#تجربه_جدیدی_از_مصرف_مایه_خمیر👇
سلام خانوم های گل
من مدتیه یک قاشق چای خوری مایه خمیر با2تا 3 قاشق اب ولرم میگذارم عمل بیاد تو مایه فلافل میکس می کنم البته یک ربع تو ظرف درب بسته هم میگذارم سر کابینت تا بقیه مواد را اماده کنم عالی میشه پف میکنه
نخود و پیاز و سیر و جعفری میگذارم ولی سری قبلی از دستور مامان علی و فاطمه یه سیب زمینی کوچک و کمی فلفل دلمه اضافه کردم عالی تر شد
تن همگی سالم و دل خودتون و خانواده هاتون در پناه امام زمان (عج) شاد باشه
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#حساب_کتاب
🌧 خداحافظ آسمانِ رجب ...
آنقدر بی صدا باریدی و تطهیرمان کردی؛
که خودمان هم، سابقه ی خرابمان، فراموشمان شد!
✨آنقدر دامنت را برای پروازمان باز کردی؛
که زخمی بالانی چو ما نیز، جرأت بال زدن یافتیم!
دیگر سفره ات آهسته آهسته جمع می شود ....
و ما دوباره دلمان برای نوای "یامن أرجوا"
برای "سبحان الله و أتوب إلیه"
و برای عاشقانه ترین ترانه ی "لااله الا الله"
تنگ می شود!
✨آمدی، تطهیرمان کردی، تا در نیمه ی شعبان، برای زیباترین جشنِ زمین، آماده شویم....
آمدی تطهیرمان کردی، تا زیر سایه ی تنها باقیمانده ی خدا، آشتی کنانی راه بیندازیم و در ضیافت رمضان، غریبگی نکنیم!
دست مریزاد بر آسمان تـــو....
که ندیده خرید،
و چشم بسته بارید....
☀️خداحافظ آسمانِ رجب...
برای دیدنِ دوباره ات، باز منتظر می مانیم!
@ostad_shojae
#کیک_دورنگ
#زبرا_کیک
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
ماست (یا شیر) ۱ لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴-۳ عدد
۱- درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.
سپس روغن و ماست(یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.
۲- آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.
۳- مایه این کیک نه شله نه سفته.
وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.
۴- بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.
۵- 3 قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید
۶- و 3 قاشق آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشند.
مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.
۷- اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه میکنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت.
۸- کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا باروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه استفاده کنید.
۹- بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.
۱۰- اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نباید از 3/4 (سه چهارم) قالب بیشتر باشد.
۱۱- بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.
۱۲- به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس.
۱۳- یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه.
۱۴- میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید.
۱۵- قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید.
۱۶- میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.
۱۷- ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید.
۱۸- بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.
۱۹- کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.
مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید.
این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میگذارید و روی در قابلمه دمکنی میگذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_سویق_و_شیره_انگور👇
#حلوای_ارگانیک
یک پیمانه آرد(که من همیشه از آرد کامل استفاده می کنم)
یک پیمانه سویق (هر نوع که دوست دارین از من سویق کامل بود)
یک پیمانه شکر
یک پیمانه شیره انگور
روغن یا کره دوسوم پیمانه (من از مقداری کره ومقداری روغن ارده استفاده کردم)
آب سه پیمانه
زعفران آب شده وپودرهل
گلاب نصف استکان
ابتدا آرد گندم را کمی تفت میدیم در حدی که رنگ آن کمی عوض بشه کافیه چون سویق تفت داده شده است و یادی تیره میشه.
بعد سویق را هم اضافه کرده در حد یک دقیقه تفت میدیم. حالا روغن را هم اضافه می کنیم. شکر را که همراه آب جوش آوردیم اضافه کرده شیره وپودر هل وزعفران وگلاب را هم اضافه کرده سریع هم میزنیم
من معمولا با هم زن دستی یا برقی میزنم که گلوله نشه ولی اینطوری کشدار میشه. رو شعله ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسیم. در ظرف سرو میریزیم ونوش جان
البته من بالیوان پیمانه گرفتم برای بیست نفر شد شما میتونید با استکان کوچک یا حتی قاشق پیمانه کنید. فکر کنم برای هر نفر یک قاشق مربا خوری آرد کافی باشه
@sofrebanovanbeheshti