#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
روغن نیمه جامد رو برای شیرینی فقط باید آب کنیم و استفاده کنیم؟ یا بعداز آب شدن باید بگذاریم یخچال ببنده دوباره آبش کنیم؟
#پاسخ👇
روغنهای نیمه جامد رو فقط قسمتهای سفتش رو استفاده کنن چون اون قسمتهای مایع اصلا بسته نمیشه و شله در نهایت بعداز سردشدن شیرینی رو خراب میکنه چون بعد از پخت باز میشه شیرینیها
والبته ترجیح اینه که اصلا نیمه جامد خریداری نشه
الان مارک اویلا روغن جامدهای خوبی داره که منم امسال یه حلبی گرفتم و شیرینیم خداروشکر خوب شد
@sofrebanovanbeheshti
#شیرمال_مغزدار_انجیـــری👇
#ایده
طبق دستور شیرمال در کانال بانوان بهشتی برای وسطش انجیر خشک رو با یک لیوان شیر گذاشتم روی اجاق نرم شد له کردم و گردوخرد شده اضافه کردم .
@sofrebanovanbeheshti
https://instagram.com/hamgramkoodak?igshid=1uudbotcfgr1z
*همگرام*
📣 *فراخوان پیوستن به پویش همگرام کودک*📣
فرصتی برای مواسات رسانه ای در عرصه مادر و کودک
همدل و همراه هم، با پیوستن به پویش همگرام کودک و تولید محتوای رسانه ای در قالب ویدئو و انتشار آن در ماه مبارک رمضان، بهترین و زیبا ترین روزها و خاطره انگیزترین ماه رمضان را برای مادران و کودکان ایران رقم میزنیم.
🤳🏻جهت پیوستن به این پویش و سهیم شدن در تحقق نیت آن کافی است محتوای تولیدی خود در موضوعات زیر را به شکل ویدیوی۲تا۵ دقیقه ای که به وسیله تلفن همراه(به صورت افقی) تهیه نموده اید، با برچسب های #همگرام_ کودک و #همگرام و با ذکر نام صفحه HAMGRAMKOODAK@
در صفحه اینستاگرام خود نشر دهید ویا به آیدی 👇
@a_hamgram
در شبکه های اجتماعی تلگرام، ایتا و بله ارسال نمایید.
محورهای پویش همگرام کودک:
سلامتی و سبک زندگی🌾
بازی و سرگرمی کودک🧒🏻👧🏻
تجربه های شیرین مادرانه👩👧👦
روزه اولی ها و جشن تکلیف🧕🏻📿
جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع)🥳
افطارانه با کودک 🥖☕
تهیه و پخش نذری با کودک 🥡
ایده های فعالیت مادر و کودک در شبهای قدر🕋
قصه گویی 📙
معرفی کتاب📓
https://instagram.com/hamgramkoodak?igshid=1uudbotcfgr1z
#خیارشور_یک_روزه
مواد لازم برای۱ نفر
سرکه سفید به مقدار لازم
خیار ۵ عدد
نمک ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
فلفل سبز قلمی ۱ عدد
شوید ۲ شاخه
ترخون ۲ شاخه
طرز تهیه
۱- اين مدل خيار شورخيلي خوشمزه است و در عين حال بسيار راحت، يعني نه احتياج هست که آب را بجوشانيد و خنک کنيد و نه حتي خيار و سبزي ها را بعد از شستن خشک کنيد
۲- به اين ترتيب که کافي است چند تا از شيشه هايي را که درهاي فلزي دارند مثل شيشه هاي رب، سس مايونز، ترشي و غيره را که مواد داخل آن را استفاده کرديد دور نيندازيد، اول به اندازه يک بند انگشت داخل شيشه را سرکه سفيد بريزيد و خيارهايي که شستيد ( ولي اصلاً احتياجي نيست که خشک باشند هم خيار و هم سبزي )
۳- به ترتيب و منظم کنار هم داخل شيشه مي چينيم و لابه لاي خيارها براي هر شيشه دو تا دانه فلفل اگر تند بود یک عدد، و دو تا حبه سير و از سبزي ها، شويد و ترخون هر کدام دو، سه شاخه، داخل شيشه را پر مي کنيم و بعد داخل يک پارچ به ازاي هر يک ليوان آب (مستقيم از آب شير)، يک قاشق غذاخوري نمک مي ريزيم و خوب هم مي زنيم و داخل شيشه ها را از آب نمک پر مي کنيم و در شيشه ها را کيپ کرده و آن ها را مي گذاريم داخل يک قابلمه و داخل قابلمه را آب مي ريزيم طوري که حداقل دو سوم از ارتفاع شيشه ها را آب بپوشاند و بعد قابلمه را مي گذاريم روي شعله گاز تا آب داخل قابلمه به جوش بيايد.
۴- قسمت مهم آن اين است که وقتي رنگ خيار به رنگ خيارشور در آمد شعله را خاموش مي کنيم ولي اجازه مي دهيم که داخل همان آب جوش در قابلمه بمانند تا کاملاً سرد شوند و بعد شيشه ها را مي گذاريم داخل يخچال، کافي است يک شب بماند و فرداي آن قابل خوردن است.
به همين راحتي و خوشمزه گي...
سایر نکات
فقط حتماً بايد داخل يخچال نگهداري شود ضمناً مي توانيد بعد از آماده شدن از داخل شيشه در بياوريد و داخل ظرف های پلاستيکي بريزيد که کمترين جا را داخل يخچال بگيرند، وقتي مهمان داريد و مثلاً مي خواهيد الويه به مقدار زياد درست کنيد احتياج نيست که برويد و خيلي خيارشور بخريد، اين روش به شما کمک مي کند که هم صرفه جويي کنيد و هم يک شبه مقدار زيادي خيار شور بدون مواد نگهدارنده داشته باشيد که مطمئن هستيد که سالم هستند.
@sofrebanovanbeheshti
🔹 چراخانم ها نباید زیاد گوجه سبز بخورند ؟
▫️زیرا مصرف بیش از حد گوجه سبز قاعدگی را نامنظم ودردهای این دوره را زیاد میکند
🔺هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیبهای سمی خطرناکی است و هرگز نباید آنها را خورد
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔺گوجه سبز و چغاله بادام 🔺
🌸🌼 با آغاز فصل بهار، چغاله بادام و گوجه سبز که مورد علاقه بسیاری از هم وطنان عزیز می باشد توسط میوه فروشان و دست فروشان به وفور عرضه می شود که با توجه به سوالات بسیاری از خانواده های محترم مبنی بر نظر جناب آقای دکتر روازاده در خصوص مصرف چغاله بادام و گوجه سبز به استحضار کاربران محترم می رسانیم که همان گونه که قبلاً تأکید شده است میوه های نارس برای سلامتی مضر می باشد.
🌸🌼 بنابراین خوردن #گوجه_سبز تا زمانی که کال و نارس است مضر می باشد، ولی چغاله بادام از این مورد استثنا بوده و خوردن آن برای افرادی که دارای معده قوی می باشند و در هضم آن دچار مشکل نمی شوند، اشکال ندارد.
🌸🌼 البته لازم به ذکر است قبل از مصرف #چغاله_بادام، مخصوصاً چغاله بادام هایی که توسط فروشنده پرزهای آن گرفته شده اند می بایست آن را با آب تمییز کاملاً شستشو نمایید.
#مقالات
#بهار
✅ حکیم دکتر روازاده
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺