#پاسخ👇
برای مایع شدن رنگ پودری طلایی باید با چی قاطیش کنم؟
#پاسخ👇
باید قطره قطره روغن مایع اضافه کنید تا بشه با برس روی کیک خامه ای یا روی گاناش استفاده کرد
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین_کیک😍
با شکلات آب شده
یه کاغذ روغنی به اندازه دلخواه،مثلا من دورتا دور کیک گرفتم اندازه رو،بعد شکلات آب شده رو ریختم توی قیف و یه سوراخ کوچیک زدم و تند ریختم روی کاغذ بعدچند ثانیه صبر کردم و چسبوندم دور کیک و گذاشتم کامل خشک شد و کاغذ رو جدا کردم
@sofrebanovanbeheshti
#مصلح های انواع مواد غذایی👇
برنج > مصلح : زیره سیاه و شوید
خیار > مصلح : نمک، رازیانه، مویز
روغن حیوانی > مصلح : عسل، سرکه، آبلیمو
کاهو > مصلح : سکنجبین، زیره، کرفس
ماست > مصلح : زنیان، نعناع، آویشن، سیر، کاکوتی، زیتون، سیاه دانه، پونه
گوشت گوسفند > مصلح : سماق، گشنیز، مرزه
آش جو > مصلح : رازیانه، زیره، آبغوره
تخم مرغ > مصلح : دارچین، آویشن
شیر > مصلح : عسل، گلاب
روغن زیتون > مصلح : سرکه، عسل، مغز گردو
نان گندم > مصلح : رازیانه، سیاهدانه، سرکه
انواع لوبیا > مصلح : دارچین، زنجبیل، خردل، آویشن، روغن زیتون
باقلا > مصلح : گلپر، پونه، دارچین، آویشن، زیره، فلفل
انار ترش > مصلح : عسل
انواع آش > مصلح : فلفل سیاه
دوغ > مصلح : کاکوتی، نعناع، آویشن، پونه
ماهی > مصلح : مغز گردو و فلفل سیاه
آبگوشت > مصلح : دنبه، آویشن، زیره
چای سیاه > مصلح : دارچین، زنجبیل، مشک، آب لیموترش
ماست چکیده > مصلح : مغزگردو، آویشن، عسل، نعناع خشک
خرما > مصلح : آب انار، بادام، سرکه، گلاب، کاهو
موز > مصلح : عسل، سکنجبین، مربای زنجبیل
گوشت مرغ > مصلح : ادویههای گرم
کنجد > مصلح : عسل
پنیر > مصلح : مغز گردو، آویشن، نعناع خشک
سیر > مصلح : کره، گشنیز، سکنجبین، روغن بادام
بادمجان > مصلح : گلپر، زیره، روغن حیوانی، سرکه
انبه > مصلح : مویز، شربت زرشک، نمک
زیتون > مصلح : سرکه، عسل، شیرینیهای طبیعی
تخم آفتابگردان > مصلح : آب انار، عسل، آبغوره
عسل > مصلح : آبلیمو، آب بالنگ، سرکه
عدس > مصلح : مرزه، گلپر، پونه، روغن کنجد، زعفران
سیب زمینی > مصلح : آویشن، دارچین، زنجبیل
#طنز_آشپزی 👩🍳🌱⃢🍳
در سراسر ایران تا شب عید شام نهایتا نیمرو 🍳 ☹️
خانوما یه روز خونه تکونی کردن
تا یه ماه جرات داری بهشون بگی یه لیوان آب بده 😐
ماهیتابه رو میکنن تو حلقت 😡
به همین برکت قسم 👈🍳
رو فرش باید پر بزنی ، مگه میذارن تو خونه راه بری 🙄
دیدم که میگما 😜😀✌
✍خدا قوت به خانمای خونه🌷جدا از شوخی خانما لطفا خانه تکانی را مدیریت کنید تا هم غذا سرجاش باشه و هم کارهای خونه به موقع تموم بشه
با لبخند😁 و عشق ❤️ آشپزی کنید
@sofrebanovanbeheshti
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_شکلاتی
هم برای رویه و هم میان کیک👌👏👏😍
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر 📣📣📣📣📣 خبر📣📣📣♥️♥️
آموزش مجازی👏👏👏
سلام دوستان وقتتون بخیر
ان شاءالله روز دوشنبه ۱۸ اسفند باتوجه به نزدیک شدن به #عید_مبعث
🌸🍃🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#خانم_رفیعی_عزیزم
آموزش (((( کلوچه کنجدی ))))
را در گروه بانوان بهشتی
به صورت مرحله به مرحله برگزار میکنن👩🍳🍩🍩🍩🍪🍪🍰🍰
زمان : دوشنبه سر ساعت ۳ بعدازظهر 🕒شروع میشه ✌️
به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️
اگه دوست دارید یاد بگیرید عجله کنید که ساعت ۱۵ جا نمانید 😉🏃♀
توجه توجه 📣📣📣
در حین پرسش و پاسخ ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️
پس دقت کنید که روز دوشنبه در ساعت ۱۵ 🕒 تا ۱۶ 🕓 گروه باز میشه فقط برای آموزش آنلاین
و از ساعت ۵ تا ۷ مثل همیشه عکس ها و دستورها تون رو ارسال میکنید🌷🌷🌷
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#نان_خامه_ای👇
کره۵۰گرم
شکر۱یا۲ق غذاخوری
اب با شیر۲۰۰گرم معادل ۱لیوان
ارد۱۲۵گرم معادل یک لیوان
تخم مرغ ۴عدد درشت
پیکینک پودر۴قاشق چای خوری
وانیل چهار قاشق چای خوری
خامه قنادی ۳۰۰گرم
کره وشکر و اب را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت قراردهید و مدام هم بزنید تا شکر و کره حل شوند و اب جوش بیایدوقتی اب به جوش زسید و چند تا جوش زد ارد را اضافه می کنیم وخوب و تند تند هم بزنید تا خمیرش مثل حلوا در ظرف جمع شودوبعد از چند ثانیه ان را از رو حرارت بردارید و در ظرف دیگری بریزیدواجازه دهید که خمیر یک الا دوساعت سرد شود وتوجه داشته باشید که ارد را ۲یا۳مرتبه حتما الک میکنید ودر این مرحله فر را ۲۰۰درجه کنید تا موقع گذاشتن خمیر درون فر ،فرداغ باشد ودرظرفی دیگر تخم مرغ ها رو بریزید و با همزن برقی همبزنید و بعد از کمی هم زدن اون رو ارام ارام به خمیر اضافه کنید تا جذب شود و حدود ۳الی ۴دقیقه تخم مرغ ها رو هم بزنید تا کاملا خمیر جذب و براق شودودر مرحله اخر هنگامی که دارید خمیر رو هم میزنید بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده تا بوی بد تخم مرغ از بین برودوخمیر اماده شده باید روان با شدیعنی نه خیلی سفت و نه خیلی نرم وبعد ان را داخل قیف و با ماسوره شکوفه بریزید وکف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید واندازه ی یک گردو یا بیشستر بگذارید ونان خامه ای باید به مدت نیم ساعت با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد پخته شود وحجمش دو یا سه برابر شود وباید پوک و تو خالی باشدوبعد از در اوردنشون از فر ودر مرحله اخر سرنگی بردارید و ان را پر از خامه کنید ودرون نان خامه ای بریزید و بعد تزئین کنید و۱۸ تا شدتقریبا
@sofrebanovanbeheshti