eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 ۱.موادلازم: کره ۲۵۰گرم پودر قند ۲۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱چهارم ق چایخوری نشاسته ذرت ۱ ق غذاخوری آرد ۳۰۰گرم بیکینگ پودر ۱ ق غذاخوری دارچین ۱ ق چایخوری سیب زرد حلقه شده ۴ عدد ریز @sofrebanovanbeheshti
۲.در ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم✅ @sofrebanovanbeheshti
۳.کره به دمای محیط رسیده و پودر قند را در کاسه همزن ریخته و با دور تند مخلوط میکنیم ✅ @sofrebanovanbeheshti
۴.یکبار دور گیری انجام میدیم تا خوب با هم مخلوط بشن✅ @sofrebanovanbeheshti
۵.دوباره هم میزنیم تا کاملا سفید بشه✅ @sofrebanovanbeheshti
۶.زرده تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم(یک زرده مخلوط شد زرده بعدی رو اضافه میکنیم همینطور تا آخر)✅ @sofrebanovanbeheshti
۷.وانیل را هم اضافه کرده هم میزنیم ✅ @sofrebanovanbeheshti
۸.بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو به آرد اضافه میکنیم(آرد از قبل الک شده)✅ @sofrebanovanbeheshti
۹.آرد را به مواد اضافه کرده با همزن مخلوط میکنیم که مایه سفتی به دست میاد ✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۰.غلظت مواد قبل از اضافه کردن سفیده ✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۱.حالا میریم سراغ فرم دادن سفیده تخم مرغ👇 اول با دور کند میزنیم تا کف کنه بعد با دور تند میزنیم تا فرم بگیره✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۲.سفیده فرم گرفته✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۳.نصف سفیده را به مواد اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم(در این مرحله چون مواد اولی سفته کمی حوصله کنید تا سفیده خوب مخلوط بشه)✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۴.نصف دیگه سفیده رو هم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۵.سیب های حلقه شده را به پودر دارچین آغشته میکنیم✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۶.مواد آماده شده را در قیف میریزیم بدون ماسوره(برای راحتی کار👌می تونید با قاشق هم بریزید)✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۷.داخل قالب کپسول گذاشته و مقداری از مایه کیک رو داخلش میریزیم✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۸.دوباره مقداری مایه کیک روی سیب میریزیم✅ @sofrebanovanbeheshti
۱۹.شکل نهایی پای سیب قبل از پخت✅ @sofrebanovanbeheshti
۲۰.👇 ✅اگر قالب پای سیب ندارید از کاسه های نشکن هم می تونید استفاده کنید ✅ از انواع مارمالاد هم می تونید به جای سیب استفاده کنید👌 حالا شیرینی ها رو در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ بمدت ۲۵تا ۳۵ دقیقه میپزیم 🥧🥧🥧 ✅اگرازتوستراستفاده میکنید باید دمای توستر ۲۰ تا ۳۰ درجه باید کمتر از دمای فر باشه @sofrebanovanbeheshti
۲۱.کیک پای سیب ما آماده ست😍 🥧🥧🥧 @sofrebanovanbeheshti
۲۲.وقتی خنک شد از قالب خارج کرده با پودر قند و پودر پسته(به دلخواه) تزیین میکنیم👩‍🍳 @sofrebanovanbeheshti
۲۳.اینم پای سیب تزیین شده😍😍😍 @sofrebanovanbeheshti
۲۴.داخل چندتا از شیرینیها به جای سیب مارمالاد تمشک ریختم😉 @sofrebanovanbeheshtiا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا