پخش زنده سخنان مقام معظم رهبری تا دقایقی دیگر📣📣📣📣📣
گوش جان بسپاریم به سخنان مقام معظم رهبری 🌷🌷🌷🌷
#فسنجون👇
گردوخوب اسیاب شده وبه روغن افتاده 300گرم
مرغ سه تکه شامل سینه وران ومغزران
پیازیک عددمتوسط
رب انار4غ خوری ازنوعی بودکه نه ملس بود نه ترش😃😃
اب حدودسه لیوان
اول پیازرنده کردم وتفت دادم بازردچوبه بعدکه عسلی شدگردوریختم وتفت دادم بعدهم مرغهارووبعداب ریختم باهمون شعله ی کم روبه پایین گذاشتم جوش بیادبعدیبارهم زدم چون ظرفم گلی هست وته میگیره
درش روگذاشتم یخرده دربازبمونه بهتربه روغن میافته
بعدازنیم ساعت دوباره همزدم
خلاصه تادوساعت پخت بعدازدوساعت رب اناروی نصف ق غذاخوری رب گوجه ریختم وخوب همزدم وتادوساعت دیگه موندروشعله وحسابی به روغن افتاد
البته مرغهاروبعدازیکی دوساعت بایددربیاریدچون له میشه دوباره اخرکاربندازیدتوخورش
نکات اب زیادنریزید
اگه عجله داریدچندتکه یخ بندازیدتازودبه روغن بیافته
واینکه اگه پیازش روتفت ندین بوی پیازخام میگیره خورش
@sofrebanovanbeheshti
#اسلایس_قلب👇
مواد مرحله اول:
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱لیوان سر خالی
روغن مایع یک لیوان سر خالی..
نارگیل آسیاب شده ۳پیمانه..
آرد ۳پیمانه..
هل یک قاشق چای خوری..
نگین پسته کمی(در صورت تمایل)..
تخم مرغ روغن شکر هل را بادست قاطی میکنیم تا شکر حل شود بعد نارگیل را قاطی میکنیم هم میزنیم ودر آخر آرد را اضافه کرده خمیر نرمی بدست می آید کف سینی ۲۵در۳۵ را چرب کرده و خمیر را با وردنه غلطکی صاف میکنیم و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر میگذاریم تا خمیر برای کشیدن مارماد آماده وسفت شود
مرحله دوم:
کره نرم شده ۵۰گرم..
پودر شکر ۱لیوان سر خالی..
تخم مرغ ۲عدد..
نارگیل آسیاب شده ۱/۵لیوان..
آرد تا بدست آمدن خمیر..
هل ..
بریلو قرمز..
مارمالاد سیب که چند قطره رنگ قرمز به آن اضافه کردیم.......
کره تخم مرغ هل را بادست قاطی میکنیم تا کره یکدست شود بهدپودر شکر را اضافه کرده قاطی میکنیم بعد نارگیل و در آخر آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر گرد شود
نکته:این خمیر از خمیر اول شل تر است بعد سینی را از فریز در می آوریم یک لایه نازک مارمالاد روی آن میکشیم بعد در یک سینی دیگر پلاستیک میکشیم و خمیر دوم را صاف میکنیم و به کمک پلاستیک روی خمیری که مارمالاد کشیدیم میاندازیم وبه کمک خط کش وتیغ برش سطحی داده وقالب قلب را میزنیم و با ته قلم مو باریک داخل قلب ها را حفره میکنیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه ۲۵ دقیقه میپزیم و با قلم مو شیره سرد میکشیم روی شیرینی وقتی از دما افتاد بریلو را در قلب ها میریزیم بعد در فریزر میگذاریم بعد برش ونوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه👇
خمیر مایه دونوع هست یکی فوری یکی غیر فوری فوری رو اگه مطمئن هستید تازه هست میتونید مستقیم به اردو موادتون اضافه کنید غیر فوری رو حتما باید به عمل بیارید و بعد استفاده کنید.یه نوع دیگه هم هست که به اسم خمیر مایه تازه معروفه که قالب و فشرده است هفتاد درصد هم رطوبت داره، و عمرش کوتاه تر از بقیه است
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
دوباره کالباس درست کردم 😁ولی این دفعه بدون غذاساز و فقط با دست ورز دادم
ادویه هاش رو هم کمتر کردم و بازم مزه ی خوب و عالی می داد 😁
خلاصه گفتم که این دفعه اینجوری درست کنم تا همه بتونن با هرچی تو خونه دارن یه کالباس خوشمزه داشته باشن😉😉😉
اینم دستور جدید😁👇👇👇👇
#کالباس_خانگی در لیوان شیشه ای🍔
مواد لازم 👇
پودر خردل ۱/۴ قاشق چایخوری
میخک یک عدد پودرشده
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سفید۲ /۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۴قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
سیر سه حبه
آرد یا سویق کامل ۳ق غ که من سویق ریختم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم(البته من یک مرغ کامل رو چرخ کردم یعنی سینه و ران باهم😁 که وزنش بیشتر شد و مواد همه ادویه ها رو دو برابر کردم)
روغن مایع ۵۰ گرم
گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم (اگر دوست نداشتید استفاده نکنید)
سس گوجه فرنگی یک ق غ
فلفل سیاه نکوبیده یک ق غ
همه رو باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدید بعد هویج نگینی و قارچ و گوشت گوسفند رو اضافه کنید و بعد در لیوان های چرب شده بریزید و داخل قابلمه ای که ۱/۳ لیوان آب ریختید قرار بدید و اجازه بدید بجوشد بعد کم کنید و دم کنی بذارید که آب توی کالباس ها نریزه😁۲ساعت بعد آماده اس😋😋😋
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#قرابیه_عسل_و_دارچین
#کوکی_عسل_و_دارچین👇
بافتش نرم هست و حالت کیکی داره
تخم مرغ ۱ عدد
آرد شیرینی پزی حدودی ۲۰۰ الی ۲۳۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
وانیل نصف ق.چایخوری
بکینگ پودر نصف ق.چایخوری
دارچین ۱ ق.چایخوری
عسل ۴۰ گرم
خب ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل رو با هم برقی خوب میزنیم تا روشن شه بهش عسل و روغن رو اضافه میکنیم و دوباره یک دقیقه میزنیم تا یکدست شه مخلوط آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو الک میکنیم و به مواد طی چند مرحله اضافه میکنیم تا خمیر بدست نچسبه بخاطر وجود عسل کمی چسبنده هست ولی آرد اضافه نکنید خیلی حالا از خمیر به اندازه یه گردو برمیداریم تو دست شکل میدیم میگذاریم تو سینی فر سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه به مدت حدودی بیست تا بیست پنج دقیقه قرار میدیم تا زمانیکه ریزش طلایی شه
حتما وقتی از حرارت افتاد داخل ظرف در دار نگهداری کنید که خشک نشه
من با یک سوم مواد و یه دونه تخم بلدرچین درست کردم و هرکدوم از کوکی ها 7گرمه😉
بخاطر کوچیک بودنشون 15 دقیقه ای پختن
بنظرم اگه روش پودر پسته یا بادام باشه برای پذیرایی عید خوبه
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نخودچی👇
من همیشه نصف کره نصف روغن میزنم خیلی هم عالی میشه 😍 با دستور یک کیلو آرد نخودچی، نیم کیلو کره و روغن قنادی، 450 گرم خاکه قند، یک قاشق سوپخوری هل
موادش رو که عرض کردم، دستورش هم روغن و کره و خاکه قند رو بزنید تا سفید و سبک بشه بعد پودر هل رو اضافه کنید، کم کم آرد نخودچی رو بریزید تا تمام بشه خمیر رو 24 تا 48 ساعت نگه دارید جای خنک نه یخچال بعد قالب بزنید در فر 180 درجه 15 دقیقه، نباید رنگ عوض کنن چون سریع میسوزه بستگی به دمای فرتون داره 😍
این شیرینی حداقل یک ماه ماندگاری داره، هر جعبه 300 گرمی 26 عدد ظرفیت داره 5 تا جعبه با این مواد میشه درست کرد
@sofrebanovanbeheshti