#کیک_شیفون
#شیفون👇
۶ تا تخم مرغ؛ زرده سفیده جدا شود
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل یک چهارم ق چایخوری
اول فرتون رو روشن کنید با دمای ۱۷۵.
بعد قالب ۲۵cm رو چرب کنیدبگذارید کنار.
قالب گرد 25سانت مناسبه،فقط کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغن بندازید،دیواره ها به هیچ وجه چرب نشه
کیکتون رو ردیف وسط فر بگذارید و دمای فر رو ۵ درجه کمتر کنید.
سفیده و زرده رو جدا کنید، سفیده رو توی ظرف استیل بریزید بگذارید کنار.
زردهها رو ۲ دقیقه با همزن بزنید ۱ پیمانه از شکر رو آروم آروم بریزید توش و هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد روغن رو آروم بریزید در حالی که همچنان هم میزنید.
بعد شیر رو آروم بریزید و هم بزنید.
یکی دو دور هم بزنید و بگذارید کنار
آرد رو با بکینگ پودر دوبار الک کنید و بگذارید کنار.
سفیده ها رو با همزن بزنید تا کمی کف کنه. توجه کنید نباید کلا کف کنه، فقط کمی بعد نصف پیمانه شکر رو آروم آروم اضافه کنید در حالی که همچنان با همزن مشغول هم زدن هستید.
شکر که تموم شد، دور همزن رو تند کنید و تا حدی بزنید که فرم بگیره و اگه ظرف رو برگردوندید تکون نخوره.
دقّت کنید که سفیده رو زیاد تر از این حد نزنید. چون کیکتون خشک میشه و از گلو پایین نمیره.
حتما این مورد رو تو کیک های اسفنجی رعایت کنید.
فکر نکنید اگه بیشتر بزنید کیکتون بیشتر پف میکنه.
همینکه دیدید فرم گرفت بر عکسش کنید کاسه رو
تکون نخورد آمادست
همزن رو بگذارید کنار و لیسک یا کفگیر یا قاشق تخته ای رو بردارید و نصف زرده رو از یه گوشه آروم آروم بریزید تو ظرف سفیده و دورانی آروم آروم هم بزنید و مخلوط کنید و بعد نصف دیگرو
زرده که تموم شد، نصف آرد رو الک کنید روش و باز دورانی هم بزنید.
بعد نصف دیگرو آروم از ته دورانی هم بزنید و مایه رو آروم آروم بریزید توی قالب.
اگه مشکله گلوله موندن آرد پیش اومد، همون موقع که میریزید توی قالب درست تو دهانه ظرف که داره میریزه بیرون دورانی هم بزنید.
چون راحت میتونید ببینید گلوله هارو.
بعد از ریختن مایه توی قالب، برای صاف کردن روی مایه به هیچ وجه قالب رو تکون ندید بلکه از همون لیسک استفاده کنید.
کلا قالب رو تکون ندید.
حباب های هوای توی مایه از بین میره کیکتون پف نمیکنه.
قالب رو بگذارید توی فر و تا یک ساعت دره فر رو باز نکنید تا بپزه.
بعد یه سیخ چوبی توی وسط کیک فرو کنید.
اگه چیزی نچسبید کیکتون پخته.
اگه چسبید دما رو ۵ درجه بیارید پایین بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگه بپزه و دوباره امتحان کنید.
بعد که پخت روی تور سیمی برگردونید و بگذارید سرد شه و هر جور دوست دارید تزیین کنید.
برای کاکائویی شدن کیک👇
بعد ازاینکه مخلوط زرده و...... رو به سفیده اضافه کردم مواد رو به دوقسمت مساوی تقسیم کردم به نصفش یک پیمانه آرد و یک ق چ بیکینگ پودر زدم به نصف دیگه هم یک پیمانه آرد که یک قاشق غذاخوری ازش کم کردم و جاش پودرکاکائو ریختم و یک ق چ بیکینگ پودر اضافه کردم
قالب رو با روغن جدا کننده(۵۰گرم روغن جامد+۵۰گرم روغن مایع+۵۰ گرم آرد*با هم ترکیب شود و برای چرب کردن قالب استفاده شود)چرب کردم
اول مواد سفید رو در قالب ریختم وبعد مواد کاکائویی 😉
وانیل یادم رفت بریزم🤪
شیر هم نداشتم آب جوش و یه مقدار گلاب ریختم که خداروشکر خیلی خوشبو شد😍
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
✨ امام رضا (ع) می فرمایند:
✍ در عسل درمان هر دردی است.هر کس ناشتا یک قاشق عسل بخورد، این عسل:
🍃 بلغم را پایان می دهد.
🍃 صفرا را فرو می نشاند.
🍃 مانع از تلخه سیاه (سودا) می شود.
🍃 ذهن را صفا می بخشد.
👌اگر که همراه با کندر خورده شود،
حافظه را نکو می سازد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
﷽
كُلَّ صَباحََ
أتَنَفَـسُّ
بِحُبِّ الحُسِين(ع)...
هر صبح...
به عشقِ حُسین...
نفس میکِشَم
سلامآقا ...✋💚
صلے الله علیڪ یا اباعبدالله
من حیثُ لا یحتسب
یعنی خدا یجوری خوشحالت میکنه که فکرشم نمیکردی
#خداجانم❤️❤️
☘🌿‹ السَّلاَمُ عَلَى مَحَالِّ مَعْرِفَهِ اللَّهِ ›
سلام بر شما که دلهایتان محلِ معرفت خداست..🧡🍃☘
#رزق_معنوے
✨| میگن همش دنبال این نباش که چی ثواب داره..!
اول دنبال این باش چی گناه داره ..!
تا بویِ گناه رو نشناسی؛
کیسهی ثوابهات ســــــــــــــــــــوراخ میمونه!
🖋استادشجاعی
#حسِ_خوب😍😌
مادرم ریحان می چیند.
نان و ریحان و پنیر آسمانی بی ابر،
اطلسیهایی تر.
رستگاری نزدیڪ
لای گلهای حیاط.
نور در ڪاسهء مس،
چه نوازشها میریزد!
نردبان از سر دیوار بلند،
صبح را روی زمین میآرد ....
سلاااااام✋😍
گلبانوهای باسلیقه🤩🤩🤩
کدبانو👌👌👌
همه چی تموم😍😍
هنررررررمَََند😌😌😌
احسنت به همگی👏👏👏👏
جهاد همسرداری وفرزند پروری ازهمتون به احسن وجه قبول باشه❤️🤲
الهی که رزق همیشگی زندگیتون نور ومحبت اهل بیت علیهم السلام باشه🤲
#اللهم_ارْزقنا_شهادت_فی_سبیلک
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti