#شیرینی_پای_سیب👇
#پای_سیب
#از_سری_آموزشهای_آنلاین
۱.موادلازم:
کره ۲۵۰گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱چهارم ق چایخوری
نشاسته ذرت ۱ ق غذاخوری
آرد ۳۰۰گرم
بیکینگ پودر ۱ ق غذاخوری
دارچین ۱ ق چایخوری
سیب زرد حلقه شده ۴ عدد ریز
@sofrebanovanbeheshti
۳.کره به دمای محیط رسیده و پودر قند را در کاسه همزن ریخته و با دور تند مخلوط میکنیم ✅
@sofrebanovanbeheshti
۴.یکبار دور گیری انجام میدیم تا خوب با هم مخلوط بشن✅
@sofrebanovanbeheshti
۶.زرده تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و هم میزنیم(یک زرده مخلوط شد زرده بعدی رو اضافه میکنیم همینطور تا آخر)✅
@sofrebanovanbeheshti
۸.بیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو به آرد اضافه میکنیم(آرد از قبل الک شده)✅
@sofrebanovanbeheshti
۹.آرد را به مواد اضافه کرده با همزن مخلوط میکنیم که مایه سفتی به دست میاد ✅
@sofrebanovanbeheshti
۱۱.حالا میریم سراغ فرم دادن سفیده تخم مرغ👇
اول با دور کند میزنیم تا کف کنه بعد با دور تند میزنیم تا فرم بگیره✅
@sofrebanovanbeheshti
۱۳.نصف سفیده را به مواد اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم(در این مرحله چون مواد اولی سفته کمی حوصله کنید تا سفیده خوب مخلوط بشه)✅
@sofrebanovanbeheshti
۱۴.نصف دیگه سفیده رو هم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم✅
@sofrebanovanbeheshti
۱۵.سیب های حلقه شده را به پودر دارچین آغشته میکنیم✅
@sofrebanovanbeheshti
۱۶.مواد آماده شده را در قیف میریزیم بدون ماسوره(برای راحتی کار👌می تونید با قاشق هم بریزید)✅
@sofrebanovanbeheshti
۱۷.داخل قالب کپسول گذاشته و مقداری از مایه کیک رو داخلش میریزیم✅
@sofrebanovanbeheshti
۲۰.#نکات👇
✅اگر قالب پای سیب ندارید از کاسه های نشکن هم می تونید استفاده کنید
✅ از انواع مارمالاد هم می تونید به جای سیب استفاده کنید👌
حالا شیرینی ها رو در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ بمدت ۲۵تا ۳۵ دقیقه میپزیم 🥧🥧🥧
✅اگرازتوستراستفاده میکنید باید دمای توستر ۲۰ تا ۳۰ درجه باید کمتر از دمای فر باشه
@sofrebanovanbeheshti
۲۲.وقتی خنک شد از قالب خارج کرده با پودر قند و پودر پسته(به دلخواه) تزیین میکنیم👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
۲۴.داخل چندتا از شیرینیها به جای سیب مارمالاد تمشک ریختم😉
@sofrebanovanbeheshtiا