💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐
🌟 #سوره_الرحمن و #سوره_الواقعه
☘ #صفحه_534
----------------------------------------
💥 توجه
🍀 بعد از قرائت آیه های ( فبای ءالاءِ ربکما تکذبان) #مستحب است که بگوییم
" لا بِشَيْءٍ مِنْ الائِكَ رَبِّ اُكَذِّبُ"
*چيزي از نعمتهاي تو نيست پرودگارا كه من تكذيب نمايم*
@sofrebanovanbeheshti
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هر روز بعد از نماز صبح
صلوات خاصه حضرت مادر فراموش نشه
#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti
❣️ #سلام_امام_زمانم❣️
✼بیا بیا گل زهرا، #عزاےمادر توست
✻صفاے #فاطمیه از، صفاےمادرتوست
✼بیاکه باتن خونین💔هنوزمنتظراست
✻که #انتقام تو تنها، دواے مادر توست
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🏴
┄┅┅═✧❅💞❅✧═┅┅┄
@sofrebanovanbeheshti
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هر روز بعد از نماز صبح
صلوات خاصه حضرت مادر فراموش نشه
#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_پان_اسپانیا
برای 4 نفر 👇👇
آرد سفید 1/4 لیوان
نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری
شکر نیم لیوان کمتر ریختم
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
گردو بخاطر گرونی من کم ریختم😁
وانیل 1/4 ق چایخوری
بیسکویت پتی بور 1 بسته فکر میکنم کافی باشه، من خورده کیک داشتم، همون رو آسیاب کردم
کره خیلی کم ریختم، مثلا به اندازه یه قاشق غذاخوری ریختم
خامه صبحانه هم کم ریختم که اختیاری هست
پودر کاکائو 1/5 ق غذاخوری
موز یک عدد
✅اول تخم مرغ و شکر رو چون همزن نداشتم با گوشت کوب برقی زدم، گذاشتم کنار
✅1/5 لیوان از شیر رو داخل قابلمه ریختم، بعد بقیه شیر رو برداشتم (که سرد هم باید باشه) به نشاسته اضافه کردم، حل کردم
و اینم به شیر قبلی اضافه کردم، آرد الک شده و مخلوط تخم مرغ و شکر هم اضافه کردم
✅مدام رو شعله کم، هم زدم تا ته نگیره
(قبل از اینکه به غلظت برسه، مواد رو نصف کردم، به یکی کاکائو زدم و یکی دیگه هم ساده)
غلظتش هم باید در حد فرنی باشه
✅کره و وانیل را نصف کردم و به موادها جداگانه اضافه کردم
آخر کار موقعی که آماده شد، خاموشش کردم و خامه رو نصف کردم به هر دو مواد اضافه کردم
بيسکوئيت خرد شده یا کامل رو ته ظرف گذاشتم روش گردو و موز گذاشتم یه لایه کرم ریختم حالا یا وانیلی یا کاکائویی، تا آخر همین کار رو تکرار کردم
2 الی 3 ساعت تو یخچال بمونه تا کرم به خورد بيسکوئيت ها بره
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_سوپرایز_قلبی👇
۱ بسته ژله انار
۲ بسته ژله آلوئه ورا
۱/۲ لیوان بستنی وانیلی
یک بسته ژله انار رو با یک لیوان آبجوش حل کردم بعد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم(البته من بستنی نداشتم) و کاملا همزدم و داخل یک ظرف که داخلش سلفون انداختم ریختم (یه سینی یا ظرف کوچک که کمی هم دیواره داشته باشه) داخل یخچال گذاشتم به مدت دوساعت
بعد که ژله بسته شد با کاتر قلب ، قالب زدم
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آبجوش بنماری کردم، بخاطر اینکه ژله شفاف بشه از آبسرد استفاده کردم
وقتی از داغی افتاد داخل جام ریختم و تقریبا نیمساعت داخل یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه ، بعد با چنگال از یک طرف هم زدم که داخلش حباب ایجاد بشه، حالا ژله های قلبی رو داخلش گذاشتم و دوباره داخل یخچال گذاشتم تا سفت بشه و بعد دوباره ژله آلوئه ورا که از دما افتاده بود روی اونها ریختم تا سطحش صاف بشه و دوباره داخل یخچال تا خودشو بگیره.
@sofrebanovanbeheshti
﷽
انا لله و انا الیه راجعون
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ
هرگاه عالمی بمیرد رخنه ای جبران ناپذیر در اسلام ایجاد می شود كه تا روز قيامت هيچ چيز آن را فرو نمى پوشد💔💔
#علامه_مصباح
#آیت_الله_مصباح_یزدی
حاج قاسم❣❣ سلیمانی خطاب به آیت الله مصباح یزدی (ره):
«اگر چیزی هم داریم از برکت شما و دعاهای شما داریم.»
حاج_قاسم 🖤
عمارانقلاب 🖤
❲ صَلاللّهـعلیڪماھِنُقرھایِمُولاۍمآ !' ❳
#حدیث_دلدادگی
تعریف میکنن ،
بعد شهادت آیت الله بهشتی از امام پرسیدن؛
حالا دانشگاه ها و کارا چی میشن؟
امام فرمودن؛
- آ سیدعلی آقا هستن ..
بعد عزل بنی صدر پرسیدن
حالا اوضاع چی میشه؟
امام فرمودن؛
- آ سیدعلی آقا هستن ..
بعد قضیه منتظری پرسیدن
کی قراره رهبر بشه؟
امام فرمودن؛
- آ سیدعلی آقا هستن ..
+ آ سیدعلی آقا خیلی میخوامت :)♡❤️
|#اللهمالحفظقاعدناالامامخامنهای|
سلاااام✋💔🥀سالگرد مالک انقلاب غم عمارانقلاب داغ دلهارو تازه تر کرد💔...
امادلخوشیم به علمدارانقلاب تا ظهورحضرت ولیعصرعلیه السلام
به دل داغ دیده ی زینب کبری ازشرتمام بلایا وآفات محفوظش بدار❤️🤲
مـا را دعا کنید
در این رنجِ بی حساب !🖤🍃🍃
#اللهم_الرزقناشهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#سالروز_شهادت
غرور آفرین سردار دل ها
سپهبدشهیدحاج قاسم سلیمانی
و یار دیرینه اش
شهید ابوالمهدی المهندس
ودیگرشهیدان همراه سردار
بر مسلمین جهان خصوصا
ملت شریف ایران و تبریک
وتسلیت باد.🔥🖤💔
هدیه میکنیم
شاخه گلهایی از صلوات
را به نیت خشنودی شهدا
و سلامتی وظهور مولا بقیه الله
رفع ودفع گرفتاری وبرآورده شدن
حوائج اعضا وشفای بیماران
نثار روح پرفتوحشان🍃🖤🕊
📹 زیارت مزار سردار سلیمانی به صورت آنلاین
🔹 بر روی سایت tour.soleimany.ir امکان زیارت مزار شریف شهید سلیمانی به صورت آنلاین و ۳۶۰ درجه وجود دارد .
🔹 دوستداران سردار سلیمانی به دلیل محدودیت های کرونایی می توانند از این طریق زیارت را انجام دهند.
مارا ازدعا خیرتان فراموش نکنید.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فست_فود
یه پیش غذای خوشمزه با خمیر یوفکا و سس بشامل,پنیر پیتزا
مواد میانیش رو میتونین به سلیقه خودتون انتخاب کنید👍
#کلیپ_تصویری
#سوال👇
خمیر ژلارد بعد درست کردن خشک میشه؟
#پاسخ👇
اگه توی پلاستیک فریزر ودر ظرف دربسته تویخچال نگهداری کنید نه تاچندین هفته عالی وبا کیفیت باقی میمونه. ولی وقتی باهاش چیزی درست میکنید هوا می خوره وخشک میشه.ولی باز اگه همونو تو پلاستیک بگذارید ویخچال تاهوا نخوره خوب میمونه
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_سیب_زمینی👇
سیب زمینی
گوشت چرخ شده 250 گرم
پیاز 1عدد
برنج 100 گرم
سبزیجات
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره
نمک و فلفل سیاه و ادویه دلخواه
گوجه فرنگی و فلفل
مواد رو مخلوط کرده (پیاز رو میتونید رنده کنید) سیب زمینی رو از وسط نصف کنید داخلش رو خالی کنید و از مواد پر کنید حلقه های گوجه و فلفل دلمه گذاشته و در ظرف روی اجاق یا فر قرار دهید (به مدت ۳۰_۳۰ دقیقه)
برای سس هم رب گوجه و آب رو مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
نوش جان😘
#کلیپ_تصویری
#تجربه👇
نکات مهم پخت کوفته تبریزی 👌
باید مقدار مواد اولیه متناسب باشد یعنی باید در اندازه گیری مواد اولیه دقت کافی داشته باشید اگر میزان گوشت به نسبت بقیه مواد زیاد شود کوفته سفت می شود و اگر میزان لپه و برنج زیاد باشد کوفته وا می رود.
یکی از مهمترین نکات تهیه کوفته تبریزی انتخاب گوشت مناسب آن است. گوشتی مناسب کوفته است که ترکیبی از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله باشد و نباید چربی داشته باشد.
برای ایجاد چسبندگی و جلوگیری از وا رفتن کوفته، گوشت را 2 بار چرخ کنید.
برای اینکه کوفته وا نرود مواد اولیه را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی به خود بگیرد.
موقع اضافه کردن کوفته ها به مایه سس، دمای مایه سس بسیار اهمیت دارد چون باید سس به جوش بیاید و سپس شما کوفته ها را درون مایع سس قرار دهید.
میزان اندازه مایه سس نباید خیلی کم و خیلی زیاد باشد و باید تا 70% کوفته، سس مایه داشته باشید و نباید به طور کامل کوفته ها پوشیده شده باشد.
در 20 دقیقه اولی که کوفته ها درون سس مایه قرار می گیرند به هیچ عنوان کوفته و قابلمه را تکان ندهید چون زمان حساسی است و ممکن است کوفته ها ترک بخورد.
برای جلوگیری از وا رفتن کوفته حتما آب پیاز را کامل بگیرد و اینکه برنج و لپه را نیم پز کنید (به طور کامل نپزید).
برای اینکه کوفته وا نرود از ظرف بزرگ استفاده کنید تا کوفته ها روی هم نباشند و درب قابلمه را در 10 دقیقه اول پخت نگذارید.
برای اینکه از وا رفتن کوفته جلوگیری کنید بهتر است بعد از آماده کردن مواد کوفته روی آنها را بپوشانید و مدتی در یخچال بگذارید و استراحت دهید.
سبزی کوفته تبریزی هر چقدر تازه باشید به همان اندازه کوفته خوشمزه و خوش عطر خواهد شد و سبزی آن شامل تره، نعنا،جعفری، پیازچه و ریحون می باشد.
اگر مقداری عدس خام را چرخ کنید و به مواد اضافه کنید کوفته وا نمی رود.
اضافه کردن آرد و تخم مرغ به مواد کوفته باعث می شود وقتی آن را درون سس مایه میگذارید متلاشی نشود.
@sofrebanovanbeheshti