38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_خامه_ای بدون فر بدون خامه قنادی
#کلیپ_تصویری
.
#کیک_تخته_ای بسیار خوشمزه من 😋
به مناسبت میلاد مبارک و فرخنده منجی عالم بشریت حضرت حجة بن حسن عسکری علیه السلام ❤️
مواد لازم👇
تخم مرغ ۶ عدد درشت
شکرریز ۳۲۵گرم
وانیل یک سوم ق چ
اسانس هل ۱۰ قطره یا پودر هل یک ق چ
شیر ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
گلاب ۲ ق غ
آرد ۳۸۰ گرم
بکینگ پودر ۳ ق چ پُر
شیر خشک قنادی شیرین ۴۵ گرم
پودر نارگیل چرب ۳۵ تا۴۰ گرم
عسل یک ق غ
⭕️ برای این مقدار مواد قالب قالب ۲۵ ×۳۵ مناسبه اگه قالب شما کوچیکتر یا بزرگتره باید مقدار مواد رو نسبت ب قالبتون کمتر یا بیشتر کنید
⭕️مقدار اسانس بسته ب کیفیت و عطرش قابل تغییره واگه از پودر هل استفاده کردین قشنگ بسابین ک حسابی پودر بشه و داخل کیک زیر دندون حس نشه
⭕️شیر خشک قنادی رو خییلی بهتره که حذف نکنید چون بافتش تغییر میکنه ولی اگه خواستین حذف کنید به همون میزان باید به آرد اضافه کنید
ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید بعد روغن وشیر و هل و گلاب را اضافه کنید خیلی کم هم بزنید و همزن رو کنار بزارید و با لیسه یا همزن دستی آرد رو توی 3 مرحله اضافه کنید
و داخل قالب مستطیلی بریزید و صافش کنید و به مدت 45 دقیقه با درجه 180 داخل فربپزید
وکیک تا وقتی که گرمه با برس روشو عسل رقیق شده رو رومال کنید و پودرنارگیل بریزید و بزارید سرد بشه و بعد به برش های 5 سانتی برش بدین و نوش جان کنید 🌹
برای سلامتی و فرج مولامون 14 صلوات هدیه کنید 🌹
@sofrebanovanbeheshti
#بورک_سیگارت
پیاز سیب زمینی قارچ مرغ پخته خورد شده
هر کدوم رو سرخ کردم در اخر با هم مخلوط کردم
ادویه زردچوبه اویشن فلفل سیاه زدم و
خمیر یوفکا رو از وسط تا کردم از این مواد ریختم روش وپنیر ریختم و لول میکنیم و در روغن سرخ میکنیم😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک گروه
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
شیرینی بهشتی هام شل شد
بنظرتون چرا؟
#پاسخ
همیشه از دستور امتحان شده استفاده کنید
مثلا این دستور عالیه 🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/40090
وقتی روغن مایع زیادی به خمیر زده میشه این حالت پیش میاد
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
من جدیدا خیارشور درست می کنم بعد از یک مدت که آماده می شه می بینم روش کپک زده علت چی می تونه باشه ؟
#پاسخ
یا هوا میکشه یا وسیله ای که باهاش خیارشور رو برمی دارید خیس هست مثلا قاشقتون و...
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
کیک کدو حلوایی درست کردم دفعه اولم بود با این مدل قالب نمیدونم چرا وقتی از قالب در اومد ترک خورد
علتش چی میتونه باشه؟
#پاسخ
این قالبای میان تهی گالوانیزه از بهترینا برای کیک پزی هستند وسالها میتونید استفاده کنید ربطی به قالب نداره بهنظرم کیک داغ بوده واز قالب خارج کردید
یا دمای فرتون زیاد بوده.ویه نکته مهم دیگه این که وقتی مبخواین کیک رو از قالب خارج کنید با یه لیسک نازک دورشو آزاد کنید وقالبو تکون تکون ندین چون ممکنه کیک ترک برداره چون از قبل چرب وآرد پاشی شده به راحتی خارج میشه
ویه نکته دیگه روغن کیک باید اندازه باشه
@sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی 👩🍳🌱⃢🍳
آخ آخ آخ 😐😐
این ایام در سراسر ایران تا شب عید شام نهایتا نیمرو 🍳 ☹️
خانوما یه روز خونه تکونی کردن
تا یه ماه جرات داری بهشون بگی یه لیوان آب بده 😐
ماهیتابه رو میکنن تو حلقت 😡
به همین برکت قسم 👈🍳
رو فرش باید پر بزنی ، مگه میذارن تو خونه راه بری 🙄
✍گذشته از شوخی واقعا هستن این جور خانما🤔😳😬
اگه هستن قدری تفکر 👌😉😁
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلاااااام بانــــــــــوجان😍✋
صبح تون پرنشاط و گررررررم😜
تو ستون مهر و عشق خونهای💕
نگاه پر از شادی و امید تو، به بقیه انرژی و توان میده.
✨انسانهای خوب، خوشبختی
را تعقیب نمیکنند✋
مهربانی می کنند...😌
و سپس خوشبختی،
پاداش مهربانی آنهاست✨
پس بانوی مهربان امروز هم مهربان باش🥰
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خیس_شکلاتی
آرد:دولیوان
شکر:یک و نیم لیوان
شیر:یک و نیم لیوان
روغن:یک لیوان
بکینگ پودر:یک ق غ
وانیل : یک هشتم ق چ
تخم مرغ:سه عدد
پودر کاکائو:۴ ق غ
شکر و پودر کاکائو و شیر و روغن رو مخلوط میکنیم و پنج دقیقه با همزن میزنیم بعد یک لیوان از سس برمیداریم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه به مایع اضافه کرده و هم میزنیم و همراه تخم مرغ سوم وانیل رو اضافه کرده بعد آردو بگینک پودر رو که از قبل سه بار الک کردیم میریزیم و هم میزنیم و در قالب ۲۰ در ۳۰ که چرب و اردپاشی کردیم میریزیم و در فراز قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا یکساعت میزاریم بپزه.
در این فاصله سس رو روی حرارت گزاشته با شعله کم تا شکرش حل بشه وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد. خاموشش میکنیم و میزاریم تا سرد بشه
بعد کیک که پخته شد همانطور داغ برش زده و با خلال چوبی روش سوراخ ایجاد کرده و سس سرد رو روی کیک داغ میریزیم و میزاریم ی شب تا صبح تا سس کاملا به خورد کیک بره و بعد سرو کنید ، این کیک هر چه بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه
نوش جان 😋😋
@sofrebanovanbeheshti