#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳
بامیه ها رو نخ بکشید و آویزون کنید . به این روش خیلی زودتر خشک میشن . ولی اگر روی سینی یا پارچه بزارید و جابجاشون نکنید میگندن .
آویزون باشه تمام اطراف بامیه هوا میخوره و خراب نمیشه .
بعد از خشک کردن آسیاب کنید و برای لعاب دادن توی خورش ها استفاده کنید .
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳
ازچه نوع #پیاز برای چه کاری استفاده کنیم؟⁉️‼️
🔹پیاز زرد👈پخت و پز
🔹پیازقرمز👈خام خوردن
🔹پیاز سفید👈سالادوچاشنی
🔹پیاز شیرین👈سرخ کردن
🔹موسیر👈ترکیب با ماست یا ترشی
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
960321-Panahian-M-ImamSadegh-RahhayeResidanBeHaleKhosheManaviVaNeshateZendegi-16-18k.mp3
9.45M
#راهرسیدنبه_حالخوشمعنوی_و_نشاطزندگی
#استاد_پناهیان
#جلسه_سیزدهم (کم حجم)
قسمت پایانی
📝موضوع: تاثیر عشق و محبت بر ایجاد عمیقترین نشاط ها
💜نقش امام در ایجاد نشاط معنوی
👌آنچه را خدا بر ما حرام کرده، ما هم بر خود حرام کنیم
😞عاشق نشدن، یکی از عوامل غم و اندوه
💖خیال عشق هم نشاط آور است
🔄اگر محبت اندک باشد، نشاط هم اندک است
کسی که عاشق شود، خراب نمیشود
http://panahian.ir/post/3958
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#راهرسیدنبه_حالخوشمعنوی_و_نشاطزندگی #استاد_پناهیان #جلسه_دوازدهم (کم حجم) 📝موضوع: 🙏برخورد ایم
قسمت دوازدهم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #راهرسیدنبه_حالخوشمعنوی_و_نشاطزندگی رو ان شاءالله قرار میدیم
29.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#ایده_تزئین
چندنوع کیک چند رنگ خامه ای با ژلاتین و خامه های رنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بار خمیرتو این شکلی بپیچ👌
ایده پیچیدن خمیر
#کلیپ_تصویری
#شیرینی_رولت_خامه_ای_طرحدار 👇
آرد ۱۰۰ گرم + نشاسته ذرت ۲۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
خامه شيرين زده شده ۵۰۰ گرم
آب جوش دو ق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه
بکینگ پودر ۱ ق چایخوری
شربت بار به ميزان لازم
وانيل ۱/۴ ق چایخوری
پودر کاکائو ۱ق غذاخوری
ابتدا زرده را از سفيده جدا ميكنم حتما ظرف سفيده بايد تميز و خشک باشه با دور تند همزن ميزنم فرم که گرفت گذاشتم تو يخچال حالا پودر قند ؛ آب جوش؛ وانيل رو به زرده اضافه کردم و با همزن زدم تا رنگ زرده ها كرم شه و به غلظت كافی برسه (درصورت تمایل برای تیره تر شدن رولت از ۱ قاشق عسل نیز میتوان استفاده کرد)حالا سفیده رو به مواد زرده زده شده اضافه كردم و فولد کردم سپس آرد رو در چند مرحله به مواد اضافه کردم و با لیسک دورانی هم زدم تا یکنواخت شود در نهایت ۳ق غذاخوری از مواد رو جدا كردم و با پودر کاکائو الک شده هم زدم و طرح دلخواه رو روى كاغذ روغنی که تو سينی ۳۰ در ۴۰ قرار داده بودم كشيدم و به مدت ۱ دقيقه در فر از قبل روشن شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار دادم و بعد آوردم بيرون و بقيه مايه سفید رو روش ريختم و صافش كردم و مجدد در فر قرار دادم و به مدت ۸ دقيقه اجازه دادم نون رولت آماده شه حالا سينی رو بيرون آوردم و روش يه سینی دیگه و یا حوله تمیز گذاشتم تا نون نرم و لطيف شه بعد از حدود ۳۰ دقيقه نون رولت رو به همراه كاغذ روغنی رول كردم و تو يخچال نيم ساعت گذاشتم بعد آوردم بيرون و رولش رو باز كردم و با شربت بار رومال كردم و بعدخامه كشيدم و شكلات چيپسی روش پاشيدم و مجدد رول كردم وتو يخچال ۲ ساعت قرار دادم وبعدبرش زدم
@sofrebanovanbeheshti