بهار:
#راحت_الحلقوم👇
نشاسته ذرت ۱/۴و1 لیوان
آب ۳ لیوان
شکر ۲لیوان
گلاب نصف لیوان
کره 1 قاشق مرباخوری
ژلاتین 1 ق غذاخوری ( داخل 3 ق غذاخوری آب سرد حل کرده و روی حرارت بنماری ذوب کنید)
نشاسته را داخل آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم . شکر و۳لیوان را هم اضافه میکنیم روی حرارت ملایم گذاشته ده دقیقه که جوشید نشاسته حل شده رامیریزیم کمی که غلیظ شد کره و گلاب و ژلاتین آب شده را بهش اضافه میکنیم . حداقل 45 دقیقه بمونه و غلیظ بشه اگر کمتر از این مدت روی حرارت باشه بوی خامی نشاسته میده .
حالا داخل ظرف مورد نظر پلاستیک پهن کرده و روی ان نشاسته ذرت میپاشیم و موادرا ریخته باپشت قاشق صاف کرده ودوباره روی ان نشاسته ذرت میپاشیم حداقل 8 ساعت داخل یخچال بمونه و بعد برش بزنید ودرنشاسته ذرت میغلطونیم.
نکته:میتونیدازرنگ خوراکی هم استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
#ژله
#شب_یلدا
طرح هندوانه👇
یه بسته ژله انار را با یک لیوان ونیم آب جوش بن ماری کردم ریختم تو قالب گذاشتم تا نیم بند بشه
بعد یه بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش بن ماری کردم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم ریختم روی ژله انار دوباره گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه
درآخرهم ژله سبز رنگ را درست کردم ریختم توقالب
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🍥خانم های عزیزم که همیشه مشکل ریش ریش کردن سینه مرغ برای الویه یا هر غذای دیگه ای رو دارین یه روش ساده واستون آوردم
ابتدا سینه مرغ رو پخته و بعد با دور کند همزن برقی میتونید کاملا ریش ریش کنید 👌😊
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
✅برای پختن سیب زمینی آب پز، یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارن
✅یک قاشق نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا ترک نخورن
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
یه غذای محلی شمالی که من عاشقشم
#شیش_انداز
با این دستور 👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/27879
#ایده
من هروقت دلمه بادمجون درست میکنم فرداش هم شیش انداز درست میکنم
چرا ؟؟؟😉
خب معلومه گوشت های شکم بادمجان ها رو کوچک کوچک میکنم و سرخ میکنم و تبدیل میکنم به غذایی دیگر 😉😉😉
بعضی وقتها هم باهاشون کشک بادمجان درست میکنم😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#دوشنبه_های_شهدایی
عجب ماهیه این اسفند ماه...
🌷 شهید فضل الله محلاتی🌷
۱اسفند ماه-اصابت موشک
هواپیمای عراقی
🌷 شهید حسن ترک لادانی
۵اسفند ماه_عملیات خیبر
🌷 شهید حمید باکری🌷
۶اسفندماه_عملیات خیبر
🌷شهید حاج حسین خرازی🌷
۸اسفند،-عملیات کربلای ۵
🌷شهید امیر حاج امینی : 🌷
10 اسفند_عملیات کربلای 5
🌷شهید محمد ابراهیم همت :
17 اسفند_عملیات خیبر
🌷 شهید حجت الله رحیمی :
18 اسفند_راهیان نور
🌷 شهید عبدالحسین برونسی :
23 اسفند_عملیات بدر
🌷 شهید عباس کریمی : 🌷
23 اسفند_عملیات کربلای 5
🌷 شهید مهدی باکری :🌷
25 اسفند_عملیات بدر
🌷یوسف سجودی 🌷
اسفند26_ هور عظیم
ماهی به رنگ 🌷شـــهدا🌷
اسفند ماه بوی شهادت میدهد...
ایکاش.....اللهم ارزقنی....
شهدا نگاهی
شادی روح شهدا صلوات 🌷
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
@sofrebanovanbeheshti
پرسیدند؛
فرق کریم با جواد در چیست؟
فرمودند؛
از شخص کــریـم همینکہ
درخواست کنید بہ شما عنایت میکند.
ولے #جواد خود بہ دنبال سائل میگردد تا بہ او عطا کند...
♥ یا جوادالائمه ادرکنی 🤲
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
#نان_خرمایی👇
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
آب ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر)
آرد سفید تقریبا ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم (تقریبا ۳ تا ۴ لیوان)
مواد میانی🔻
،
پودر دارچین ۱ تا ۲ ق م ،
پودر هل ۱/۲ ق چ،
گلاب ۱ تا ۲ ق غ،
خرما هسته گرفته وچرخ شده نیم کیلو،
کره ۳۰گرم،
طرز تهیه🔻
مواد به دمای محیط برسه .
داخل آب ولرم ۱ ق م شکر رو ریختم و کمی مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم . در طرف رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا به عمل بیاد . این کار به خاطر این هست که از سالم بودن خمیر مایه مطمئن بشیم .
توی طرف دیگه تخم مرغ ، کره نرم ، ماست ، شکر رو با هم مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و بعد آرد الک شده رو کم کم و به تدریج ریختم . میزان ارد تقریبی هست تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه و بشه با خمیر کار کرد . اما نکته همیشگی ارد زیادی لطافت نون و کلوچه و خمیر رو می گیره پس کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم . خمیر رو من دو سه دقیقه خوب ورز دادم و بعد ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم .
خمیر که خوب ورز خورد داخل ظرف تمیزی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم تا حجم خمیر بیشتر بشه .
بعد از استراحت پف خمیر رو گرفتم و یکدقیقه ورز دادم . از خمیر چونه هایی برداشتم .اندازه چونه ها دست خودتون هست و هر کدوم رو کمی باز کردم و وسطش مواد میانی قرار دادم و بستم و خوب پیچیدم وگردکردم بعدباچاقوبه شکلای مختلف درآوردم
رومال 🔻
برای رومال از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ به همراه زعفران و ۱ ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم و روشون کنجد پاشیدم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم .سینی رو در طبقه وسط دمای ۱۸۰ درجه ، ۲۵ دقیقه
من داخل توستردرست کردم ۱۵۰درجه شعله پایین وبالا،۲۵دقیقه
تا یه هفته بیرون تازه میمونه و طولانی مدت درفریزرنگهداری کنیدوقبل میل کردن داخل توستریافریاروی بخاری گرم کنین
😋😋😋نوش جان
شکیبا
@sofrebanovanbeheshti
#آش_شلغم_و_پیاز👇
حبوبات پخته نصف لیوان /
بلغور جو و جوپرک جمعا نصف لیوان کمی بیشتر/
سبزی آش نصف لیوان /
نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ به همراه نمک.فلفل.زردچوبه
پیاز ریزو شلغم ریز به مقدار لازم/
عصاره گوشت ۱عدد
تو قابلمه حبوبات ،بلغور جوو جو پرک و پیاز و شلغم را ریخته به همراه آب و عصاره گوشت گذاشته تا پخته و غلیظ شود
اواسط پخت بهش نعناداغ، پیازداغ،سردار و سبزی را ریخته وگذاشته جا بیفتد
بعد به همراه هر چاشنی که دوست دارید میل کنید
بیشتر با آبلیمو یا کشک خورده میشه البته بستگی به ذائقه افراد داره
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🔴 درمان #وسواس
🔹غذاهای سردی بخش نخورید.
🔹مصرف روزانه حداقل 2لیوان #آب_سیب با یک قاشق مرباخوری #روغن_بادام_شیرین نیم ساعت قبل از ناهار و شام
🔹مصرف روزانه یک لیوان #شیر_بادام صبح ناشتا
🔹 اسشتمام مداوم #گلاب و عطر گل محمدی
🔸 قابل توجه هست که دستورات فوق در درمان بسیاری از بیماریهای سرد #مجرب هستند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
﷽
مشغول به هر کارے کہ هستی،
یادت نـرود کاتبانـی آسـمانے، دارند
مینـویـسـند اعـمـالـت را، مـو بـه مـو
♥️↜«وَ إِنَّ عَلَيْكُمْ لَحافِظِينَ ،
كِراماً كاتِبِينَ ، يَعْلَمُونَ ما تَفْعَلُون
|انفطار، ۱۰ تا ۱۲|
«مطمئن باشید فرشتگانی👼🏻 بر شما
گمارده شده اند که نگهبان اعـمالتـان هستند،
کہ محـترمـند و مینویـسند خـوب و
بـدتان را کـه میےدانند،تمـام کـردارتـان را...
مراقب باشیم که مراقبمان هستند و ثبت میکنند ریزِ تمام ثانیه⏳هایمان را، بی کم وکاست....
#خداجانم❤️❤️
#منبر_مجازے
_آیت الله جوادی آملی:
چیزی که نمیتوانی در قیامت از آن دفاع کنی
نه ببین
نه بنویس
نه بشنو
نه بگو
#حرفڪاربردۍ
مۍگفت↓
-قدیماکهترازوداشتن
یھسنگمحڪداشتن؛
همهچیوبااونمیسنجیدن!
مۍگفت↓
•اگھسنگمحڪزندگیتبشھ
لبخندامامزمان❣❣
سودکردیࢪِفیق..🌱🌼
سلاااام✋😍روز آفتابی تون🌞🌞🌞 پرخیروبرکت
یجوری باشیم که رو پیکرمون این دعا رو بخونن: اللّٰهُمَّ إِنَّا لَانَعْلَمُ مِنْهم إِلّا خَيْراً❤️🤲
#اللهم_الرزقناشهادت_فی_سبیلک
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
[ آشپزی میکنم...
با #وضو...💕
و #ذکر ....💕
قربه الی الله ☘
فی سبیل خِدمَه #الحُسین...🍃]
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد )
شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد)
@sofrebanovanbeheshti