#مرغ_شکم_پر👇
اول مرغها رو تمیز کردم وشستم وخشک کردم بعد همه جاشو با نمک دریا خوب نمک مالیدم وپیاز فلفل دلمه زعفران زردچوبه سس مایونز و ابلیمو زدم
زیر پوست مرغ وهمه جاهاشو خوب با پیاز پوشوندم درشو بستم ۱ روز استراحت دادم
فرداش درآوردم پیازاشو گرفتم
برای توی شکمش پیاز سرخ کردم جعفری وگشنیز سرخ کردم دونه انار الو وگردو
بعد از روی گاز برداشتم و شکم مرغ رو پر کردم ودوختم وتوی فر ۱۷۰ به مدت ۳ ساعت پختم البته درحین پخت هم زعفرون وکره زدم
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_ویترینی👇
اول ظرف رو گذاشتم توی فریزر خوب یخ زد بعد گل انار رو گذاشتم توی ظرف وژله الورا روبا۱ونیم لیوان آب بن ماری کردم
کمی خنک که شد ریختم روی انارها فقط تا روی انارها رو رو بگیره
گذاشتم توی یخچال خودشو که گرفت دوباره یکم از ژله ریختم روش ودوباره یخچال گذاشتم تا کمی خودشو بگیره این کار بخاطر اینه که انارها تو ظرف شناور نشن
بعد موز را به همین روش وبعد نارنگی
یک شب توی یخچال موند بعد توی ظرف برمیگردونیم
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_عربی👇
اول یک قاشق ژلاتین با نصف لیوان شیر سرد قاطی کردم وکمی پف کرد وبن ماری کردم.
دو لیوان ونصفی شیر با ۴الی۵ قاشق کاکایو در حد مخلوط شدن روی حرارت میگذاریم فقط هم میزنیم در حد قاطی شدن وکاکایو گلوله نشود وحل شود درشیر.
بعد در مخلوط کن میریزیم وژلاتین بهش اضافه میکنیم ویک قاشق خامه صبحانه زدم بیشتر هم میتونید بزنید وشکر به سلیقه وشیرینی خودتون که من شکر رو حذف کردم .
بعد کمی مخلوط شد بیسکویت پتی پور ساده داشتم کم کم خورد کردم وقاطی وگذاشتم خوب مخلوط بشه.
بعد یک عدد موز هم ریختم داخلش.
میتونید گردو ومغزیجات هم بریزید داخلش.
بعد خوب مخلوط شد قالب چرب کنید وبه مدت ۴تا ۵ ساعت در یخچال.
روشم شکلات تخته ای رنده کردم وبا موز.
اینم بگم میتونید همه مواد بجز بیسکویت وموز مخلوط کنید روی حرارت به غلظت فرنی برسد وبعد موز وبیسکویت خورد کنید وداخلش بریزید ودر قالب.
این مدلشم هست که بیسکویت زیر دندان حس شود
@sofrebanovanbeheshti
🍃 خرفه
✅ در روایتی امام صادق علیه السلام می فرمایند:
🔷 ((سبزی با شرافت تر و مفیدتر از خرفه در روی زمین نیست، خرفه سبزی حضرت زهرا علیها السلام است. خداوند بنی امیه را لعنت کند که به دلیل بغض و عداوتی که نسبت به حضرت زهرا داشنتند به بقلة الزهراء [یعنی سبزی حضرت زهرا] گفتند : بقلة الحمقاء ))
[کافی، ج 6، ص 367، ح 2]
✅ در روایت دیگری نقل شده است :
🔷 ((روزی پیامبر احساس گرما کردند، ایشان مقداری خرفه جویدند و احساس راحتی کردند؛ سپس پیامبر صلی الله علیه وآله فرمودند: خداوندا! در خرفه برکت بده؛ در آن، درمان 99 بیماری است و همه جا نیز می رویَد))
[دعوات راوندی، ص 67
♻️ کسانی که عقب ماندگی ذهنی دارند، و کسانی که درکشان ضعیف است و کسانی که مغزشان کوچک است، خرفه یکی از بهترین درمان های آن هاست؛ حتی کسانی که از هوش خوبی برخوردارند ولی می خواهند بر هوششان افزوده شود ، از خوردن خرفه غفلت نکنند
✅ در همین باره پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید:
((خرفه بخور که کیاست و تیزهوشی می آورد. اگر چیزی عقل را زیاد می کند، همان خرفه است))
[محاسن، ص 517، ح 712]
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#ژله_پاستیلی_نسکافه_ای👇
چون سفتی ای بین ژله و پاستیل داره اسمشو ژله پاستیلی گذاشتم☺️
یه بسته پودر نسکافه+یک لیوان ونیم آب داغ+دوقاشق پرشکر قهوه ای+یک ساشه(دوقاشق غذاخوری سرپر) پودر ژلاتین.
همه رو باهم مخلوط میکنیم،میریزیم تو قالب کوچیک.
@sofrebanovanbeheshti
#قلفی👇
جزغاله یا سیب زمینی یا هر موادی که دوست دارین با روغن بیشتربا خمیری که خودتون درست کردین یا از نونوایی گرفتین.
خوب مخلوط میکنین .
ته قابلمه روغن میریزین و این خمیر مخلوط رو به هر شکل دوست دارین میگذارین تو قابلمه.
من گذاشتم رو بخاری از شب تا صبح بمونه .
شما میتونین شعله پخش کن بگذارین و رو گاز درست کنین.
قلفی غذای چرب و خوش مزه ای هست ان شاالله درست کنین و لذت ببرین😍
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_در_پوست_میوه👇
دوستای گلم این ژله خیلی راحته فقط کافیه پرتقال یا هر میوه ای دیگه مثل طالبی رو از وسط برش بدید و داخلش رو خالی کنید و مواد ژله رو طبق دستور درست کنید و داخل پوست میوه بریزید و داخل یخچال بگذارید. وقتی درست شد از وسط برش بدید .
اون ژله قرمزه هم ژله توت فرنگی با بستنی هست و روی ژله هم ژله پرتقال با بستنی هست که اول پرتقال ریختم و وقتی سفت شد بعد توت فرنگی رو روش ریختم .
امیدواارم خوشتون بیاد😘😘😘 خوشگل نچیدم ببخشید😘😘
🌷مسعودی🌷
@sofrebanovanbeheshti
#سوسیس_خانگی
👇#سوسیس
گوشت چرخ کرده و کمی نان رو چند بار با چرخ گوشت چرخ می کنیم
ادویه مورد علاقه مثل فلفل سیاه فلفل قرمز سیر دو حبه کمی زرد چوبه آویشن هم اضافه کردم
بعد باقیف داخل پلاستیکای مخصوص که وسایل شیرینی پزی دارن می ریزیم با نخ به اندازه های سوسیس سر وته پلاستیکا رو محکم می کنی داخل قابلمه بخار پز می کنی
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_ساده_داخل_قابلمه👇
۴تخم مرغ
۲تا ونصفی لیوان ارد
۱ لیوان شکر
وانیل
۱ ق س بکینگ پودر
دوسوم لیوان اب پرتقال
۱ لیوان روغن
همه روباهم همزن برقی با آخرین درجه فقط۲ دقیقه میزنیم
بعد توی قابلمه روی گاز با شعله کم
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پاپاتیا👇
کره ۱۰۰گرم
پودرقندنصف لیوان
آرد دولیوان
وانیل یک هشتم چایخوری
تخم مرغ یک عدد
رنگ خوراکی (زعفران،کاکائو)
کره و پودرقند با همزن برقی مخلوط شود
وانیل وتخم مرغ هم اضافه و باز همزن برقی
آرد الک شده کم کم با نوک انگشتان مخلوط شود
در این مرحله مخلوط ماچسبنده هست
رنگ خوراکی اضافه شود به دلخواه به نیم یا یک سوم از خمیر
حالا مثل گل گلوله های کوچک درست کرده و کنارهم داخل سینی فر که کاغذروغنی انداخته ایم قرار میدهیم
۱۷۵ درجه ده دقیقه زیر کار که تغییر رنگ داد فر خاموش شود
شیرینی که سردشد از کاغذ روغنی جدامیکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_بامیه👇
بامیه 300گرم.
نمک یک ق غذاخوری
فلفل قرمزتندیک عدد.
پودرسیریک ق مرباخوری
سرکه انگوردولیوان.
بامیه شسته وتمیز را بایک لیوان سرکه ونمک گذاشتم جوشید
به محض جوشیدن شعله روخاموش کردم درب قابلمه روبستم تانرم شه .
بعددوساعت درظرف ریختم وسیاه دانه وپودرسیروفلفل رواضافه کردم ودربش روبستم .
بعدیکماه قابل مصرفه
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_لبو👇
لبوپخته وخوردشده متوسط 800گرم .
سیاه دانه یک ق م سرخالی.
سرکه انگوریک لیوان.
لبوروبعدپختن وسردشدن خردکردم درظرف چیدم سرکه وسیاه دانه رواضافه کردم
بعددوساعت درب ظرف روبستم ده روزبمونه جامیفته.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نان_برنجی_های_کرمانشاه👇
با روغن حیوانی
آردبرنج ۵۰۰ گرم
روغن جامد ۲۵۰ گرم یا نصفشو میتونید روغن زرد بریزید
پودرقند ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب یک دوم پیمانه
دارچین وتخم خرفه برا تزیین
زعفران هم دلخواه
زرده وسفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم وسفیده رو خوب میزنیم
بعد روغن وپودر قند وزرده ها رو همراه زعفران خوب مخلوط میکنیم سپس ۳ ق غذاخوری از سفیده رو به موادمون اضافه میکنیم ودر نهایت گلاب وآرد برنج اضافه میکنیم وخمیر میشه اگه شل شد ارد رو تاجایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه
بعد خمیر رو به مدت ۲۴ ساعت در کیسه فریزر میگذاریم یخچال بعد ۲۴ ساعت از یخچال در میاریم دوباره ورز میدیم
خمیر را روی میز باز کرده با قالب گرد کوچیک قالب میزنیم وبا فاصله رو سینی که روش کاغذ روغنی پهن شده میچینیم وبا مهره های مخصوص روش طرح میندازیم وبه دلخواه روش خرفه یا دارچین میپاشیم داخل فر طبقه وسط دما ۱۸۰ درجه مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
واما نکته های این شیرینی👇
حتما روغن جامد استفاده بشه
شیرینی رو وقتی که داغه از سینی فر جدا کنیم وگرنه پودر میشه
@sofrebanovanbeheshti
#ماست_خانگی👇
یک کیلووپانصدگرم شیرمحلی خریدم وقتی جوشیدشعله روکم کردم بیست دقیقه صبرکردم تا آرام بجوشه.
بعدش وقتی یه کم ولرم شد4ق غذاخوری ماست بهش اضافه کردم درب ظرف روبستم وباپتوروی ظرف روپوشاندم( و البته زیر ظرف هم بهتره گرم باشه مثل فرش )
بعد حداقل سه ساعت بسته میشه ده دقیقه درهوای معمولی اتاق گذاشتم
بعدتوی یخچال گذاشتم ازدیروزتاالان هم مونده آب ننداخته
@sofrebanovanbeheshti
#فرنی_بستنی👇
شیر 2 لیوان
نشاسته 2 ونیم قاشق غذا خوری
شکر 5 قاشق غذاخوری
گلاب 5 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی 100 گرم
زرده ی تخم مرغ 1 عدد
خامه ی صبحانه 2 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین 1قاشق غذاخوری
وانیل کمی
🔻طرز تهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی گاز میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه ، یعد ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کرده روی بخار کتری میگذاریم تا حل بشه، سپس به مواد اضافه میکنیم. (ژلاتین برای قالبی شدن فرنی می باشد) مخلوط کرده و درون قالب ریخته و میگذاریم تا ببنده.
برای درست کردن فرنی سه رنگ ، مواد را دو برابر درست کرده و به سه رنگ تقسیم می کنیم : زعفرانی، سفید و کاکائویی .
همزمان سه رنگ را داخل قالب می ریزیم و میگذاریم تا ببنده یا میشه جدا جدا تو یه ظرف های جداگانه ریخت.
امیدوارم خوشتون بیاد😘😘
🌸مسعودی🌸
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_ساده👇
شکر یک پیمانه و نصف
تخم مرغ چهار عدد
شیر یک لیوان
روغن نصف لیوان
آرد دو پیمانه و نصف
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل دلخواه ...
ابتدا شکر وتخم مرغ را باهم زن خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه .
بعد روغن رو آروم اضافه میکنیم .
بعد شیر یه خورده که هم خورد وانیل و بعد آرد و که از قبل سه بار با بکینگ پودر الک کردیم و اضافه میکنیم ..
من توش گردو چرخ شده ریختم یک قاشق غذا خوری ...
میتونی گردوی خورد شده بریزی اندازه هم دلخواه ...
بعد ظرف و از قبل روغن زدم و کاغذ روغنی گذاشتم مواد کیک رو ریختم تو قابلمه دم کنی گذاشتم....
گذاشتم رو شعله پخش کن تا بپزه...
نیم ساعت اول سر قابلمه رو نگیر ...
45دقیقه تا یه ساعت امادس...
سرش رو یه کوچولو بلند کن سر قابلمه رو خلال بزن اگه پخت خاموش کن اگه به خلالت چسبید
یک ربع باشه آمادست
@sofrebanovanbeheshti