eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 نیم کیلوکدو را رنده کردم دوتا قاشق برگ سیر خورد شده (البته سه تا باشه بهتر میشه) سه تا تخم مرغ سه تاحبه سیر نمک ادویه پودر آویشن هم زدم مخلوط کرده و تو روغن سرخ کردم @sofrebanovanbeheshti
#طرز_تهیه_وافل👇 آرد: 2 لیوان بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری شکر: 2 قاشق تخم مرغ: 2 عدد شیر گرم: 1 و 1/2 لیوان کره: 1/3 لیوان وانیل: 1 قاشق چایخوری دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید. زرده و سفیده ی تخم مرغها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات کاسه ی آرد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سفیده را در انتها به محتویات اضافه کنید. با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه بردارید و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید. وافل ها را حدود 90 ثانیه بپزید. زمانی که نان پنجره ای طلایی رنگ شد می توانید آن را در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده کنار آن بریزید و این شیرینی خوشمزه و لذیذ را نوش جان کنید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 پنیر 🔴 🔹درپنیر ماده ای به نام تیرامین هست که اگر در مغز جمع شود باعث کندی ذهن میشود 🔹 طبع پنیر سرد است و همراهی با گوجه و خیار هم سردی را و هم رطوبت را زیاد میکنه 🔹 مغز مزاجی سرد و تر دارد و رطوبت مازادی که از تداوم در این سبک صبحانه بروز میکنه منجر به افزایش رطوبت بدن و مغز میشه 🔹غلبه رطوبت( بلغم ) به کندی ذهن و فراموشکاری می انجامد. 🔹برای مقابله با تیرامین باید میزان مس را دربدن زیاد کرد که با خوردن گردو انجام میشود 🔹لذا پنیر هم اگر میخورید حتما با گردو باشد اما در شب (مستحب است) 🔹 پنیر سرشار از کلسیم است پس بهترین غذا براى خواب راحت و عمیق ، و بهترین غذا در این وقت براى مغز، خوردن پنیر در شامگاهان است. ( که امام صادق سفارش کردند پنیر‌ رو شبها بخورید 😍) 🔸 پنیر غذایت کمی داره و باعث سرعت بخشیدن به هضم غذا و تخلیه معده و در نتیجه احساس دل ضعفه می شود 🔹 بنابراین خوردن پنیر در صبحانه ، خیلی زود افراد را گرسنه می کند ♻️در نهایت اینکه : پنیر خوب پنیری است که عاری از چربی و روغن بازاری ،شیرخشک و.... باشد 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد گندم ۱ کیلو آرد نخود چی نیم کیلو روغن جامد ۱ کیلو پودرقند نیم کیلو پودر کاکائو ۳ تا ۴ ق غ پودر هل ۱ق غ آرد گندم تقریبا ۲۰ دقیقه تفت میدیم در حدی که بوی خامی آرد گرفته بشه بعد آرد نخود چی اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه دیگه صبر میکنیم بعد از روی حرارت بر میداریم آرد الک میکنیم پودر قند و پودر هل رو هم الک میکنیم روغن رو گرم میکنیم کم کم به آرد مون اضافه میکنیم خوب هم میزنیم حلوای آماده شده رو دو قسمت میکنیم به یکیش پودر کاکائو اضافه میکنیم بعد لایه لایه روی نون میکادو میریزیم موارد تکمیلی دوستان👌👌🙏🙏 اگه نسبتها رو درست نریزید یعنی اردتون بیشتر از حد باشه یا روغنش کم باشه بهم نمیچسبه بعد از این که موادو روی هر نون ریختید وخوب پخش کردید باید وقتی نون بعدی میگذارید خوب با دست فشار بدید همه جای نونو وبعد دوباره فقط فشار دست مهم هست وگرنه اگر فشار داده باشید ومواد هم کمی از دما افتاده باشه بازم میچسبه واینکه بعد از اینکه میکادوتونو درست کردید کامل شد باید یه پارچه روش بندازید ویه چیز سنگین بگذارید روش ۱ ساعت بمونه بعد برش بزنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﻴﮕﻢ ﮔﺸﻨﻤﻪ ﭼﻰ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ؟؟؟ ﻣﻴﮕﻪ : ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺴﺖ، ﺭﻭﻏﻨﻢ ﻫﺴﺖ☺️ برو ﻫﺮ ﭼﻰ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻯ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻦ ﺑﺨﻮﺭ ....😊 ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﻗﺮﻣﻪ ﺳﺒﺰﻯ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻢ ﻳﺎ ﻓﺴﻨﺠﻮﻥ؟؟😊😂😂 با لبخند 😁و عشق ❤️ آشپزی کنید 🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 تقریبا ۱ کیلو خرما رو پوست گرفتم وهستشو در اوردم بعد با۵۰ گرم کره تفت دادم ودارچین وپودر زنجبیل وگردو خورد شده ریختم وگذاشتم تا از حرارت بیفته بعد از خمیر جادویی به اندازه یه نارنگی برداشتم واز مواد داخلش گذاشتم وبعدته خمیر رو جمع کردم وروشو کمی با دست صاف کردم وبا قیچی چندتا برش روی خمیر زدم و توی سینی فرگذاشتم با زرده تخم مرغ وکمی شیر وزعفرون رومال زدم وسیاه دونه ریختم فر از قبل گرم شده تقریبا نیم ساعت پخته شد @sofrebanovanbeheshti
#اشکنه_یا_جوجه_پریده😅👇 اشکنه یه غذای ساده و سریع که این شبهای سرد زمستونی میچسبه👇 پیاز رو با روغن تفت میدهیم زردچوبه هم میزنیم شنبلیله را هم با پیاز کمی تفت میدیم. مقداری تره و جعفری هم اضافه کرده و تفت میدیم. آبجوش را اضافه میکنیم نمک و فلفل هم میزنیم یکم که جوش خورد چندتا تخم مرغ رو که با چنگال زدیم و مخلوط شده کم کم همینطور که داریم غذا رو هم میزنیم اضافه میکنیم. اگه تخم مرغ رو یکدفعه بریزیم یا حین ریختن غذا رو هم نزنیم توی غذا تکه ای میشه. اگه دوست داشته باشین کمی کشک هم میزنیم که خوشمزه تر میشه. کمی که جوش خورد غذا آماده ست. با سماق یا گردغوره و نان خشک خانگی نوش جان میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
#سبزی_پلو_با_ماهی👇 برنج رو قبل از آبکش ،سبزی پلویی خورد شده رو میریزیم و چند جوش خورد آبکش میکنیم با ته دیگ برنج . یا بعد از آبکش برنج، سبزی پلویی رو لابلای برنج میریزیم . ماهی رو استخوانش رو گرفته و پاک کردیم با نمک زیاد و فلفل و زردچوبه و زعفرون و پودر زنجبیل و پیاز خلالی وآبلیمو مخلوط کرده و یکی دوساعت بمونه تا خوب مزه دار بشه بعد تو توری میگذاریم . اول میگذاریم توری داغ بشه بعدکمی با برس روغن زده سپس ماهی رو روش میگذاریم تا بپزه . با سبزی پلو نوش جان میکنیم😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سوهان_کنجدی_با_شکر_سرخ👇 #بشته_زیک اول 2لیوان کنجد رو تست کرده بعدکمی با گوشتکوب میکوبیم تا بوی کنجد تست شده در بیاد نیازی نیست که خرد بشه. 1لیوان شکرسرخ را با2ق غ آب نارنج و اندازه ته نعلبکی آب میگذاریم روی حرارت کم و مرتب بهم میزنیم تا نسوزه وتلخ نشه. کنار دستتون آب سرد گذاشته هر چند وقت چند قطره از اون شکر را داخل آب سرد ریخته هر وقت خودشو جمع کرد وزیر دندان حالت شکننده داره کنجد رو بهش اضافه میکنیم یه نایلون فریزر رو از وسط باز کرده کمی چرب میکنیم مواد را روی نایلون چرب شده ریخته با گوشکوب یا سنگ یاهر چیزی مواد را هرچه نازکتر پهن میکنیم این موقع اگر گردو داشتید روی مواد ریخته باگوشکوب ضربه زده تا به خورد مواد بره. وقتی که پهن ونازک شد بگذارید خوب سرد بشه بعد برش میزنیم. نوش جان. دستورازخانم آشنا🌺 @sofrebanovanbeheshti