📢دوستان عزیزم
بوی عطر #رمضان می آید💚
بر هر نفست اشاره دارد رمــضان
بر عشق و عطش نظاره دارد رمضان
در ظلمت بیکرانه ی شبهامان
دریا دریا ستاره دارد رمضان
ماه ضیافت الهی پیشاپیش مبارک🌹
💞🌙
امیدواریم که همگی در این ماه🌙 بتونیم نهایت استفاده و بهره رو از این لحظات ببریم 🌙
ما خدمتگزاران شما در کانال سفره های بانوان بهشتی برآن شدیم که هر روز یک جزء قرآن به روش
تندخوانی (تحدیر)قرآن کریم
🎙با صدای استاد معتز آقایی رو در کانال قرار بدیم 👍
⏱که سی دقیقه فقط زمان میبره👌
با ما همراه باشید ❤️
التماس دعا
یاعلی✋
👇👇👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
سلام🍏
خوب باشین ان شاء الله🍃
✍ وقتی به یک مهمانی دعوت میشیم، سعی میکنیم قشنگ ترین لباس هامون رو تن کنیم،
دوش بگیریم،🚿
خوشبو باشیم،🔮
خودمونو زینت میکنیم،👛👜👠💼👞🕶
هر چقدر این مهمونیه بزرگ تر ،با شکوه تر و رسمی تر باشه، ما هم به همون نسبت لباسمون رسمی تره،
گاهی دیگه میخوایم سنگ تمام بذاریم یه کادویی، شکلاتی، هدیه ای، گلی چیزی برا صاحبخانه تهیه میکنیم، میخوایم محبتمونو❤️ ثابت کنیم،
🍫🎁💐🛍
میخوایم احترام بیشتری بذاریم،
میخوایم دست خالی نباشیم..
خدا فردا مهمونی داره،
هممونم دعوتیم،
یه ماهم مهمونیم،
خودمون رو مهیا کنیم اون لباس قشنگامونو بپوشیم..
لباس تقوا،🍏
لباس اخلاق،🍎
لباس توبه،🍏
لباس کمک به همنوع،🍎
لباس رفاقت با دوستای صابخونه(امامان، پیامبران(ع) صالحین، شهدا و علما)🍏
مهمونیِ خدا باشکوه ترین مهمونیِ دنیاس،
بزرگ ترین و قشنگ ترین مهمونی..
صابخونشم کریم ترینه..
بهترین سفره رو برای مهموناش تدارک دیده،
فرقم نذاشته،
فقیر و غنی،
عالم و جاهل،
همه رو دعوت فرموده سر یک سفره..
دیگه هر جور رزق برداره از سر این سفره ی با شکوه، با خودشه،
اگه غافل بشه و حواسش نباشه، به خودش میاد میبینه ای واااای سفره رو جمع کردن و روزیا رو همه رو خوردن و بی نصیب مونده..
یالله پاشین زود باشین..
هم خودتون لباس قشنگاتونو آماده کنین،
هم خانوادتونو راهنمایی کنین بهترین لباساشونو تن کنن برا مهمونیِ خدا..
امروز غسل توبه ی یکشنبه ی ماه ذی القعده را انجام دهیم و نماز توبه را بخوانیم.
تا ان شاءالله پاک و طاهر وارد ماه مبارک رمضان شویم.
این سیره ی دستوری بزرگانی چون آیت الله قاضی ره بوده است
التماس دعا
#کره_از_سرشیر👇
اینم کره ایی که خودم درست کردم با سرشیر هایی که جمع شده بود و کسی نمیخورد.....
سرشیرهای روی شیر رو جمع میکنیم بعد با یه مقداری آب و چن تا یخ میریزیم تو مخلوط کن بعد به اصطلاح کره کف میکنه
بعدش مقداری آب گرم میریزیم تو مخلوط کن و همش میزنیم کره خودش جدا میشه
میریزیم تو یه ظرف با پشت قاشق سعی میکنیم اگه ابی داره جدا بشه
بعد میگذاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره
کار خاصی نداره فقط قلقش اینه که اگه سرشیر تو مخلوط کن در حال هم زدن سرد هست آب گرم بریزیم و اگه گرم شد آب سرد بریزیم تا کره جدا بشه
@sofrebanovanbeheshti
#شفته👇
برای ۷نفر
گوشت چرخ کرده یک سوم کیسه فریزرتخت شده.
را بایک پیاز متوسط رنده شده ومقدارلازم نمک ورز میدهیم
بعدیک لیوان نصفی آرد نخودچی وسبزی معطر وزردچوبه وکمی آب را با گوشت مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم تا یک خمیر یک دست درست بشه به دست نباید بچسبه
البته باید آرد نخودچی را در چند نوبت داخل کنیم ودر هرنوبت خوب ورز دهیم تا یک دست شود بعد به اندازه یگ سیب کوچک گلوله می کنیم وکنار می گذاریم.
مرحله بعد یک پیاز کوچک را کمی تفت داده ویک قاشق غذاخوری آردسفید وکمی سبزی معطر وزردچوبه را تفت داده وبه تعدادنفرات یک کاسه آب می ریزیم وقتی جوش اومد گوشت ها را ریخته وقتی خودشون گرفتند ده دقیقه بعد به میزان دلخواه سیب زمینی را چند قاچ کرده واضافه می کنیم
بعداز پخت سیب زمینی یا یک قاشق سرخالی رب گوجه یا دوتا گوجه رنده می کنیم
به خاطر طعم ورنگ بهتره نمک هم در آخربه اندازه لازم اضافه می کنیم.
فقط یک نکته چون آرد را تفت دادیم امکان سر رفتن دارد باید مراقب باشیم سرنرود .
بعد با سالاد شیرازی ونان تازه میل فرمایید.
@sofrebanovanbeheshti
#پاکوره👇
آرد سفید یک لیوان
آرد نخودچی یک لیوان
گشنیز جعفری شوید از هرکدام دو قاشق میتونه تازه یا درصورتی که نبود از خشکش استفاده کنید پودر سیر،زردچوبه و نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
اصالتش تنده ولی اگه دوست نداشتین فلفل رو کمتر بریزین پیاز یک عدد رنده ریز کنید
همچنین سیر دوسه حبه تخم مرغ یک عدد و آب به مقداری که مایع کمی شل شود یک قاشق مایه خمیر و نصف لیوان آب ویه قاشق شکر رو مخلوط و ده دقیقه استراحت میدیم که عمل بیاد و بعد به موادمون اضافه میکنیم
مایع به دست اومده که غلظتی مثل حلوای شل داره رو یک ساعت استراحت میدیم وکاملا پف میکنه
بعداز اون هم میزنیم پفش رو میگیریم ودر روغن فراوان قاشق قاشق میریزیم وپف میکنه من تو روغن کنجد سرخ کردم باسس تند قرمز یا سس قرمز سرو میشه
مزه اش عالییی نوش جاان برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات😊😊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یزدی_بازاری👇
#کیک_یزدی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
شکر۲۰۰گرم
هل ۱ ق چایخوری
وانیل ۱/۴ق چ
گلاب یا آب یا شیر ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
روغن مایع ۱۵۰ گرم
عسل ۲۰ گرم
شکر وتخم مرغ رو ۱۰ دقیقه با دور تند میزنیم
بعد عسل رو اضافه کرده بعدگلاب یا شیر یا آب رو اضافه میکنیم با دور متوسط کمی میزنیم وبعد هل وانیل اضافه میکنیم وبعد آرد وبکینگ مخلوط والک شده رو اضافه میکنیم قاشق قاشق وبا دور کند میزنیم
بعد روغن رو اضافه کرده واروم هم میزنیم با لیسک وبعد در قالبی که کپسول گذاشتیم می ریزیم و روش رو با چاقو روغنی علامت +میگذاریم وروش خلال بادام یا پسته یا کنجد میریزیم در فر میگذاریم
***نکته ودر اصل رمز گنبدی شدن کیک یزدی
دمای فر ۲۵۰ درجه ۲۰ دقیقه قبل روشن میکنیم وقتی کیک رو توی فر گذاشتیم به مدت ۵ دقیقه در فر باید بسته باشه بعد از ۵ دقیقه در فر رو کمی باز میگذاریم تا هوا جریان داشته باشه تقریبا ۲۰ دقیقه زمان میبره تا آماده بشه
این نکته فقط در مورد کیک یزدی صدق میکنه
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
♦️دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه مبارک رمضان رؤیت نشد
🔺فردا (دوشنبه) روز آخر ماه شعبان است
🔹متن اطلاعیه:
بسم الله الرحمن الرحیم
به اطلاع ملت مؤمن و شریف ایران می رساند، با توجه به اهمیت تعیین روز اول ماه مبارک رمضان گروههای زیادی در سراسر کشور به استهلال پرداختند و هیچگونه گزارش اطمینان بخشی از رؤیت هلال واصل نشد
🔹لذا بر اساس موازین شرعی برای مقام معظّم رهبری آیت الله خامنه ای رؤیت هلال در شب دوشنبه به اثبات نرسید و روز دوشنبه 16 اردیبهشت 98 روز آخر ماه شعبان است.
دفتر مقام معظم رهبری
🔹بنابراین مؤمنینی که مایل به درک ثواب روزه آخرین روز ماه شعبان هستند، میتوانند به عنوان روزه مستحبی و یا قضا، روزه بگیرند
May 11
#سیب_زمینی_بامیه_ای 👇
سیب زمینی بامیه ای دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک و ترد و خوشگل و البته خیلی خوشمزه میشن که میتونید کنار مرغ و ماهی سرو کنید یا عصرونه درست کنید.
فقط بر حسب تجربه یه چیزی بگم چون مواد غلیظ هست بهتره که از قیف پارچه ای استفاده کنید.
آرد ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی
آب ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره بیست گرم
نمک 1ق چایخوری
بیکینگ پودر نصف ق چایخوری
سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل ۱۷۰ گرم
اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم. میگذاریم کنار خنک بشه. آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد ، میتونی برای اینکه خوش رنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین.
بعد همه آرد (دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.
حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم
وقتی خنک شد باید تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره (باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه).
بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب ورز میدیم تا یکدست بشه
حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم توی عکسها مشخصه (برای اینکه مواد غلیظ هست و قیف یک بار مصرف هست بهتره که چند لایه قیف بگذارین که وسط کار پاره نشه) و از مواد به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بعدش توی ابکش بگذارین تا روغنش کشیده بشه یا اینکه روی دستمال آشپزخونه بگذارین.
@sofrebanovanbeheshti