#برشتوک_شکلاتی👇
اول شکلات تخته ای رو بن ماری میکنیم وته قالب شکلاتیمون میریزیم وبعدچندبار روی زمین میزنیم ومیگذاریم یخچال تقریبا ۱ ساعت بمونه
بعد۲۲۵ گرم آرد نخودچی رو به مدت ۱۵ دقیقه تفت میدیم با شعله کم
وبعد ۸۵ گرم روغن و۵۰ گرم کره بهش اضافه میکنیم
و۳ دقیقه هم میزنیم وبعد شعله را خاموش میکنیم
۱۰۰ گرم پودر قند و۱ق چایخوری پودر هل و۱ ق غذاخوری زعفرون اب کرده بهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا منسجم بشه بعد قالب شکلات رو درمیاریم
موادمون که کمی از حرارت افتاده رو با قاشق روی شکلات میریزیم
باید خیلی صاف باشه روشو با انگشت صاف میکنیم
وبعد چندبار میزنیم اروم زمین ودوباره ۱ ساعت توی یخچال میگذاریم
وبعد از ۱ ساعت درمیاریم وبه آرومی از قالب جدا میکنیم ونوش جان میکنیم😉
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_سبزی👇
همین تعداد
یک چهارم ازکدوی بزرگ ِسبزاضافه اومده بودبا
یک هویج
و5ق بزرگ سبزیِ کوکو
و3عددتخم مرغ
و1عددپیازِمتوسط
1ق غ سویق
وادویه
باهم مخلوط کردم وآبشون روگرفتم
بعدتخم مرغ اضافه کردم خوب هم زدم.
ودرروغنِ گرم شده ی کنجدسرخ کردم
ماستِ صورتی هم ماستِ لبو👇
نصف لبو بایک حبه سیررنده کردم.
ادویه هم گلپرخیلی عالیه ونعناخشک ونمک ...
@sofrebanovanbeheshti
باسمه تعالی
قابل توجه ولایتمداران گرانقدر
با استعانت از خداوند متعال و تحت توجّهات خاصّه
حضرت امام علی بن موسی الرّضا (علیه آلاف التحیه و الثناء)
زمان و نحوه ثبت نام از متقاضیان شرکت در مراسم #اعتکاف_مسجد_جامع_گوهرشاد مشهد، 6 مسجد دیگر تحت پوشش آستان قدس رضوی در سال 98-1397 به شرح ذیل اعلام می گردد:
لطفا جهت ثبت نام اولیه از تاریخ 1397/11/01
لغایت1397/11/14 و از طریق سایت
https://etekaf.razavi.ir/ و
یا با ارسال عدد 8 به سامانه پیامک 30000008 انجام خواهد پذیرفت.
امسال نیز همانند سال گذشته علاوه برثبت نام ویژه مسجد جامع گوهرشاد پذیرش در شش مسجد دیگر تحت پوشش آستان قدس رضوی نیز از طریق همین سایت و یا سامانه پیامکی صورت خواهد پذیرفت.
ادامه ی مطلب رو در سایت مطالعه بفرمایید.....
ستاد اعتکاف آستان قدس رضوی- مشهد مقدس
🎃 #کدو_حلوایی
✍️ کدوحلوایی یکی از داروهای مناسب برای نرم کردن سینه و خروج ترشّحات آن است.
✍️ در دوره سرماخوردگی می توانید روزی یکی دو بار، مقداری کدوحلوایی را بخارپز کرده به همراه عسل نوش جان کنید.
👌 از جمله خواص کدو حلوایی
🔻 #مغز را تقویت میکند
▫️صفرا را #تسکین میدهد
▫️ قولنج را برطرف میکند
▫️ادرار آور و تب بر میباشد
▫️یرقان ( زردی ) را برطرف میکند.
🔺مفید برای رفع سردرد و #بیخوابی و درمان خستگی اعصاب
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🎃 #کاکا_کدو_حلوایی 😋
با اومدن پاییز و کدو تنبلهای خوشگل و خوشمزه، این شیرینی خوشمزه شمالی جاش رو توی خونه های شمالی ها باز می کنه که الحق هم خوشمزه ست
آرد برنج: 1 لیوان
پوره کدو حلوایی پخته شده: 1 لیوان
شکر سرخ: نصف لیوان(البته مقدارش بسته به مقدار شیرین بودن کدو متغیره)
تخم مرغ: 1 یا 2 تا
شیر: نصف لیوان
مغز گردو خرد شده:دلخواه
گلاب
مغز هل کوبیده، زعفران
دارچین و زنجبیل : اختیاری
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کاکا_کدوحلوایی👇
خب اول از همه کدوی شسته و قاچ شده رو با خیلی خیلی کم آب می گذاریم بپزه و بعد با قاشق گوشتش رو از پوست جدا می کنیم و با پشت قاشق له می کنیم..
این میشه پوره ما ..
بعدم بقیه مواد رو می ریزیم توش!! تخم مرغ و آرد و شکر و زعفران و مغز هل رو اضافه کردم..
من دارچین و زنجبیل هم کمی ریختم
من یه تخم مرغ کامل ریختم به اضافه یه نصف...
یعنی اون یکی تخم مرغ رو تو یه کاسه ریختم و خوب زدم تا سفیده و زرده قاطی شه و بعد هم نصفش رو ریختم تو مواد....
حالا شیر و گلاب هم می ریزیم
مقدار شیر و گلاب رو جوری می ریزیم که مایه مثل کوکو بشه..
من نصف لیوان شیر ریختم و گلاب هم چشمی ریختم..
حدود یک چهارم لیوان شد...
آها راستی اینم بگم بسته به شیرینی کدوها، شکر رو میزون کنین...
یعنی وقتی همه مواد رو قاطی کردین یکم بچشین....
من نصف لیوان شکر ریختم اما خیلی کم شیرین شده بود.....
حالا مواد رو خوب مخلوط می کنیم..
تابه رو با روغن می گذاریم روی حرارت تا خوب گرم بشه....
می تونین هم مثل کوکو یک سره بریزین مواد رو .. هم می تونین مثل شامی با قاشق بریزین و دونه دونه سرخ کنین یا اینکه از قالب استفاده کنین
دو طرف کاکا رو سرخ می کنیم و سرو می کنیم ...
هم گرم خوشمزه ست و هم سرد ...
اونم با شیر یا دمنوش😋🤗
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کلوچه_گوشت_و_سیب_زمینی👇
ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،
سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و
مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،
حالا میریم سراغ مواد گوشتی👇
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده ورز داده شده با پیاز رنده شده رو هم اضافه میکنیم
سپس نصف فلفل دلمه ای خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،
سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم
داخلش یک ق غذاخوری مواد گوشتی میگذاریم کمی هم پنیر پیتزا روش میگذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم،
و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#حلوایِ_برشتوک👇
بااین مقدارِموادیک دیس که درعکس مشاهده میفرماییدبااندکی اضافات وخرده ریزه حلوادارید خیلی خوشمزه ست ومقوی🌹🌹
آردِگندم 2پیمانه لیوان دسته دارفرانسوی.
آردِنخودچی 1پیمانه .
پوردِقند1پیمانه
کره وروغن چشمیه.
پودرِهل به میزانِ لازم.
ابتدا آردگندم رو در تابه روی حرارت میگذاریم حدود10تا15دقیقه تفت میدهیم تابوی خامی گرفته شود
نیازی به تغییرِرنگ نیست اماخوب تفت بخورد.
بعدازاتمام تفت خوردن نهایت 20دقیقه.
آردِنخودچی راروی آردگندم الک میکنیم وحدودِ5تا7دقیقه تفت میدهیم .
حرارت راخاموش کرده پودرقندوهل راهم الک میکنیم روی ارد.
نوبت اضافه کردن ِکره ست .
اگرکره داریداگرنه همون روغن .
کم کم اضافه وبادست ورزمیدهیم 10تا15دقیقه .
خوب ورزمیدهیم.
نهایتِ کارحلوابه صورتِ ماسه ی آبخورده درمیاد.
نبایدروغن روزیادوتندبریزیم چون شل میشود .
خوب که ورزدادیم درصورتِ تمایل حلواروبه دوقسم تقسیم میکنیم.
پودرِکاکائوبه یک بخش اضافه وکمی هم پودرِقندچون کاکائوشیرینیِ حلواراکم میکند.
بعددوباره ورزمیدهیم.
یک سینی ِنسبتابزرگ انتخاب میکنیم کمی چرب میکنیم.
وحلوارا درآن پهن کرده دریخچال میگذاریم 20دقیقه
بعددرآورده وبرش میزنیم
@sofrebanovanbeheshti
#فالوده_آرامش👇
سیب رنده شده
عسل
شهد مربای لیموترش( همون که چله تابستون میگذاریم پشت بوم واسه سرماخوردگی )
نعنا و گل محمدی برای تزیین
نعناش برای بدن درد و گرفتگی سینه خیلی خوبه پس میتونید بیشتر بریزید
به جای نعنا میشه عرق بید مشک هم استفاده کرد که خیلی خوبه و خوشمزه
اگر کم خوابید و سردی دارید شب این فالوده رو استفاده نکنید ناشتا استفاده بشه
مخلوط سیب و عسل بسیار خونساز و نشاط آور هست🌷❤️☺️
@sofrebanovanbeheshti
#سالاد_زمستانی(ترشی)👇
گل کلم و هویج و کرفس و سیر خورد کردم
(که حتما باید بعداز شستن کاملاخشک بشوند روی پارچه و در هوای آزاد)
گوجه فرنگی رومیکس کردم وباکمی نمک جوشاندم که کپک نزنه ومقداری سرکه😋
این ترشی بعد از آماده شدن به دلیل داشتن گوجه فرنگی حتما باید در یخچال نگهداری شود
بسیار خوشمزه بخصوص با لوبیا پلو و ماکارونی میل میشه
@sofrebanovanbeheshti
#قهوه_هسته_خرما
یا
#قهوه_خرما
هسته های خرما را تفت بدین بعد آسیاب کنید (با آسیابهای بسیار قوی با تیغه بزرگ)
وباهاش قهوه خرما درست کنید
یعنی مثل چای دم میکنیم
کلا هیچ چیزی از درخت نخل تا خرما دورریخته نمیشود .
حتی خرماهای ترش شده را
یا سرکه می اندازن یا شیره میگیرن👌
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_گوشت_و_سبزیجات
مواد خمیر :
شیر ولرم ۱۲۵میلی لیتر
تخم مرغ ۱عدد
کره ۶۰گرم
شکر ۱قاشق سوپخوری
آرد ۳۵۰گرم
خمیر مایه ۷گرم +شکر ۱قاشق سوپخوری
نمک۱قاشق سوپخوری
مواد میانی خمیر :
گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم
پیاز ۱عدد
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد
جعفری ساطوری شده ۲قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا ۵۰گرم
پنیر پارمسان ۵۰گرم
رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و تخم گشنیز و روغن کنجد مقداری
عصاره گوشت یک عدد(من استفاده نکردم ⛔️)
روش تهیه:
پیاز را نگینی کرده در کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضافه نموده درآخر پنیرها را اضافه میکنیم .
مایه خمیر را به همراه شکر و شیر ولرم در ظرف شیشه ای درب دار میزیم و ۵دقیقه اجازه میدهیم تا حباب بزند
در کاسه ای کره به دمای محیط رسیده و شکر و تخم مرغ رابا مفتول خمیر گیر همزن میزنیم سپس آرد را در ۳مرحله اضافه میکنیم وقتی که تمام مواد وسط کاسه همزن جمع شد مابقی آرد را اضافه می کنیم
بعد خمیر را ورز میدهیم نیم تا ۲ساعت استراحت میدهیم وقتی خمیر ۲برابر شد هوای داخل آن را خارج کرده و کمی ورز میدهیم و از خمیر گلوله های ۱۸گرمی جدا کرده وسط هر گلوله از خمیر، مواد در قالب مافین چرب شده گوشتی قرار میدیم بعد سه تایی داخل قالب قرار میدهیم
و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵دقیقه میپزیم .
نکته :برای لطافت نان در حین پخت یک کاسه آب در فر قرار میدهیم در واقع حمام بخار ایجاد میکنیم
نکته دوم :فرهای برقی ۲۰درجه حرارت کمتر باشد.
نوش جان 😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti