#کیک_قاشقی👇
موادلازم:آرد۲لیوان
شیر:۱پیمانه
تخم مرغ:۲عدد
بکینگ پودر:۱ق مرباخوری
وانیل:نوک ق چایخوری
شکر:۱لیوان
تخم مرغ وشکررامخلوط میکنیم،بعدشیرواضافه میکنیم
خوب که مخلوط شدآردی که بهش بکینگ پودرووانیل واضافه کردیم وخوب باموادمخلوط میکنیم.
بعدداخل روغن سرخ میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#اشترودل👇
ابتداخمیرجادویی درست کردم
بعد موادماکارونی که شامل گوشت چرخ کرده ،قارچ،دلمه بوددرست کردم ووسط خمیرمقداری موادوریخته روش پنیرپیتزاریختم وبستم .
😋بادرجه 180 وزمان 20 دقیقه
البته این زمان برای فرمن بودبستگی به دمای فرتون داره
ولی میتونیددرش وبازکنیدوباچاقوزیراشترودل وچک کنیدکه نسوزه.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خمیرجادویی مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن
اینم دستور خمیر جادویی ☝️☝️☝️
کاربردهای #تفاله_هویج 👇
آنها رو بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید و از آنها استفاده کنید .
وقتی مقداری تفاله هویج در سوپ بریزید سوپ زودتر می پزد و لعاب بیشتری هم می دهد .
در کنار پوره گردو در فسنجان از تفاله های هویج استفاده کنید.
تفاله های هویج را در روغن تفت دهید و در خورش تان بریزید تا مزه و رنگ بهتری بگیرد.
تفاله های هویج در فسنجان مانند زعفران عمل می کند.
وقتی می خواهید مرغ بپزید در کنار پیاز رنده شده از تفاله های هویج استفاده کنید تا مرغ مزه و طعم بهتری داشته باشد و بوی زخم مرغ گرفته شود.
مقداری تفاله هویج به مایه کوکوی سبزی یا سیب زمینی اضافه کنید تا کوکوی خوش طعم تری داشته باشید.
در این مورد توصیه می کنیم از تفاله های فریز نشده استفاده کنید. با تفاله های هویج می توانید ته دیگ بهتری درست کنید.
مقداری تفاله هویج، ماست، تخم مرغ، زعفران و نمک را با هم بزنید و دو کفگیر از برنج آب کشی شده اضافه کنید و ته قابلمه تان بریزید و برنج سفید را روی آن بریزید.
با این کار ته دیگ خوشمزه و متفاوتی را تجربه خواهید کرد.
@sofrebanovanbeheshti
#فسنجون_با_کدومسمایی👇
مرغ رو با یه پیاز تفت دادم ومقداری آب اضافه کردم وگذاشتم بپزه
ودریه ظرف دیگه یک کدو بزرگ رو رنده کردم و تفت دادم ومقداری گردو رنده شده رو اضافه کردم ومقدار کمی زعفران مقداری آب اضافه کردم تا پحته بشه
حالا کدو رو به مرغ اضافه کردم گذاشتم 20دقیقه جوشید و دوقاشق رب انار و یک قاشق شکر که ملس بشه اضافه کردم وجا که افتاد نوش جون😋
@sofrebanovanbeheshti
#کدوپلو👇
برای درست کردن کدوپلو پیازخلالی روتفت میدیم باکمی نمک وفلفل وزردچوبه بیشتر😜
بعدکدوهای مکعبی خردشده روبهش اضافه میکنیم وچنددقیقه تفت میدیم وخاموش میکنیم. .
برنج که ازقبل خیس کردیم روباآب خیلی کم میگذاریم روی گاز تاجوش بیاد
وقتی آبش داره خشک میشه کدوهای تفت داده رواضافه میکنیم ومخلوط میکنیم(من اینجایه کم کره محلی هم ریختم).
درشومیگذاریم تاکاملابپزه😋
🔴میتونین کمی زعفرون بزنین ولی من نزدم
🔴حتماآب برنجتون خیلی کم باشه اگه نه پلوتون شفته میشه
@sofrebanovanbeheshti
#پاستیل_آلبالویی_باژلاتین_حلال👇
یه لیوان آب کمپوت آلبالو روبا یک سوم پیمانه شکرشیرین کردم
وبه همراه۲ساشه پودرژلاتین حلال گذاشتم روی حرارت ملایم به هم زدم تاژلاتینش حل بشه
بعدریختم توقالب مخصوص پاستیل بعدهم😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#سمبوسه_سیب_زمینی
موادلازم برای خمیرمخصوص سمبوسه
آرد حدوداً۳پیمانه
نمک ۱ق چ
ماست یک سوم پیمانه
روغن مایع ۴ق س
آب ولرم یک دوم پیمانه
برای تهیه خمیرماست وآب رادرون کاسه همزن ریخته سپس روغن ونمک رابه آن می افزاییم. بعدآردالک شده را کم کم دردوتاسه مرحله اضافه نموده ومدام هم می زنیم تاخمیرلطیفی به دست آید.
خمیرآماده شده رادرنایلون بمدت۱ساعت دردمای آشپزخانه استراحت میدهیم.
🔴باهمزن دستی هم میتوان انجام داد.
🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶
موادلازم برای داخل سمبوسه:
سیب زمینی آب پز ۵۰۰گرم
پیازتفت داده شده یک دوم پیمانه
زردچوبه ۱ق چ
فلفل ۱ق چ
نمک به مقدارلازم
پودتخم گشنیز ۲ق س
گشنیزوتره خردشده ازهرکدام۱۵۰گرم
خمیرمخصوص ۸۰۰گرم
پیازرابه همراه ادویه هاسرخ کرده وسیب زمینی رابه آن اضافه میکنیم بعدسبزی هارااضافه کرده کمی تفت میدهیم.
بعدازخمیربه اندازه نارنگی برداشته روی سطح کاربازمیکنیم
(احتیاج به آرددوباره ندارد)
بعدآن رابه دونیم دایره تقسیم میکنیم یکی ازآنهارابرداشته مانندقیف درست کرده ومقداری ازموادسمبوسه درون آن ریخته ولبه دیگرش رابسته وآن رامانندیک مثلث کرده ودرانتهادرروغن داغ انداخته باحرارت متوسط سرخ میکنیم. نوش جان😋😋😋
🔴من برای موادسمبوسه ازجعفری استفاده میکنم چون طعمشوبیشترمیپسندم ولی باتره وگشنیزهم امتحان کردم اونم خوبه😋
🔴پودرتخم گشنیزهم نزدم😉
🔴فقط پیازروسرخ میکنم دیگه سیب زمینی وسبزی روتفت نمیدم😊
🔴میتونین مثل قطاب هم بپیچونین😉
@sofrebanovanbeheshti