🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
#نکات_کلیدی_پخت_کیک
⚠️قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.
⚠️ آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.
⚠️ بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.
ادامه دارد...
@sofrebanovanbeheshti
🔴🔴🔴 #نکات_آشپزی 🔴🔴🔴
#نکات_کلیدی_پخت_کیک
⚠️ برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.
⚠️ سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.
⚠️ اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نارگیلی👇
پودر نارگیل 130 گرم
شکر 150 گرم
سفیده ی تخم مرغ 3 عدد
آب لیمو نصف قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم ق چ
ابتدا پودر شکر،سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده با گوشت کوب برقی چرخش می کنیم
بعد این مواد را به مدت 20 دقیقه روی شعله ی خیلی کم هم می زنیم طوری که مواد داغ شوند اما جوش نزنن(یک ماده ی نیمه سفت که خیلی شل نیست و با دست می تونید شکل بدید بدست میاد)
در آخر وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته
بعد دستها رو به روغن آغشته کرده و با دست گرد کرده روی سینی فر گذاشته و با دمای 175 درجه به مدت ده دقیقه در فر می گذاریم
بعد از 5 دقیقه بهش سر میزنیم هر موقع زیر شیرینی ها قهوه ای شد شیرینی آمادست
البته می تونید قبل از اینکه داخل فر بگذارید پودر پسته روی شیرینی ها بدید
@sofrebanovanbeheshti
#شکر_سرخ 🌾🌾🌾🌾🌾🌾
شکر سرخ از انواع شکر و نوع طبیعی شکر می باشد. طبق باور بعضی افراد شکر سرخ با شکر قهوه ای تفاوتی ندارد. اما حقیقت چیز دیگری است. شکر سرخ در واقع همان شکر خامی است که از عصاره اصلی گیاه نیشکر بدست می آید و درصد شکر آن از ۸۸% کمتر نیست. هیچ ماده و افزودنی شیمیایی در فرآیند تولید شکر سرخ دخالت ندارد و به خاطر وجود بیشترین میزان ملاس سرشار از انواع املاح، ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص ماده معدنی کروم می باشد؛ شکر سرخ طبعی گرم و تر دارد و برای رفع سردی مفید است. مقدار کالری (انرژی) و ساکاروز شکر سرخ در مقایسه با شکر قهوه ای و شکر سفید بسیار کمتر است و طعم و بوی آن باعث شده که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینیپزی و پخت انواع کیک از آن استفاده کنند. در ضمن مقدار کم کالری و ساکاروز شکر سرخ و جذب دیر قند باعث شده است تا بیماران دیابتی و افرادی که اضافه وزن دارند، آنرا با آسودگی خاطر استفاده کنند.
شکر سرخ از گذشته تا اکنون در طب سنتی و مدرن جایگاه ویژه ای داشته است و خواص درمانی و دارویی فراوانی دارد که چند مورد از فواید شکر سرخ بدین ترتیب می باشند:
۱- برای دردهای شکمی و بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش مفید است، به عنوان مثال ملین شکم و رفع کننده یبوست می باشد.
۲- بیماری های کبد را بهبود می بخشد.
۳- تمیز کننده خون، جلوگیری از بروز کم خونی و تنظیم فشار خون
۴- برای رفع گرفتگی صدا آن را با آب گرم و روغن بادام استفاده می کنند.
۵- شکر سرخ بر عکس شکر سفید که مولد خلط سودا است، دافع خلط سودا می باشد.
۶- باعث استحکام بخشیدن به استخوانها و مفاصل میشود و از پیری زودرس پیشگیری می کند.
۷- با توجه به طبعش برای حلق، سینه و ریۀ خشک مفید است.
۸- باعث افزایش نیروی جوانی و شادابی پوست می شود.
۹- در درمان آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی موثر است.
۱۰- تقویت کننده میل جنسی است و از نظر تغذیه ای برای خانم های باردار مفید است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#شکر_قهوه_ای 🌾🌾🌾🌾🌾🌾
این نوع شکر از ترکیب ساکارز (شکر تصفیه شده) با درصدهای مختلفی از ملاس بدست می آید، طرز تهیه شکر قهوه ای بدین صورت است که برای بدست آوردن محصولی نرم و روان که طعم مطبوع و دلپذیری در دهان ایجاد کند، شکر سفید را آسیاب و الک میکنند و سپس مقدار معینی از ملاس را به صورت لایه ای نازک بر روی ذرات شکر می ریزند. این نوع از شکر نسبت به شکر سفید رایحه و رطوبت بیشتری دارد و به خاطر ایجاد طعمی متفاوت (طعمی شبیه قهوه، شکلات و دارچین)، افزایش رطوبت و رنگ مواد غذایی، مورد توجه بسیاری از تولیدکنندگان شیرینی قرار گرفته است و در تولید شیرینی های رژیمی، مربا، تارت، کیک، پای میوه، بستنی و کیم از آن استفاده می کنند.
هر چند شکر قهوه ای از نظر ارزش غذایی و خواص درمانی به پای شکر سرخ نمی رسد اما به خاطر وجود مقدار کمی ملاس نسبت به شکر سفید برتری هایی دارد و حاوی املاح مفیدی چون کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم می باشد. شکر قهوه ای نوعی شکر رژیمی نیست چون اکثر شکرهایی که امروزه در بازار به عنوان قهوه ای عرضه می شود دارای میزان زیادی شکر سفید هستند ومصرف زیاد آن همانند شکر سفید برای افراد با اضافه وزن بالا مضر می باشد. اگر می خواهید از خواص این شکر بهره ببرید، به د نبال شکر اصل باشید به عنوان مثال، هنگام خرید شکر قهوه ای نوع بسته بندی این محصول که دارای نشان استاندارد است را به نوع فله ای آن ترجیح دهید، چون در نوع فله ای برای رنگی کردن شکر از رنگهای غیر مجاز استفاده میشود. نوع طبیعی این محصول در مقایسه با نوع مصنوعی رطوبت بیشتر و بافت نرم تری دارد اما از آنجا که تشخیص شکر قهوه ای اصل نیاز به مهارت دارد، خرید شکر بسته بندی مطمئن تر است.
بعضی از فواید شکر قهوه ای عبارتند از:
۱- ماساژ بدن با مخلوط شکر قهوهای، روغن نارگیل، کمی عسل و چند قطره وانیل برای آرامش اعصاب مفید است.
۲- در تولید سلولهای خونی و بهبود جریان خون نقش دارد.
۳- برای مبتلایان به چربی خون بالا و ناراحتیهای گوارشی، مفید است.
۴- برای درمان سرماخوردگی، آنرا به همراه زنجبیل در آب جوش میریزند و تا زمانیکه سرد نشده مصرف میکنند.
۵- اثرات مثبت مصرف این شکر را بر روی پوست نمیتوان نادیده گرفت. ویتامین B موجود در آن، از چروکیدگی پوست جلوگیری میکند.در مرطوب شدن پوست اثر بسزایی دارد. همچنین روند لایه برداری پوست را تسهیل می کند. تمام این فواید باعث شده که از این نوع شکر در برخی لوازم آرایشی معتبر بهره ببرند.
۶- مصرف آن اشتها را افزایش میدهد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کیک_اسفنجی_قابلمه_ای 👇
همراه با خامه کشی وتزیین ژله بریلو😍
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤
آرد 1 لیوان سر خالی
نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری سرپر
شکر 1دوم لیوان
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1دوم ق چ
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک 1پینچ(به اندازه ای که بین دوانگشت جامیشود)
زرده و سفیده رو جدا کنید،زرده رو با نصف شکر و وانیل بزنید تا رنگ آن کرم شود .
سفیده رو بانصف شکر بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد.
نیمی از آرد و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر الک شده رو کم کم به زرده اضافه کنید اضافه کنید
حالا کمی سفیده رو اضافه کنید و با لیسک دورانی بهم بزنید،کمی آرد رو اضافه کنید وهمینطور ادامه بدید تا هر دو تمام شوند.
کف قالب فقط کاغذ روغنی بگذارید و هیچ روغنی نزنید
چون مواد کیک در حین پخت به دیواره قالب میچسبه و به سمت بالا پف میکنه وگرنه اونطور که میخواهیم پف نمیکنه
داخل قابلمه کاغذ میندازیم و روی شعله میگذاریم کمی که گرم شد اونوقت مواد رو میریزیم.
دم کنی گذاشته به مدت تقریبی ۴۰دقیقه باحرارت کم میپزیم
🔴موادی که من تو قابلمه ریختم تا نصف قالبم نرسید ولی وقتی پف کرد قالب پر شد.
(قطر مناسب قابلمه برای این مواد ۲۰سانتی متر)
دستور ازدوست عزیزم طاهره بانو😘
@sofrebanovanbeheshti
#سس_مایونز_خانگی👇
تخم مرغ:1عدد🌱
آب:1/3پیمانه🌱
سرکه سفید1/2پیمانه🌱
روغن زیتون(ترجیحاروغن زیتون):2/3پیمانه
نشاسته ذرت:2ق غ🌱
شکر:1ق م🌱
سس خردل:1ق م🌱
فلفل قرمز ونمک کمی🌱
ابتداآب+نشاسته ذرت+سرکه+شکر+نمک راروی حرارت ملایم گذاشته همزده تابه غلظت برسد...
داخل دستگاه مخلوط کن تخم مرغ وروغن راهم بزنیدتاروان وکشدارشود(دقت کنیدبه هیچ عنوان به این مایه سرکه اضافه نشودکه بریده خواهدشد)...
موادنشاسته ای راکه ازحرارت افتاده(دقت شودکمی روبه داغی باشدکه تاحدودی تخم مرغ ازخامی دربیاد)بهمراه سس خردل رادر3مرحله بموادتخم مرغی اضافه کنید....
مشاهده خواهیدکردرنگ سس کم کم سفیدخواهدشد.....
وقتی ازمخلوط شدن مواداطمینان حاصل کردید....
سس آماده شده...
داخل یک شیشه تمیزوخشک بریزید...
ودریخچال نگهداری کنید....
نکته:موادجایگزین ندارد(فقط اگرروغن زیتون دردسترس نبودناچاراروغن مایع استفاده شود.....
وهمچنین سس خردل رااگرنداشتیدحذف کنید...
هرچنددرطعم کلی آن تاثیرخواهدداشت)
#نکات_تکمیلی
بجای نشاسته ذرت میتوان ازآردسفید استفاده کرد واحتمالاسرکه خانگی استفاده کردن موردی نخواهدداشت....
وهم چنین است استفاده ,,پودرخردل,,
ولی خودم تجربه نکردم.....
ودرمجموع کلااستفاده,,سس مایونز,,بخاطرداشتن تخم مرغ نپخته بایدحداقل باشد ازنظرسلامتی.....
واز,,,خوشمزه شدن غذاوسالادبهمراه سس مایونز,,چشم پوشی نمود...
,,ماست چکیده خامه ای,,بظاهرجایگزین خوبی خواهدبود
@sofrebanovanbeheshti