#اسکیمو_گل_پنیرک👇
شربت گل پنیرک که درست کردم ریختم تو قالب بستنی و چوب بستنی رو گذاشتم وسطش بعد گذاشتم فریزر تا ببنده بعد دادم بچهها نوش جان کردن😉
@sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_بوقلمون👇
۶_۷تا تخممرغ رو میزنیم
۱.۵_۲ لیوان ماست
سهچهارم لیوان روغن رو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران و دارچین رو هم به مقدار نیاز میریزیم.
دارچین خیلی خوش طعمش میکنه.هرچه بیشتربهتر😋
بعد ۲.۵_۳ پیمانه برنج آبکش شده(هرچی نرمتربهتر)
پیاز داغ هم هرچه بیشتر خوشمزهتر(من پیازم رو تو همین مقدار روغن مورد نیاز سرخ میکنم و به مواد اضافه میکنم)
و نصف مرغ پخته و ریش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
و میریزیم توی ظرف و میگذاریم فر.
دمای فر۱۵۰ و کمتر باشه و من یکساعت و نیم بهش وقت دادم تا کاملا مغزپخت بشه.زیرش که سرخ شد روش رو هم روشن میکنم تا طلایی بشه
و بعد با زرشک تزیین میکنم.
هم آسونه هم خوشمزه و هم متفاوت.حتما امتحان کنید
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب
#ناقوس_ها_به_صدا_در_می_آیند رمانی است درباره امام علی(ع).
این رمان از کلیسایی در #مسکو آغاز می شود که مردی تاجیک برای فروش کتابی که پیدا کرده به نزد کشیش #کلیسا می رود.
#کشیش عاشق کتاب های خطی و قدیمی است و با دیدن این کتاب به ارزش تاریخی آن پی می برد اما پس از خواندنش، با ارزش حقیقی کتاب که درباره شخصیت امام علی(ع) است، آشنا می گردد.
کشیش در ادامه علاقهمند میشود که کتاب را از او بخرد، اما مرد تاجیک به دست کسانی که دنبال این کتاب ارزشمند هستند، کشته میشود و از اینجا به بعد، کشیش روسی پا در مسیری میگذارد که به شناخت #امام_علی(ع) منتهی میشود.
این رمان نسخهای پیراسته شده از رمان #قدیس است که پیشتر توسط همین نویسنده به رشته تحریر درآمده بود.
#ابراهیم_حسن_بیگی این ویرایش تازه را در سال ۱۳۹۶ و در ایام #عید_غدیر با همکاری نشر #عهد_مانا منتشر کرد.
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کماج_اصفهانی👇
موادش طبق دستوره فقط خمیرش رو شل ترگرفتم وقبل ازریختن توقالب کشمش وگردو وخرماریختم داخل مواد
#نان_کماج_گردویی👇
مایه خمیر ۱ق چایخوری
.تخم مرغ ۲ عدد.
شکر ۱ پیمانه و ۳ قاشق
.شیرولرم ۲ پیمانه
.بکینگ پودر ۱ ق چ.
آرد به میزان لازم.
زردچوبه ۱ ق چ.
روغن مایع ۴ ق س
.نمک کمی
.زعفران دم شده غلیظ ۲ ق س.
۱ ملاقه شیرولرم را با ۱ ق چ مایه خمیر و ۱ ق چ شکر مخلوط کرده میگذارم عمل بیاد درب برای میگذاریم
تمامی مواد رو به همراه مایه خمیر عمل اومده به جز آرد با هم مخلوط میکنیم.
حالا شروع میکنیم قاشق قاشق آرد ریخته و هم میزنیم
وقتی به مرحله ای رسیدکه زیادبه دست نچسبید با دست حسابی اون رو ورز میدهیم
تا زمانی آرد میزنیم و ورز میدهیم تا خمیر به دست نچسبد
سپس ظرف را چرب کرده و خمیر را درونش گذاشته و رویش سلفون کشیده و پارچه میندازیم به مدت ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت تا خمیر حجمش دوبل شود
وقتی انگشت درون خمیر فرو کنید نباید به حالت اول برگردد
حالا از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و کف دست پهن میکنیم بینش مقداری مغز گردو قرار میدهیم ودر دست دوباره گرد میکنیم و درون قالب یا هر ظرفی که حسابی چرب کردیم گلوله ها رو کنار هم میچنیم تا ظرف یا قالب پر بشه روشو کنجد میپاشیم درون فر۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم تا آماده شود.
البته این نون رو درون تابه یا قابلمه هم میشه درست کردو حتما در قابلمه رو دمی میگذاریم با حرارت خیلی کم تا اماده شود تقریبا یکساعت طول میکشه البته وقتی یه طرفش سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه
@sofrebanovanbeheshti
#شویدپلو
با
#ماهی_سالمون👇
من این بارماهی سالمون گرفتم بعد تمیزشستم وچندساعت توپیازوادویه وفلفل سیاه وزعفران وزردچوبه ونمک گذاشتم خوب مزه داربشه.
برنجم روکته گذاشتم وکمی شوید وباقالی بهش اضافه کردم بعدگذاشتم دم بکشه.
واسه سرخ کردن ماهی هم اردوزردچوبه وادویه وفلفل ونمک رو با هم مخلوط کردم بعدماهی هارو توش گذاشتم و توروغن خوب سرخش کردم.😍😍😍😍😍😍
@sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867200.MP3
949.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه388🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#سلام_امام_زمانم
#سلام_پدر_مهربانم
❣مهدے جان!
✍دست بـﮧ قلم بردم تا برایتان حرف ها بزنم
اما نشد ...
▫️خواستم از "دردم" بگویم
دیدم دردِ شما ، خودِ (( من )) م ...
خواستم از "بـﮯ کسـﮯ" ام حرف بزنم
▫️دیدم 「تنها」 تر از شما در عالم نیست
خواستم بگویم "دلم از روزگار گرفتـﮧ"
▫️دیدم خودم در 「خون بـﮧ دل」 کردنِ شما کم نگذاشتـﮧ ام ...
قلم کم آورد ...
❣بـﮧ راستـﮯ کـﮧ وسعت (( مظلومیت )) شما قابل اندازه گیرے نیست
💌#دلنوشته_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
التماس دعا🤲
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شربت_شاتوت👇
به ازای هر پیمانه توت دوپیمانه آب و یک پیمانه شکر مخلوط کردم و گذاشتم روی شعله گاز وقتی شکر کاملا آب شد مواد توی مخلوط کن ریختم تا توت خوب پوره بشه ورنگ پس بده،بعد ازصافی رد کردم و الان گذاشتم توی یخچال تا خنک بشه و آقایی اومد نوش جان کنه😍
@sofrebanovanbeheshti
#غذای_ابداعی #غذای_رژیمی
#دلمه_کدو
شاید جزء غذاهای اختراعی قرار نگیره ، ولی خوب یک جوری خاص دلمه را ، پختنش را ساده تر کرده و در عین سادگی خیلی سریع حاضر میشه ، شاید بیست دقیقه بیشتر طول نکشه و بچه ها ی کوچیک هم این غذا را دوست دارند ؛ دختر من که خیلی دوست داشت و این طوری برای اولین بار کدو خورد
کدو های سبز را از وسط برش دادم و نمک پاشیدم و بخار پز کردم ، کدو زود پخته میشه و در عرض یک ربع بخار پز شد، برای اینکه خاصیتش حفظ بشه ، آب پزش نکردم و از روش بخار پز استفاده کردم ، بعد کدوها را توی بشقاب چیدم با قاشق کوچیک ارام قلفتی 😉😂گوشت وسط کدو را جدا کردم
یک پیاز بزرگ را ریز خرد کردم و توی روغن زیتون سرخ کردم و گوشت چرخ کرده را هم اضافه کردم و تفت دادم و یک قاشق رب زدم و ادویه ی مخصوص گوشت و نمک و فلفل ، زدم و یک کمی آب ریختم تا مایع گوشتی غلیظ بشه و بپزه ، بعد توی کدوها را با مواد گوشت پر کردم ، به همین سادگی حاضر شد ، نیازی به سس مخصوص دلمه هم نیست ، میتونید با نان میل کنید ، با برنج هم سرو میشه به همین سادگی و خوشمزگی 😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#غذای_ابداعی 👌
#کوکو_بوقلمون 👇
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران...۴ قاشق غذاخوری
زرشک ...۴قاشق غذاخوری
نمک فلفل ادویه ...به میزان لازم
گوشت بوقلمون را با پیاز و ادویه آبپز کردم بعد ریش ریش کردم تخم مرغ و زعفران و زرشک وفلفل سیاه و ادویه و نمک را با هم مخلوط میکنیم سپس گوشت بوقلمون ریش ریش شده را با مواد مخلوط میکنیم و مواد را در تابه ریخته تا یک طرفش سرخ بشه (زود سرخ میشه )چهار قاچ میزیم و اون طرفش را هم سرخ میکنیم
نکته :میتونیم تعداد تخم مرغ ها را بیشتر کنیم من برای دوبسته کوچک بوقلمون خورشتی ۶ تا تخم مرغ استفاده کردم
طعمش خوشمزه است امتحان کنید
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
جمعه: ناهار : امام حسن عسگری؛ (درود خدا بر او باد)
شـام : حضرت ولیعصر عج ؛ (درود خـدا بر او باد)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#عید_غدیر😍
💠 فردا عیدالله الاکبر است/ آداب غدیر را به جای بیاوریم💠
👈غدیر روز بزرگیست. آنقدر بزرگ که پیامبر(ص) دستور صریح فرمودهاند که اتفاق این روز را حاضران به غایبان و پدران به فرزندان خود برسانند. پس باید در این روز به دستور صریح و روشن پیامبر نور و رحمت لبیک گفت و آنچه در غدیر رخ داده است را برای نسل نو آموزش داد.
💢برای این روز بزرگ آداب عبادی و رفتاری ویژهای نیز ذکر شده است از جمله:
1️⃣ روزه:
👈 روزه عید غدیر از مستحباتی است که مکرر بر آن سفارش شده است. امیرالمؤمنین(ع) در خطبهای که در روز عیدغدیر ایراد کردند، فرمودند: روزه عید غدیر از مستحباتی است که خداوند بدان فراخوانده است.امام صادق(ع) فرمودهاند:«روزه داشتن در روز عیدغدیر پاداشی معادل روزه گرفتن در همه عمر دنیا را دارد».
2️⃣ افطاری دادن:
👈 حضرت علی(ع) فرمودند:«کسی که در شامگاه عید غدیر، به یک مؤمن افطاری دهد گویا یک میلیون نفر از پیامبران، شهیدان و صدیقان را افطاری داده است. حال، چگونه است پاداش کسی که گروهی از مردان و زنان را افطاری دهد و من ضامنم نزد خدا که از کفر و فقر آسوده گردد و اگر در همان روز یا همان شب تا عید غدیر سال دیگر بمیرد، بر خداوند است پاداش او».
3️⃣ اطعام:
👈 امام صادق(ع) یکی از وظایف عید غدیر را چنین فرمودند:
💠ادامه 👇 ... 💠
🔹جهت مطالعه این مقاله به صورت کامل بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
👇👇👇👇
👉 erfan.ir/a81650
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طب اسلامی
🔺روغنهای مفید در طب سنتی
انواع روغنهای طبیعی که در طب سنتی ایران حائز اهمیت است.
#روغن #روغن_طبیعی
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺