eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷
5.8هزار دنبال‌کننده
21.4هزار عکس
5.5هزار ویدیو
217 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صباصادقی: پفیلای من همین الان یهویی برای یه پفیلای خوب اول اینکه ذرت که تاریخ مصرف گذشته نباشه بخرید چون هم پف نمی‌کند و اگر هم پف کند پفیلاش سفت می‌شه دوم اینکه توی قابلمه اندازه یکی دو قاشق روغن بریز بعد ذرتها را تو قابلمه بریز طوری که روی هم نباشند همه کف قابلمه پخش باشند قابلمه کمی بزرگتر باشه بهتره روی هم قرار نمی‌گیرند بعد درب قابلمه رو بذار و روی حرارت بالا قرار بده به محض شنیدن شکفته شدن ذرتها حرارت را ملایم کن و هرزگاهی قابلمه رو تکان بده تا همه شکفته و باز شوند بعد حرارت رو خاموش کن کمی نمک بریز و دربش را بذار و چن بار قابلمه را تکان بده تا همه آغشته به نمک شوند من هم این مشکل رو داشتم.بعد که تو ظرف سرو ریختم همانطور که گرم هست پودر گوجه رو لابه لاش پاشیدم چون حرارت قابلمه بالا هست اکه بخواهیم تو قابلمه پودر گوجه رو اضافه کنیم متاسفانه می‌سوزد چون خودم امتحان کردم ولی داییم بهم اینجوری یاد داد دیدم خیلی عالی میشه🙈 الان هم روش پودر گوجه که خودم درست کردم ریختم😋 برای تهیه 🔰 از گوجه های سفت استفاده کردم آنها را برشهای حلقه ای نازک زدم و روی فویل که روی شوفاژ قرار داده بودم گذاشتم تا کامل خشک شد بعد از خشک شدن آنها را با دست کمی خرد کردم بعد با هاونگ کوبیدم یا میتوان تو آسیاب های برقی کوچک ریخت فقط برای مواظب باشید که کامل گوجه ها خشک باشه که به دستگاه آسیب نرسه.   @sofrebanovanbeheshti
پودرنشاسته 👈 6 ق غ شکر 👈 یک دوم پیمانه گلاب 👈 2ق غ پودرژله هررنگ که دوست دارید👈 3ق غ آب سرد👈 مقداری نشاسته وآب رامخلوط تا بازشود بقیه مواد راریخته هم زده روی حرارت کم قرار داده مرتب هم زده تا مثل فرنی شود داخل ظرفی که ازقبل پودرنشاسته ریختیم ریخته وپهن کرده روی مواد دوباره پودرنشاسته میریزیم پنج ساعت داخل یخچال قرار داده تاببندد موقع برش هم کناره های راحت الحلقوم را به پودرنشاسته آغشته میکنیم   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کارگاه غم برای دو نفر، دو کارکرد متفاوت دارد: برای مؤمن، ابزار تراش‌دادن روح و افزوده‌شدن زیبایی باطنی اوست. اما برای شخص غافل، سرچشمه‌ی زشتی درون و سقوط به تلخی و افسردگی است. @sofrebanovanbeheshti
@ostad_shojaeمهارت مبارزه غم ۴۵.mp3
زمان: حجم: 14.05M
کارگاه ۴۵ در پادکست چهل و پنجم می‌شنوید: • میان «بلوغ عقلی انسان» و «توانایی تبدیل غم به آرامش در او» رابطه مستقیم وجود دارد! • نقش بخش‌های عقلی و فوق‌عقلی در استفاده‌ی مثبت از رنج چیست؟ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: زن مدیر خانه است نه کارگزار 👈 رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران بر شأن، حقوق و کرامت زنان تاکید کردند. 🔎 مشروح خبر را از اینجا بخوانید:👇 https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=61995
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💻 رهبر انقلاب در دیدار امروز با زنان و دختران فرمودند : مهمترین حق و نیاز زن در خانه محبت همسر است. مردان باید محبت به زنان خود را ابراز و بیان کنند. ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ صوت کامل سخنرانی 👈اینجا @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️برای طرفداران ترشی؛ این پست طعم تازه‌ای دارد 🚨ترشی خوری در فصل پاییز یعنی تحریک اخلاط سرد در بدن 🍁در فصل پاییز و زمستان بخاطر سردی هوا، معمولا بی اشتهایی ایجاد می شود که از قدیم الایام به اشتباه گمان میکردند مصرف ترشی با تحریک سودا و دیگر اخلاط فاسد، باعث تحریک اشتها و کمک به مصرف غذاهای مقوی در این فصل میشده است. 🔺اما متاسفانه گاهی مصرف ترشی به صورت افراطی دیده می شود و در تمامی فصلها و کنار تمام غذاها و به میزان زیاد مصرف میشود که قطعا عوارضی در پی خواهد داشت. 🚫عوارض مصرف زیاد ترشیجات : 🔹ترشی قاتل اعصاب است. یعنی هر مزه ی ترشی(مخصوصا اگر گزنده و زننده باشد) باعث ضعف اعصاب میشود. 👈🏼افرادی که از بیماری های عصبی رنج میبرند(از انواع سردرد گرفته تا فراموشی پارکینسون و درد های سیاتیک و …)، باید از مصرف ترشیجات اجتناب کنند. 🔸باعث آسیب به معده می شود معده عضوی عصبانی است(یعنی عصب گیری زیادی دارد) آسیب به عصب، باعث ضعف معده میشود. 👈🏼افرادی که دچار سوزش سر دل ، ریفلاکس ، درد معده و نفخ هستند از مصرف ترشی اجتناب کنند. 🔹پیری زودرس: ترشی جات با ماهیت سردوخشک، باعث سرعت یافتن روند پیری بدن میشوند. افزایش میزان و عمق چین و چروکها، حس خشکی پوست، کم شدن الاستیسیته پوست از عوارض قابل لمس این روند است. 🔸اگر عصبی و پرخاشگر هستید و یا زود اضطراب و استرس سراغ شما می آید بهتر است از مصرف ترشی مخصوصا ترشی فلفل شدیدا پرهیز کنید. 🔹طعم تند و ترش و گزنده باعث افزایش خشکی می شود که یکی از عوارض آن تغییرات خلقی مخصوصا عصبانیت، اضطراب و بی قراری است @sofrebanovanbeheshti