eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آشپزی_مادرانه ✍حضرت آیت الله بهجت : 💖👈 اگربخواهیم محیط خانه گرم، باصفا و صمیمی باشد... 🌷 فقط باید صبر و استقامت و گذشت و چشم پوشی و رأفت را پیشۀ خود کنیم تا محیط خانه گرم و نورانی باشد. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کلوچه_گوشت_و_سیب_زمینی👇 ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم، سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هم‌مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، حالا میریم سراغ مواد گوشتی👇 یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده ورز داده شده با پیاز رنده شده رو هم اضافه میکنیم سپس نصف فلفل دلمه ای خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم، سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غذاخوری مواد گوشتی میگذاریم کمی هم پنیر پیتزا روش میگذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم، و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم @sofrebanovanbeheshti
#حلوایِ_برشتوک👇 بااین مقدارِموادیک دیس که درعکس مشاهده میفرماییدبااندکی اضافات وخرده ریزه حلوادارید خیلی خوشمزه ست ومقوی🌹🌹 آردِگندم 2پیمانه لیوان دسته دارفرانسوی. آردِنخودچی 1پیمانه . پوردِقند1پیمانه کره وروغن چشمیه. پودرِهل به میزانِ لازم. ابتدا آردگندم رو در تابه روی حرارت میگذاریم حدود10تا15دقیقه تفت میدهیم تابوی خامی گرفته شود نیازی به تغییرِرنگ نیست اماخوب تفت بخورد. بعدازاتمام تفت خوردن نهایت 20دقیقه. آردِنخودچی راروی آردگندم الک میکنیم وحدودِ5تا7دقیقه تفت میدهیم . حرارت راخاموش کرده پودرقندوهل راهم الک میکنیم روی ارد. نوبت اضافه کردن ِکره ست . اگرکره داریداگرنه همون روغن . کم کم اضافه وبادست ورزمیدهیم 10تا15دقیقه . خوب ورزمیدهیم. نهایتِ کارحلوابه صورتِ ماسه ی آبخورده درمیاد. نبایدروغن روزیادوتندبریزیم چون شل میشود . خوب که ورزدادیم درصورتِ تمایل حلواروبه دوقسم تقسیم میکنیم. پودرِکاکائوبه یک بخش اضافه وکمی هم پودرِقندچون کاکائوشیرینیِ حلواراکم میکند. بعددوباره ورزمیدهیم. یک سینی ِنسبتابزرگ انتخاب میکنیم کمی چرب میکنیم. وحلوارا درآن پهن کرده دریخچال میگذاریم 20دقیقه بعددرآورده وبرش میزنیم @sofrebanovanbeheshti
#فالوده_آرامش👇 سیب رنده شده عسل شهد مربای لیموترش( همون که چله تابستون میگذاریم پشت بوم واسه سرماخوردگی ) نعنا و گل محمدی برای تزیین نعناش برای بدن درد و گرفتگی سینه خیلی خوبه پس میتونید بیشتر بریزید به جای نعنا میشه عرق بید مشک هم استفاده کرد که خیلی خوبه و خوشمزه اگر کم خوابید و سردی دارید شب این فالوده رو استفاده نکنید ناشتا استفاده بشه مخلوط سیب و عسل بسیار خونساز و نشاط آور هست🌷❤️☺️ @sofrebanovanbeheshti
#سالاد_زمستانی(ترشی)👇 گل کلم و هویج و کرفس و سیر خورد کردم (که حتما باید بعداز شستن کاملاخشک بشوند روی پارچه و در هوای آزاد) گوجه فرنگی رو‌میکس کردم وباکمی نمک جوشاندم که کپک نزنه ومقداری سرکه😋 این ترشی بعد از آماده شدن به دلیل داشتن گوجه فرنگی حتما باید در یخچال نگهداری شود بسیار خوشمزه بخصوص با لوبیا پلو‌ و ماکارونی میل میشه @sofrebanovanbeheshti
یا هسته های خرما را تفت بدین بعد آسیاب کنید (با آسیابهای بسیار قوی با تیغه بزرگ) وباهاش قهوه خرما درست کنید یعنی مثل چای دم میکنیم کلا هیچ چیزی از درخت نخل تا خرما دورریخته نمیشود . حتی خرماهای ترش شده را یا سرکه می اندازن یا شیره میگیرن👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد خمیر : شیر ولرم ۱۲۵میلی لیتر تخم مرغ ۱عدد کره ۶۰گرم شکر ۱قاشق سوپخوری آرد ۳۵۰گرم خمیر مایه ۷گرم +شکر ۱قاشق سوپخوری نمک۱قاشق سوپخوری مواد میانی خمیر : گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم پیاز ۱عدد فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد جعفری ساطوری شده ۲قاشق سوپخوری پنیر پیتزا ۵۰گرم پنیر پارمسان ۵۰گرم رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و تخم گشنیز و روغن کنجد مقداری عصاره گوشت یک عدد(من استفاده نکردم ⛔️) روش تهیه: پیاز را نگینی کرده در کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضافه نموده درآخر پنیرها را اضافه میکنیم . مایه خمیر را به همراه شکر و شیر ولرم در ظرف شیشه ای درب دار میزیم و ۵دقیقه اجازه میدهیم تا حباب بزند در کاسه ای کره به دمای محیط رسیده و شکر و تخم مرغ رابا مفتول خمیر گیر همزن میزنیم سپس آرد را در ۳مرحله اضافه میکنیم وقتی که تمام مواد وسط کاسه همزن جمع شد مابقی آرد را اضافه می کنیم بعد خمیر را ورز میدهیم نیم تا ۲ساعت استراحت میدهیم وقتی خمیر ۲برابر شد هوای داخل آن را خارج کرده و کمی ورز میدهیم و از خمیر گلوله های ۱۸گرمی جدا کرده وسط هر گلوله از خمیر، مواد در قالب مافین چرب شده گوشتی قرار میدیم بعد سه تایی داخل قالب قرار میدهیم و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵دقیقه میپزیم . نکته :برای لطافت نان در حین پخت یک کاسه آب در فر قرار میدهیم در واقع حمام بخار ایجاد میکنیم نکته دوم :فرهای برقی ۲۰درجه حرارت کمتر باشد. نوش جان 😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
(ارتفاع) بدون هیچ دستکاری😉 ٣پیمانه آرد ٣عدد تخم مرغ ١ونیم پیمانه شکر ١پیمانه شیر ١پیمانه روغن ۳ق چ خوری بکینگ پودر ١ق چ خوری وانیل آرد و بیکینگ پودر رو هم باهم الک کنید... تخم مرغ و شکر و وانیل رو حدود شش دقیقه بزنید تا خووووب پف کنه و کشدارشه... در حال هم زدن شیری که به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید.... و روغن رو... همزن رو خاموش کنید... حالا مخلوط آردی رو در سه مرحله اضافه کنید پره های همزن رو بگیرید دستتون... هر مرحله آرد رو با پره ها فقط در حدی که دیگه آرد توی هوای پخش نشه هم بزنید. نمیخوایم کامل مخلوط شه... آرد رو که کامل ریختید هنوز مایع یکدست نیست... حالا با همزن روشن تا ده بشمرید و هم بزنید. ... حتما قالب میان تهی باشه.... داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ١٧٥گرم کردید بگذارید به مدت ٣٥تا ٤٠دقیقه 🔰 اگر این طریقه ی هم زدن رو توی تمام کیکایی که تا حالا گفتم انجام بدید پف خوب و کیک مطلوب رو 100%!به دست میارید 🔴میتونین یه کاسه ازمواد جداکنیدوکاکائویی کنید. مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤ sapp.ir/sarashpazkadbanoo
👇 من‌حدود4ساله از روغن دنبه استفاده میکنم ولی این سری بسیار عالی شد اصلا بوی دنبه نداره 3کیلو دنبه 1ونیم پیمانه ماست و10عدد هل ونصف پیمانه سرکه اضافه کردم همه روی حرارت تا باحرارت کم دنبه ها آب شوند به وسیله صافی جزغاله(دنبه هایی که آب نمیشن و سیاه میشن) را از روغن جدا میکنیم روغن بعد از سردشدن به رنگ سفید شیری که در عکس مشاهده میکنید در می آید فوق العاده شد 😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 نیم کیلوکدو را رنده کردم دوتا قاشق برگ سیر خورد شده (البته سه تا باشه بهتر میشه) سه تا تخم مرغ سه تاحبه سیر نمک ادویه پودر آویشن هم زدم مخلوط کرده و تو روغن سرخ کردم @sofrebanovanbeheshti
#طرز_تهیه_وافل👇 آرد: 2 لیوان بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری شکر: 2 قاشق تخم مرغ: 2 عدد شیر گرم: 1 و 1/2 لیوان کره: 1/3 لیوان وانیل: 1 قاشق چایخوری دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید. زرده و سفیده ی تخم مرغها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات کاسه ی آرد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سفیده را در انتها به محتویات اضافه کنید. با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه بردارید و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید. وافل ها را حدود 90 ثانیه بپزید. زمانی که نان پنجره ای طلایی رنگ شد می توانید آن را در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده کنار آن بریزید و این شیرینی خوشمزه و لذیذ را نوش جان کنید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 پنیر 🔴 🔹درپنیر ماده ای به نام تیرامین هست که اگر در مغز جمع شود باعث کندی ذهن میشود 🔹 طبع پنیر سرد است و همراهی با گوجه و خیار هم سردی را و هم رطوبت را زیاد میکنه 🔹 مغز مزاجی سرد و تر دارد و رطوبت مازادی که از تداوم در این سبک صبحانه بروز میکنه منجر به افزایش رطوبت بدن و مغز میشه 🔹غلبه رطوبت( بلغم ) به کندی ذهن و فراموشکاری می انجامد. 🔹برای مقابله با تیرامین باید میزان مس را دربدن زیاد کرد که با خوردن گردو انجام میشود 🔹لذا پنیر هم اگر میخورید حتما با گردو باشد اما در شب (مستحب است) 🔹 پنیر سرشار از کلسیم است پس بهترین غذا براى خواب راحت و عمیق ، و بهترین غذا در این وقت براى مغز، خوردن پنیر در شامگاهان است. ( که امام صادق سفارش کردند پنیر‌ رو شبها بخورید 😍) 🔸 پنیر غذایت کمی داره و باعث سرعت بخشیدن به هضم غذا و تخلیه معده و در نتیجه احساس دل ضعفه می شود 🔹 بنابراین خوردن پنیر در صبحانه ، خیلی زود افراد را گرسنه می کند ♻️در نهایت اینکه : پنیر خوب پنیری است که عاری از چربی و روغن بازاری ،شیرخشک و.... باشد 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا