eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌗 زمینه تم: #روشن 🌈 رنگ ها: #آبی #بنفش #سفید 🗂موضوع: #مذهبی امام زمان(عج)
سفره بانـوان بهشتـی
🌗 زمینه تم: #روشن 🌈 رنگ ها: #آبی #بنفش #سفید 🗂موضوع: #مذهبی امام زمان(عج)
🌗 زمینه تم: #روشن 🌈 رنگ ها: #آبی #بنفش #سفید 🗂موضوع: #مذهبی امام زمان(عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیام سراسر لطف و محبت یکی از اعضای کانال☝️☝️ ✍ممنون از لطف و محبتتون نسبت به مطالب کانال به امید توفیقات و موفقیت های بیشتر شما مهربان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یاستارالعیوب: #پاستیل_شیری👇 🍮🍭🍮🍭🍮🍭 شیر یک و یک سوم لیوان پودر ژلاتین یک و نیم ساشه رنگ خوراکی سبزو قرمز گلوکز ۲ق غذاخوری شکر نصف فنجان بستگی به ذائقتون داره وانیل ۳قطره میتونین وانیل شکری هم استفاده کنین ابتدا ژلاتین را روی شیر میریزیم و کمی هم میزنیم تا ژلاتین اسفنجی شودبه مدت ۵ دقیقه. بعد وانیل و شکر رو اضافه میکنیم به شیرو زیرشو روشن میکنیم تا ژلاتین حل بشه ولی محلول شیر صاف شد و ژلاتین توش حل شد گلوکز رو اضافه میکنیم زیرشو خاموش میکنیم تا خنک بشه. سه تا ظرف بگذارید کنار دستتون بگذارید و توی هر کدوم شیر بریزیدو رنگ رو بهش اضافه کنید. ولی تو یکیش دیگه رنگ نریزید بگذارید سفید بمونه. لایه اول قرمز نیم بند شد سفید نیم بند شد سبز . به این ترتیب ادامه بدین بعد بگذارید فریزر تا کامل ببنده. امیدوارم درست کنین لذت ببرین☺️☺️☺️ البته من دورنگ درست کردم @sofrebanovanbeheshti
#خمیر_پیتزا👇 مواد لازم برای 2 پیتزای متوسط آرد سفید:350 گرم روغن مایع:2 یا 3 قاشق غذاخوری عسل یا شکر: یک قاشق چای خوری مخمر فوری:2 قاشق مرباخوری آب گرم :یک تا یک و نیم پیمانه نمک :یک قاشق چای خوری ابتدا مخمر رو در آب گرم حل کرده 15 دقیقه در جای گرم قرار داده تا مخمر به عمل بیاد. روغن ،نمک و شکر و مخمر رو به آرد اضافه کرده و آب گرم را کم کم به آن اضافه میکنیم همزمان با اضافه کردن آب، آرد رو با یک دست با آن مخلوط می کنید. آب رو کم کم اضافه میکنیم چون اگه تمام آب رو یکجا اضافه کنیم خمیر چسبناک میشود و مجبور هستید آرد بیشتری به آن اضافه کنید در نتیجه خمیر به عمل نمی آید. 10 دقیقه خمیر رو ورز می دهیم داخل یک ظرف قرار داده و روی آن را پوشانده و یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا ور آمده و حجمش دو برابر شود . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇