eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان عزیزم این صوت های خانم تقوی بزرگوار در مجموع ۸دقیقه بیشتر وقت شما رو نمی گیره لطفا گوش بدید من خودم واقعا لذت بردم خواستم شما هم استفاده کنید موفق باشید التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سردردها در ماه رمضان🌛 😨عموم سر دردهای ایجاد شده در این ایام،سردرد گرم صفراوی است 📌در این حالت و برای تسکین درد 👈از بوییدن سرکه 👈 و مالیدن آن به پیشانی 👈مالیدن روغن بنفشه به پیشانی 👈و مالیدن عرق کاسنی، بهره ببرید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 شما دعوتید به این راه باشکوه 👇 https://digipostal.ir/c47hlu7 با ورود به 👇 https://eitaa.com/joinchat/3665362991C18290070b3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها 🦋طلبگی راه باشکوه https://eitaa.com/joinchat/3665362991C18290070b3
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز ششم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_134438278865617992.mp3
4.06M
💠 (تندخوانی) جزء ششم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
monajatkofeh-mirdamad_160518203936.mp3
3.07M
💠 مناجات امیرالمومنین علیه السلام در مسجد کوفه 🎤🎤 سید مهدی میر داماد ❤️ 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فاطمه 👇 کاهوکوچک نصف زیتون ۷-۸ عدد پیاز کوچک ۱ عدد فیله مرغ ۲ تکه آب لیمو. به مقدار لازم پیاز رنده شده به مقدار لازم ادویه کاری و آویشن و پودر سیر و نمک هم به مقدار لازم😂 کره ۷۰ گرم زرده تخم مرغ. ۱ عدد پودر سوخاری پودر گندم نان تست ۳ عدد ۱. فیله مرغ رو توی پیاز و آبلیمو و نمک و ادویه کاری می گذاریم ۲۴ ساعت استراحت بکنه(این روش برای اکثر غذا هایی که مرغ داره عالیه حتی مرغ بریان) ۲. بعد فیله مرغ رو سوخاری کنید و بگذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اش گرفته بشه ۳. نان تست ها رو به مکعب های کوچک خرد کنید ( برای اینکه نان خوب خرد شود بهتر است یک ساعت در یخچال بماند) و در ماهیتابه آب که داغ شده کمی تفت بدهید و بعد در سه مرحله کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست و خوب سرخ بشن بعد پودر سیر رو بهش اضافه کنید⚠️ به هیچ وجه پودر سیر رو حذف نکنید ۴. کاهو و پیاز و زیتون رو خرد کنید و فیله و نان تست رو بهش اضافه کنید و با هر سسی که دوست داشتید میل کنید رمز و راز مرغ سوخاری خوب👌👌😍 ۱. تخم مرغ رو بگذارید حداقل ۱ ساعت بیرون یخچال بمونه ۲. زرده تخم مرغ رو خوب هم بزنید می تونید کمی هم شیر بهش اضافه کنید ۳. مقدار کمی زرده به ماده مورد نظر بزنید درواقع فقط یکم بهش بمالید ۴. در صورت تمایل به آردگندم تون ادویه اضافه کنید ۵. بعد از غلتاندن ماده در آرد گندم حتما آرد اضافه اون رو بتکونید ۶. برای غلتاندن در آرد سوخاری با دست بهش زرده بزنید @sofrebanovanbeheshti
🍒🍦 یه بسته ژله آلبالو رو با یک ونیم پیمانه آب جوش به روش بن ماری حل کردم. گذاشتم کنار تا خنک بشه. نصفه بسته ژله آلوورا را با یک پیمانه سرخالی آب جوش به روش بن ماری حل کردم. رفت کنار تا خنک بشه. وقتی خنک شد قالب و که از قبل شستم و گذاشتم فریزر رو درآوردم کمی چرب کردم وبا قاشق قسمت پاپیون رو با ژله قرمزپر کردم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد بستی به دمای محیط رسیده را هم زدم ودوقاشقش رو به ژله قرمز اضافه کردم و مابقی را با ژله آلو ورا مخلوط کردم و ژله سفید رو تو قالب ریختم. رفت یخچال تا نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد مابقی ژله قرمز رو ریختم و گذاشتم به مدت۵ساعت توی یخچال تا خودشو خوب بگیره. بعد از این مدت هم گذاشتم برای چند ثانیه ته قالب رو توی آب گرم وبرگردوندم. نوووش جان ♡مامان صبا♡ @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 من دیروز ماست زدم بنظر خودم همه ی نکات رو رعایت کردم ولی ماست نشد تو همون چند ساعت که میکذاریم بیرون که میبنده وسفت میشه اصلا اونطور نشد و شل مونده چی کارش کنم بریزم بره؟؟نمیشه چیزی درست کرد باهاش؟؟ 👇 پنیر خونگی درست کن👌 بگذارشون رو گاز وقتی جوش اومد نصف استکان سرکه با کمی نمک بریز وقتی تیکه تیکه شدن و آبشون جدا شد بریز تو یه پارچه یه چیز سنگین بگذار روشون تا قشنگ آبشون تموم بشه با آبشون هم کماج درست کن خیلی هم خوشمزست دور نریزین،ماست را با ظرفش توی یک ظرف بزرگتر بگذارین و داخل ظرف بزرگتر تا نصفه ظرف ماست آب گرم بریزید،توی یک کاسه کوچک هم آب گرم بریزید و بگذارید وست ماست سرش ببندید روش یک پارچه بندازید بزارید چند ساعت بمونه فقط مواظب باشید ماست خیلی داغ نشه @sofrebanovanbeheshti
👇 قالب کیک با فویل ضخیم آلومینیومی @sofrebanovanbeheshti
👇 خمیر: آرد۳پیمانه/ ماست۱۸۰گرم/ روغن زیتون یا مایع۱/۳پیمانه/ مایه خمیر۱ق سوپخوری/ شکر۱ق سوپخوری/ بیکینگ پودر۱ق سوپخوری/ نمک۱ق چایخوری/ آب ولرم۱پ مواد میانی:گوشت چرخ شده/ قارچ/فلفل دلمه/ نمک،فلفل،رب گوجه،آویشن/پنیر پیتزا/ پیاز خرد شده ۱عدد_مثل مواد ماکارونی درست شود رومال:زرده،زعفران،انواع مغزها ابتدا ۱/۴پیمانه از آب ولرم را همراه با مایه خمیر و شکر گذاشته تا به مدت ۵دقیقه عمل بیاید، در ظرفی آرد، ماست،نمک،کمی روغن،بیکینگ پودر را مخلوط کرده بعد مایه خمیر عمل آمده را ریخته همزده بعد آب را کم کم اضافه کرده تا خمیری نرم بدست آید در حین کار مابقی روغن را هم اضافه کرده خوب ورز داده تا خمیر صاف ویکدست شود بعددر ظرفی آن را به صورت چانه در اورده گذاشته وبا چاقو علامت بعلاوه به صورت برش زده و گذاشته تا در محیط تا حجمش دو برابر شود بعد مقداری از خمیر را برداشته و مخلوط مواد میانی و پنیر گذاشته و مثل قطاب تا کرده و از طرفی که درز دارد در سینی چرب شده گذاشته دوبار۱۰تا۱۵ دقیقه استراحت داده ورومال زده کنجد پاشیده ابتدا فر را با ودرجه۲۰۰ گرم کرده وقتی خواستیم آنها را در فر بذاریم درجه را به۱۷۰یا۱۸۰ رسانده و گذاشته تا طلایی شودمیتوان ۵دقیقه آخر گریل را روشن کرد من برای رومال چون تخم مرغ نداشتم مخلوط زعفران،ماست،نمک،روغن رویش زدم این ایده خودم بود به عنوان رومال🙈🙈🙈🙈خمیرش خیلی نرم و پوک و عالیست @sofrebanovanbeheshti
بخش اول👇 خمیر زولبیا خیلی حساسه و با کمی ماست بیشتر یا اب بیشتر شل میشه و هنگام بافت زولبیا کار رو براتون سخت میکنه ماست رو حتما کم کم به نشاسته اضافه کنین پره های همزن به شکل مفتولی هستن در واقع خمیر زولبیا رو اگه با اونها هم بزنین فضای زیادی رو بین خمیر اشغال کرده و باعث میشوند ک خمیر بیشتر بهش ضربه بخوره و احتمال تسمه شدن و کشدار شدن خمیر زیاد میشه بهتره از پنجی یا شاخ یا اینکه اگه ندارین سعی کنین زیاد با همزن خمیر رو هم نزنین سعی کنین ماست را دو روز قبل یا یک روز قبل بگیرین تا گهنه بشه ماست اگه بمونه کیفیت خمیر شما بهتر میشه شربت شما باید کاملا داغ باشه تا زولبیا شربت رو به خورد خودش بده وقتی زولبیا را از روغن جدا کردین سریع داخل شربت و با کفگیر کاملا زولبیا را ببرین داخل شربت در غیر اینصورت زولبیا شما ور اصلاح ما کال و اصطلاح شما کدر خواهد شد روغن شما اگر سرد باشه و زیر اجاق شما هم سرد باشه باعث خشک شدن زولبیا میشه و روغن خیلی داغ هم باعق نرم شدن چون گمراهتون میکنه که داره میسوزه بدون مغز پختش شدن تو شربت میره و در نتیجه خمیر میشه قیف زولبیا را زیاد گشاد نکنین هنگام قیف زنی و بافت اذیت میشین مته ۵و نیم‌ تا ۶ مایع زولبیا اخر سر حتما و حتما از الک رد کنین تا صاف شود
بخش دوم👇 جوش شیرین لحظه آخر تو قیف اضافه بشه نه تو کل مواد و الا زولبیا وز و یا حباب حباب میشه مواد حین زدن گاها با چیزی هم زده بشه به خاطر اینم هست از قیف مخصوص استفاده میشه(والی میدونیم به ظرف سس قیف و ماسوره ساده میشه زد) زولبیا شربت باید یکم روانتر از بامیه باشه باید کمی گرمتر از شهد بامیه باشه برای ماندگاری بیشتر زولبیا بامیه حتما گلوکز به شهد اضافه بشه و قابل حذف و جایگزینی نیست پودر نشاسته هر چقدر کهنه تر مونده تر همونقدر کیفیت کارتون بالاتر شعله اجاق گازرو روشن میکنیم و نباید شعله بیشتر از حد باشه چون روغن بیشتر از حد داغ میشه و زولبیا از کیفیت می افته در حد که تا مواد تو‌روغن افتاد جلز ولز کنه سرعت قیف زدن باید بالا باشه که من تو فیلم این سرعت رو نصف کردم تا متوجه مدل قیف زدن‌ باشین دقیقا دو برابر سرعت من بزنین فاصله قیف تا لبه رینگ باید ۷ سانت کمتر نباشه والی زولبیا خیلی ضخیم میشه اگه مواد تو این فاصله نازک پایین می اومد یعنی مواد سفت هست باید کمی رقیق بشه باید در حد قاشق قاشق بهش اب اضافه بشه سوراخ قیف باید مته شماره ۵ و نیم یا ۶ باشه قیف جورب طراحی شده گنجایش موادش باعث میشه فشار بده مواد پایینی راحت ریخته بشه حال شما ظرف دیگه ای استفاده کنین شل و رقیق بودنش رو متوجه نخواهین شد بهش نشاسته اب مجبورین اضافه کنین که کارتون رو خراب میکنه ماست گوسفندی خیلی چربه و زولبیا خشک میشه و زولبیا بعد سرخ شدن‌ کوچولو میشه در اصطلاح ما خودشو جمع میکنه ماست نباید تازه باشد ماست باید از دو نوع چکیده و معمولی استفاده بشه مایع زولبیا باید روان باشه زولبیا تو روغن که افتاد باید روغنش زیاد باشه والی زولبیا خشک میشه باید حرادت حدودا بالا باشه تا افتاد تو روغن جلز ولز کنه بیشتر از ۲ دقیقه تو روغن نمونه والی خشک میشه مواد زولبیا رو نباید زیاد هم بزنید به اصطلاح قنادی زولبیا تسمه میشه روغن زولبیا باید داغ باشه اونم با حرارت ملایم داغ بشه اگه روغن زولبیا سرد باشه اولا زولبیا صاف میشه و زولبیا بعد پخت خشک میشه وقتی زولبیا سرخ شد آنی باید بندازید توی شربت داغ و با کفگیر زولبیا رو ببرید زیر شربت تا شیره بخودش بگیره و بلند کنین و تو صافی بگذارین مواد زولبیا حتما استراحت میخواد تا اصطلاح ما کال کال نباشه باید مواد رسیده باشه برای این منظور شما با این دستور پیش برین همه مواد رو داخل ی لگنی سطلی گرفته روشو بپوشونین و کم کم ۶ ساعت استراحت بدین دیگه خمیر ترش درست نکنی همون مواد خمیر ترش بعلاوه مواد بعدی همه یکجا همزده و بره برای استراحت
اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و ..... آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس ارد سنگک سفت میکنه ارد لواش خمیر میکنه ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه ⛔⛔ بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟ چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟ نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟ بیشتر داغ بخوره بده؟ شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟ ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟ بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده. و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴 بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند. دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتاب مهارتهای دعوت فرزندان به نماز ✳️در این کتاب با هدف آموزش مهارت های لازم برای چاره سازی این مشکلات و دعوت فرزندان به نماز، پس از ارائه دوازده مهارت عمومی دعوت کودکان و نوجوانان به نماز، مهارت های ویژه دعوت به نماز در سه دوره کودکی اول، کودکی دوم، و نوجوانی بیان شده است. ✳️چاپ دهم در 7 ماه 😳پرفروشترین کتاب در زمینه مهارت های دعوت به نماز 🆔 @sofrebanovanbeheshti