#کیک_سه_تخم_مرغی
#کیک_شیفون👇
به ازای هر تخم مرغ 👇
55گرم آرد
45گرم شکر
15گرم روغن
12گرم شیر یا آب
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
یک گرم بکینگ پودر
اول ده دقیقه شکر و وانیل و تخم مرغ و میزنیم بعد شیرو روغن اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن فقط میزنیم
آرد و بیکینگ پودر رو طی سه مرحله با الک اضافه و بالیسک مخلوط میکنیم بعد در قالب هجده میریزم مواد رو چون برای من سه تخم مرغی بود کف قالب و چرب و کاغذ روغنی گذاشتم در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 45تا یکساعت چک کنید چون دمای فرها متفاوته. تزئین با گاناش هست که از شکلات لیمو و خامه استفاده کردم.
گاناش درست کردم با شکلات با طعم لیمو بعد خامه کشی ریختم روی کیک😊
@sofrebanovanbeheshti
#كيك_ماگما👇
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
شير 1 ليوان
بكينگ پودر 2 ق مرباخوری
پودر كاكائووو 3 ق غذاخوری
آرد 2 ليوان
#محلبی👇
شير 4 ليوان
شكر 6 ق غذاخوری
آرد 2 ق غذاخوری سر پر
نشاسته 3 ق غذاخوری
وانيل 2 ق مرباخوری
كره 2 ق غذاخوری
ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگذاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا وقتي كه از كنار ظرف موادمون شروع به جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميگذاريم كنار تا ولرم بشه گاهی هم ميزنيم تا رويه نبنده.
حالا تخم مرغ و شكر را باهم مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد به تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گذاشته آرد را كه بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائو الك كرده بوديم توي سه مرحله به مايه كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم
داخل قالب مورد نظر كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميگذاريم خنك بشه بعد بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده بعد از قالب در اورده برش میزنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
#نیمه_شیرین_ماه
کیک هایی که باکمک پسرم آماده شدن و رفتن خونه همسایه ها
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
سلام .عید بزرگ نیمه شعبان بر شما مبارک باد .ان شاءالله جشن ظهور امام زمانمان.اینم جشن نیمه شعبان ما که خواهر زادم تزیین کرده