#نان_گردویی
آرد یک کیلو و نیم
ماست یک لیوان
مایه خمیر دوقاشق چایخوری
آب ولرم تقریبا دو لیوان ،آخه من میبینم آب کمه اضافه میکنم پیمونه نمیگیریم
آرد و ماست و آب و مایه خمیر رو با هم مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدیم تا به دست نچسبد.
بعد میزاریم یه ساعت داخل سفره گرم تا خمیر بوی ترش بودن تقریبا بگیره.
وقتی این حالت شد خمیر و به اندازه ای که دوست دارین جدا کنیم میذاریم روی سفره بعد گردوی خرد شده رو روی خمیر پهن شده میریزیم بعد خمیرو جمع میکنیم میذاریم چند دقیقه خمیر استراحت کنه با وردنه صافش میکنیم .
بعد داخل تابه با روغن کم سرخش کردم.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کوکو_لوبیا_سبز
لوبیا رو ریز ونگینی کردم پختم،سیب زمینی ،هویج ،فلفل دلمه،هم ریز خورد کردم،اگر دوست داشتید میتونید سیب زمینی هاتونو یا یکم بپزید یا سرخشون کنید،بعد مواد رو باهم مخلوط کرده،تخم مرغ رو توش میشکنیم...زرشکم اضافه میکنیم،
اگر دوست داشتید میتونید یکم گوشت چرخ کرده هم با پیاز داغ تفت بدید بعد به موادتون اضافه کنید...ولی اگر بخواید کلا کوکوی سبزیجات باشه،اونم حذف کنید خوشمزه میشه...
همین😊
ولی اگر دوست داشتید میتونید سیر رنده شده،یکم پودر زعفرون،یا هر چیزی که دوست داشتید اضافه کنید..
ولی در کل کوکوی راحتیه...
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ویفر_سویق
مواد لازم:
سویق ۲ پیمانه
(یا گندم یا جو یا گندم جو)
شیره یا سه شیره یک پیمانه
روغن یک پیمانه
پودر هل،وانیل،گلاب به میزان لازم
نان بستنی ۵عدد
سویق را در تابه ریخته روی شعله ملایم بگذارید (نیاز نیست تفت بخوره چون سویق تفت داده شده هست)
روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،بعد شیره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه
بعد وانیل و هل و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه.
از روی شعله بردارید.
روی یک سینی ی دونه نان بستنی بگذارید و از مواد روش بگذارید و کاملا صاف کنید تا یکدست بشه و تمام سطح نان رو بپوشونه،ی نان دیگر روی لایه قبلی بگذارید و کمی روش فشار بیارید تا به مواد زیر بچسبه.
این کار روتا تمام شدن مواد و نان ادامه بدین.
روی لایه آخر نان مواد نگذارید.
بعد از اتمام کار با چاقوی بزرگ به اندازه دلخواه برش بزنید.
-بهتره از روغن کنجد یا ارده کنجد استفاده بشه.
زیتون هم میشه ولی چون بو داره همه پسند نیست
-یک بیسکویت مقوی برای مدرسه بچه های گلتون
🆔 @sofrebanovanbeheshti