و که از قبل شستم و گذاشتم فریزر رو درآوردم کمی چرب کردم وبا قاشق قسمت پاپیون رو با ژله قرمزپر کردم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد بستی به دمای محیط رسیده را هم زدم ودوقاشقش رو به ژله قرمز اضافه کردم و مابقی را با ژله آلو ورا مخلوط کردم و ژله سفید رو تو قالب ریختم. رفت یخچال تا نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد مابقی ژله قرمز رو ریختم و گذاشتم به مدت۵ساعت توی یخچال تا خودشو خوب بگیره. بعد از این مدت هم گذاشتم برای چند ثانیه ته قالب رو توی آب گرم وبرگردوندم. نوووش جان ♡مامان صبا♡ @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇