eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_5857330605619937466.mp3
4M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء دوازدهم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان :۳۰ دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
0608.mp3
3.45M
✨دعای زیبای سحر با نوای ماندگار استاد موسوی قهار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شله_زرد👇 ۱فنجون برنج رو یک روز قبل خیس کردم وبا ۱ونیم لیوان اب گذاشتم روی حرارت تا خوب برنجها بشکفه بعد که ابش کم شد دوسوم لیوان شکر ریختم بعد زعفرون هرچی بیشتر بهتر و۱ق کره عرق هل وگلاب ریختم بعد ۱۵ دقیقه اخر دمکنی گذاشتم تا بعدا اب نندازه وبعد خاموش کردم ۱۵ دقیقه هم خاموش بمونه بعد توی ظرف ریختم وقتی خنک شد تزیین کردم @sofrebanovanbeheshti
#مربای_ازگیل👇 یک پیمانه ازگیل یک پیمانه شکر شکر و ازگیل رو قاطی کردم شب تا صبح گذاشتم تا آب بندازه ، چون شکر دونه درشت بود اصلا اب نشد منم یه استکان اب ریختم گذاشتم رو شعله گاز ، با شعله ملایم تا به غلظت دلخواه برسه چون مقداری ترش بود اب نارنج نزدم برای شکرک نزدنش @sofrebanovanbeheshti
👇 به ازای هر کیلو آرد یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه میریزیم وبا آب ولرم مخلوط می کنیم وآرد رو تا جایی که خمیر به دست بیاد اضافه می کنیم و یکی دوساعت در یه جای گرم استراحت میدیم وبعد شروع به پخت می کنیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه بنده خدایی هر روز غذاش ميسوخت 😉تا جایی که قابلمه تهش در میومد😉 الان يك هفتس آتش نشاني براشون غذا ميارن كه ديگه آشپزي نكنه😁😂 با لبخند😁و عشق❤️ آشپزی کنیم 😍🍲 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چالش چهارم😉 سلام دوستان دوباره توی گروه داریم چه چالشی😉👌 خداروشکر که از چالش نان مون هم استقبال بی نظیری شد.👏👍👍 بنابراین بازم این هفته چالش هفتگی در گروه برگزار میکنیم😁 لطفا بین خوشمزه های خودتون که همیشه درست میکنید سعی کنید به چالش گروه هم فکر کنید 🤔👩‍🍳 خب حالا این هفته چالش چی داریم؟؟😉🤔 🌮 این هفته ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام رو پیش رو داریم لذا از شما دوستان فعال و بهشتی خودمون میخوایم که در این چالش هم شرکت کنید 😘 خب این چالش چطوریه؟؟ با توجه به اوضاع اقتصادی کشور 💰و متاسفانه زیاد شدن خانواده های بی بضاعت و نیازمند💸 در این چالش هم همراه ما باشید چالش این هفته به این صورته که هر کدوم از شما عزیزان هر چقدر که در توان دارید چه از نظر مالی 💵و چه از نظر جسمی💪 یه افطاری ساده 🍱حتی به اندازه یک لقمه نان و پنیر 🌯یا یک حبه خرما یا .....آماده میکنید و حداقل به دست دو خانواده ی نیازمند👨‍👩‍👧‍👦 میرسونید در صورت تمایل از افطاری های آماده شده عکس 📷🎞بگیرید و در گروه قرار بدید اصلا فکر نکنید که با انتشار عکس ریا میشه چون میخوایم باهم دیگه یه کار خیر و خدا پسندانه به نیت کریم اهل بیت انجام بدیم 💝 شاید عکس شما و ایده ی شما برای دیگر دوستان هم جالب باشه و اونا هم از ایده ی شما استفاده کنن👌 خب حالا آستین ها رو بالا بزنید 💪و یه یاعلی بگید و شروع کنید 👍 راستی میتونید روی افطاری ها یه برگه بچسبانید💌 و یه متن قشنگ هم روش بزنید منتظر عکس های افطاری کریمانه تون هستیم 📸 به امید روزی که هیچ نیازمندی وجود نداشته باشه🙏🙏 از📌 امروز شنبه ۲۸ اردیبهشت📆 تا پنجشنبه ۲ خرداد🔖 لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7 ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون ❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 اول مرغ رو با نمک دریا نمک مال میکنیم میگذاریم یه ۴،۵ساعت توی ابکش تو یخچال تا اب مرغ بره بعد با چاقو جاهای مختلف مرغ کاردی میکنیم و زعفرون لیمو تازه ورق شده اب پیاز پیاز خلالی ۱ق سس مایونز فلفل سیاه سیربا این مواد یه شب میگذاریم بمونه وهر ۵،۶ساعت زیرو رو میکنیم بعد از استراحت توی کره وروغن داغ کمی زعفرون اسیاب شده میریزیم ومرغها رو سرخ میکنیم بعد توی قابلمه ای که پهن باشه اول ۱استکان اب میریزیم بعد مرغها رو میچینیم وبعد از سسی که درست کردیم روش میدیم زعفرون دم کرده روش میریزیم ومیگذاریم با شعله کم بپزه 👇 پیاز نگینی با کره وروغن تف میدیم دوست داشتید هویج وفلفل دلمه ای هم سرخ میکنید واز ادویه هایی که بالا گزاشتم از هر کدوم یه کوچولو میریزیم ۱استکان اب پرتقال واب اضافه میکنیم کمی سس گوجه هم میزنیم وبعد اب اضافه میکنیم این از سسش👌 موقعی که مرغها رو توی قابلمه چیدیم یه ردیف که چیدیم وسس ریختیم چوب دارچین سیر اگر داشتید کمی رزماری بگذارید و۱سیب درختی پوست کنده بعد لایه بعدی مرغ اب توی مرغ زیاد نریزید تا مزه مرغ خوب بشه @sofrebanovanbeheshti
نشاسته هرلیوان ۱۵۰گرم @sofrebanovanbeheshti
دوستان برای زولبیا ۲۵۰گرم ماست یک لیوان دسته دار فرانسوی شد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خورش_به 😋😋😋 سحری امروز ما مواد لازم گوشت گوسفندی: در حد وسعمان 😁 لپه: من به تعداد هر فرد یک مشت برمیدارم😁😉 پیاز: یک عدد متوسط به: یک عدد آلو: بسته به ذائقه شما ۷ عدد رب گوجه: یک ق غذاخوری پر نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه: به میزان لازم ابتدا پیاز را خورد کرده تفت میدهیم تا طلایی شود سپس گوشت را اصافه میکنیم و تا زمانیکه آبش تمام شود و به جلز و ولز کردن بیفتد صبر میکنیم بعد لپه را اصافه میکنیم و زردچوبه میزنیم و کمی تفت میدهیم حال مقداری اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدودا یکساعت و نیم الی دوساعتی کاملا پخته شود بعد به خورد شده و رب گوجه و آلوی از قبل خیسانده را افزوده و نمک و فلفل و دارچین را چاشنیش میکنیم و میگذاریم تا خوب خورش ما جابیفتد .در آخر هم برای خوش عطر شدن خورشت یک ق غذاخوری گلاب اضافه میکنیم و سرو میکنیم . نوش جان التماس دعا @sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_گوشت_قالبی 🍖 🌺مواد لازم: سه پيمانه برنج گوشت پخته شده ریش ریش شده یه پیمانه دو عدد تخم مرغ دو قاشق روغن سه قاشق غذاخوري ماست دو قاشق خامه سیب زمینی نگینی سرخ شده نمك زعفران زرشک،خلال بادام و پسته به مقدار دلخواه 🌺ابتدا برنج را ابكشي كرده( برنج یه کم باید زنده باشه) در ظرفي تخم مرغ را كاملا همزده تا كف كند بعد با ماست و خامه مخلوط ميكنيم مخلوط ماست و خامه و تخم مرغ را كامل همزده تا يكدست شود البته من ۵ قاشق ماست و ۳ قاشق خامه ریختم سپس روغن نمك زعفران را اضافه كرده با برنج مخلوط ميكنيم و در قالب موردنظر خوب‌چرب کرده و نيمي از مواد را ريخته مواد مياني ته چين كه شامل گوشت پخته ریش ریش شده خلال بادام خلال پسته است ميريزيم سپس بقيه مواد را اضافه ميكنيم روی قالب را با فویل میبندیم بمدت نيم ساعت در فر با درجه ۱۸۰ دم ميكنيم. برای روش هم زرشک‌ تمیز‌پاک‌کردم و‌شستم. با نصف قاشق شکر و‌یک‌قاشق گلاب‌مقداری روغن تفت دادم تا خوشرنگ‌بشه @sofrebanovanbeheshti