eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عجب ماهیه این اسفند ماه... 🌷 شهید فضل الله محلاتی🌷 ۱اسفند ماه-اصابت موشک‌ هواپیمای عراقی 🌷 شهید حسن ترک لادانی ۵اسفند ماه_عملیات خیبر 🌷 شهید حمید باکری🌷 ۶اسفندماه_عملیات خیبر 🌷شهید حاج حسین خرازی🌷 ۸اسفند،-عملیات کربلای ۵ 🌷شهید امیر حاج امینی : 🌷 10 اسفند_عملیات کربلای 5 🌷شهید محمد ابراهیم همت : 17 اسفند_عملیات خیبر 🌷 شهید حجت الله رحیمی : 18 اسفند_راهیان نور 🌷 شهید عبدالحسین برونسی : 23 اسفند_عملیات بدر 🌷 شهید عباس کریمی : 🌷 23 اسفند_عملیات کربلای 5 🌷 شهید مهدی باکری :🌷 25 اسفند_عملیات بدر 🌷یوسف سجودی 🌷 اسفند26_ هور عظیم ماهی به رنگ 🌷شـــهدا🌷 اسفند ماه بوی شهادت میدهد... ایکاش.....اللهم ارزقنی.... شهدا نگاهی شادی روح شهدا صلوات 🌷 وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسیدند؛ فرق کریم با جواد در چیست؟ فرمودند؛ از شخص کــریـم همینکہ درخواست ‌کنید بہ شما عنایت میکند. ولے خود بہ‌ دنبال سائل‌‌ میگردد تا بہ او عطا کند... ♥ یا جوادالائمه ادرکنی 🤲   @sofrebanovanbeheshti
👇 دستور کامل در پست بعد😍👌👇 @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان) آب ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر) آرد سفید تقریبا ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم (تقریبا ۳ تا ۴ لیوان) مواد میانی🔻 ، پودر دارچین ۱ تا ۲ ق م ، پودر هل ۱/۲ ق چ، گلاب ۱ تا ۲ ق غ، خرما هسته گرفته وچرخ شده نیم کیلو، کره ۳۰گرم، طرز تهیه🔻 مواد به دمای محیط برسه . داخل آب ولرم ۱ ق م شکر رو ریختم و کمی مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم . در طرف رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا به عمل بیاد . این کار به خاطر این هست که از سالم بودن خمیر مایه مطمئن بشیم . توی طرف دیگه تخم مرغ ، کره نرم ، ماست ، شکر رو با هم مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و بعد آرد الک شده رو کم کم و به تدریج ریختم . میزان ارد تقریبی هست تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه و بشه با خمیر کار کرد . اما نکته همیشگی ارد زیادی لطافت نون و کلوچه و خمیر رو می گیره پس کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم . خمیر رو من دو سه دقیقه خوب ورز دادم و بعد ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم . خمیر که خوب ورز خورد داخل ظرف تمیزی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم تا حجم خمیر بیشتر بشه . بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یکدقیقه ورز دادم . از خمیر چونه هایی برداشتم .اندازه چونه ها دست خودتون هست و هر کدوم رو کمی باز کردم و وسطش مواد میانی قرار دادم و بستم و خوب پیچیدم وگردکردم بعدباچاقوبه شکلای مختلف درآوردم رومال 🔻 برای رومال از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ به همراه زعفران و ۱ ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم و روشون کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم .سینی رو در طبقه وسط دمای ۱۸۰ درجه ، ۲۵ دقیقه من داخل توستردرست کردم ۱۵۰درجه شعله پایین وبالا،۲۵دقیقه تا یه هفته بیرون تازه میمونه و طولانی مدت درفریزرنگهداری کنیدوقبل میل کردن داخل توستریافریاروی بخاری گرم کنین 😋😋😋نوش جان شکیبا @sofrebanovanbeheshti
👇 حبوبات پخته نصف لیوان / بلغور جو و جوپرک جمعا نصف لیوان کمی بیشتر/ سبزی آش نصف لیوان / نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ به همراه نمک.فلفل.زردچوبه پیاز ریزو شلغم ریز به مقدار لازم/ عصاره گوشت ۱عدد تو قابلمه حبوبات ،بلغور جوو جو پرک و پیاز و شلغم را ریخته به همراه آب و عصاره گوشت گذاشته تا پخته و غلیظ شود اواسط پخت بهش نعناداغ، پیازداغ،سردار و سبزی را ریخته وگذاشته جا بیفتد بعد به همراه هر چاشنی که دوست دارید میل کنید بیشتر با آبلیمو یا کشک خورده میشه البته بستگی به ذائقه افراد داره @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🔴 درمان 🔹غذاهای سردی بخش نخورید. 🔹مصرف روزانه حداقل 2لیوان با یک قاشق مرباخوری نیم ساعت قبل از ناهار و شام 🔹مصرف روزانه یک لیوان صبح ناشتا 🔹 اسشتمام مداوم و عطر گل محمدی 🔸 قابل توجه هست که دستورات فوق در درمان بسیاری از بیماریهای سرد هستند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 و @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867717.mp3
786.6K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ مشغول به هر کارے کہ هستی، یادت نـرود کاتبانـی آسـمانے، دارند می‌نـویـسـند اعـمـالـت را، مـو بـه مـو ♥️↜«وَ إِنَّ عَلَيْكُمْ لَحافِظِينَ ، كِراماً كاتِبِينَ ، يَعْلَمُونَ ما تَفْعَلُون |انفطار، ۱۰ تا ۱۲| «مطمئن باشید فرشتگانی👼🏻 بر شما گمارده شده اند که نگهبان اعـمالتـان هستند، کہ محـترمـند و مینویـسند خـوب و بـدتان را کـه میےدانند،تمـام کـردارتـان را... مراقب باشیم که مراقبمان هستند و ثبت میکنند ریزِ تمام ثانیه⏳هایمان را، بی کم وکاست.... ❤️❤️ _آیت الله جوادی آملی: چیزی که نمیتوانی در قیامت از آن دفاع کنی نه ببین نه بنویس نه بشنو نه بگو مۍگفت↓ -قدیما‌که‌ترازو‌داشتن یھ‌سنگ‌محڪ‌داشتن؛ همه‌چیو‌بااون‌می‌سنجیدن! مۍگفت↓ •اگھ‌‌سنگ‌محڪ‌زندگیت‌بشھ لبخند‌امام‌زمان❣❣ سود‌کردی‌ࢪِفیق..🌱🌼 سلاااام✋😍روز آفتابی تون🌞🌞🌞 پرخیروبرکت یجوری باشیم که رو پیکرمون این دعا رو بخونن: اللّٰهُمَّ إِنَّا لَانَعْلَمُ مِنْهم إِلّا خَيْراً❤️🤲   @sofrebanovanbeheshti
[ آشپزی میکنم... با ...💕 و ....💕 قربه الی الله ☘ فی سبیل خِدمَه ...🍃] مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد ) شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
دوستان با توجه به نزدیک شدن به روز درختکاری خوبه که ماهم یه قدمی برداریم بهتر دیدم پیام خانم انگشت
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 رسول خدا (ص) می فرمایند: هرکه درختی بکارد هربار انسانی یا یکی از مخلوق خدا از آن بخورد برای وی صدقه ای محسوب شود. نهج الفصاحه صفحه 597 دوستان عزیز ۱۰روز دیگه روز درختکاریه🌴🌳🌲 نمیخوای شما هم یه قدمی برداری؟؟؟ پس عجله کن 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀
با ماهی👇 برنج۳پیمانه پر آبکش شده/ شوید خشک به مقدار لازم/ لوبیا چشم بلبلی۱پیمانه پر پخته/ ماهی قزل که با نمک و آبلیمو مزه دار کرده ته دیگ نوارهای باریکی از نان تست تو قابلمه روغن و نوارهای نان تست را به هر شکلی خواسته قرار داده بعد مخلوط برنج و لوبیا چشم بلبلی را ریخته و مقداری شوید اضافه کمی مخلوط کرده به همین ترتیب ریخته تا مواد تمام شود وبعد آن را دم میکنیم ماهی را هم با نمک فراوان مزه دار ودر فر۱۸۰درجه گذاشته به مدت ۲ساعت تا خوب پخته مغز پخت شود اگر خواستین کمی برشته باشد چند دقیقه گریل را روشن میکنیم @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 با این که در درست کردن خمیر جادویی خمیر مایه به خوبی در آب گرم عمل میاد ولی وقتی خمیر رو درست می کنم و بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن خمیر خیلی کم پف می کنه با این که ظرف رو لای پتو میگذارم تا گرم باشه . علتش چیه؟ 👇 نباید آرد زیادی به خورد خمیر بدین.اوایل کار باقاشق آرد رو اضافه کنید وهم‌بزنید .اواخر کار که خمیر شکل گرفته دست رو دخالت بدین تاخمیر ازهمون اول به دست نچسبه .چون دست خمیریه فکر میکنید خمیر چسبندست وآرد اضافه میشه ودرنهایت خمیر سنگین میشه. درفر حتما از همون اول که روشن میکنید یه ظرف آب داغ قرار بدین تاحمام بخار ایجاد بشه ونون یا پیتزا و..لطیف ونرم بشن. وقتی پخت تموم شد بیشتر توفر نمونه چون باعث سفت شدن بافت نون وپیتزا و..میشه محل استراحت خیلی مهمه الان که هوا سرده بیشتر باید استراحت بدین فر رو ۵دقیقه روشن کنید تاداغ بشه بعد خاموش کنید.حالا ظرف خمیر رو داخل فر بگذارین تااستراحت کنه ..خیلی زود نتیجه میگیرید وپف میکنه به خصوص مواقعی که عجله داشته باشیم. @sofrebanovanbeheshti
👇 تو ماهیتابه من چند بار کیک خیس شکلاتی درست کردم و عالی شدن و سری آخر پف خوبی کرد و یهو پفش خوابید و اصلا بافتش پفکی نشد میشه لطف کنید علتش رو بهم بگید و راهنماییم کنید🙏 👇 اینکه میگید چند بار درست کردید وخوب بوده ممکنه دفعه آخر حرارت رو کم وزیاد کردید ..وباید حتما پخت کبک کامل بشه وبعد در تابه رو باز کنید تا یهویی افت نکنه.به نظرم پختش کامل نبوده.یا حرارتتون زیاد بوده @sofrebanovanbeheshti