#ایده_با_پوست_پرتقال
#پوست_پرتقال
#خلال_پوست_پرتقال
#گل_رز_با_پوست_پرتقال
صبا صادقی
سلام به همه دوستان گلم🌺🌺
خوشمزه هاتون نوش جونتون همگی عالی😋😋😋
هنر دختر گلم با پوست پرتقال
این هم ایده با پوست پرتقال :
-خلال شده برای زرشک پلو.مرصع -پلو.شیرین پلو
-گل رز به عنوان تزیین البته گلهای من برای پارسال هست کمی رنگشون رفته🙈🙈🙈
وپودر شده آنها برای طعم دهی توی کیک
البته از برگ این مرکبات هم میتونید مثل برگ بو استفاده کنید برای مواقعی که میخواهید خورشت مرغ درست کنید.غذاتون رو خوشمزه میکنه
@sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_فومن
آموزش کلوچه فومن😍😋
سلام 👋 امیدوارم که خوب باشین
بسیار خوشمزه با بافت نرم وترد 😋 بافتش باید همین مدلی باشه نه مثل نون کاملا نرم👌
نکته پختش هم اینه که داخل فر داغ و با زمان کم پخته بشه یعنی زیاد داخل فر نمونه وگرنه خشک وسفت میشه
واماااا 😜 دستور:
برای ۸ عدد کلوچه بزرگ
خمیر کلوچه 👇
کره نرم شده در دمای محیط ۵۰ گرم
روغن نیمه جامد ۳۰ گرم (۱/۸پیمانه)
شکر ۳۰ گرم ( ۲ ق غ )
آرد قنادی ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه)
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۸ ق چ
آب ولرم ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) ممکنه کمی بیشتر نیاز بشه
زعفران دم کرده در صورت دلخواه مقداری
مواد میانی کلوچه:
گردو ساییده 80 گرم
شکر70 گرم
دارچین و هل مقداری
گلاب 2 تا3 قاشق
آرد 50 گرم
🌸 🍃 💐
👈ابتدا کره نرم شده در دمای محیط +روغن جامد یا نیمه جامد و شکر را خوب مخلوط کنید تا دانه های شکر حل شود
سپس مخلوط الک شده آرد، بکینگ پودر ونمک را اضافه ومخلوط کنید تا خمیر به شکل خرده نان درآید دراین زمان
آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر شکل گیرد خمیر راکمی ورز دهید تا یکدست ولطیف شود روی آن را بکشید ودر محیط استراحت دهید
حدود یک ساعت
پس از استراحت به ۸ گوله ی تقریبا ۶۰ گرمی تقسیم کنید از مواد میانی قرار دهید خمیر را ببندید با مهر مخصوص کلوچه محکم مهر بزنید رومال کنید روی خمیر شیار بزنید تا پف نکند و
در فر از قبل گرم ۱۸۰ درجه حدود ۵ تا ۱۰دقیقه بپزید
(در ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید پس از قرار دادن کلوچه در فر، روی ۱۸۰ درجه قرار دهید )
برای خوشرنگ شدن کمی گریل کنید
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_دو_آرد
حلوای ۲ آرد
با این دستور👇
حلوای ۲ آرد
ارد گندم ۱ لیوان
آردنخودچی نصف لیوان
شربت آماده ۱ لیوان(سرد):شکر:نصف پیمانه،اب :نصف پیمانه،زعفران ،پودر هل ،گلاب به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
ابتدا آرد گندم را تفت داده با شعله کم به مدت نیم ساعت تا نخودی رنگ شود بعد الک کرده وآرد نخودچی راهم داخلش الک می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم و بعد روعن را در حدی که کمی داخل ارد روون بشه می ریزیم و تفت می دهیم بعد شربتی که آماده کردیم وداخل یخچال گذاشتیم تا سرد بشه را کم کم به آرد و روغن اضافه می کنیم تا حلوا یکدست شود بعد می تونیم ماسوره بزیم یا داخل دیس بریزیم💐🌸
برای شربت هم آب وشکر را مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم پودر هل و زعفران را اضافه می کنیم،بعدگلاب را در آخر می ریزیم فقط نباید شربت بجوشه شکر که حل شد شعله را خاموش می کنیم و وقتی سرد شد داخل یخچال می ذاریم تا خنک به مواد اضافه کنیم،با این روش حلوای ترد و عالی داریم و شربت کمتری هم استفاده میشه🌹.
@sofrebanovanbeheshti
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
ســــــلام✋
آهای جوون دهه هفتادی ، میشه وایسی؟ کارِت دارم
شادی روح
شهدا صـــ🌷ــــلوات
حتما ببینید
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#ایران_ما🇮🇷✌️
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
هيچ وقت جوجه وچنجه🍡🍢 روباهم توى يك سيخ نكنيد❌
چون زمان پخت اين دو باهم متفاوته و هيچكدوم خوب نميپزه
اگه ميخواهيد گوشت قرمز كنارجوجه باشه بهتره ازكوبيده استفاده كنيد😍
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti