May 11
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
⭕️میزان زکات فطره از سوی آیت الله مکارم شیرازی اعلام شد
🔸از سوی دفتر آیت الله مکارم شیرازی زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم مبلغ ۹ هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج خارجی، مبلغ ۲۴ هزار تومان و برنج داخلی، مبلغ ۶۰ هزار تومان اعلام شده است. مردم در انتخاب هر یک از آنها مخیر هستند.
🔹کفاره روزه غیر عمد مبلغ ۳ هزار تومان است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود، همچنین کفاره روزه عمد مبلغ ۱۸۰ هزار تومان است.
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
🔸 مبلغ زکات فطره و کفارهی روزه ۹۸ از نظر آیتالله نوری همدانی
🔹 فطریه هر نفر سه کیلوگرم گندم یا برنج (قوت غالب) است.
🔹گندم برای هر نفر ٩٠٠٠ تومان در نظر گرفته شده است.
🔹برنج داخلی حدود ٦٠٫٠٠٠ تومان و خارجی حدود ٢٤٫٠٠٠ تومان برای هر نفر است.
🔹با توجه به تفاوت قیمت در مناطق مختلف به همان قیمت منطقهای محاسبه گردد.
🔹کفاره در روزه غیرعمد روزانه ٢٥٠٠ تومان و کفاره در روزه عمدی روزانه ١٥٠٠٠٠ تومان است.
🆔 @YjcNewsChannel
4_5855073518701512068.mp3
9.47M
🔊 #رزق_معنوی
🔉 #فایل_صوتی| سخنرانی بسیار عالی
🔺 حجة الاسلام والمسلمین مسعودعالی
👈 موضوع «روش افزایش برکات خدا»
♦ شناخت و شکر نعمت ها عامل افزایش برکت
♦ دعای « #جوشن_صغیر باز کننده زبان شکرگذاری قلب»
🔸🔸🔸
✅ #حجت_الاسلام_عالی
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🔊 #رزق_معنوی 🔉 #فایل_صوتی| سخنرانی بسیار عالی 🔺 حجة الاسلام والمسلمین مسعودعالی 👈 موضوع «روش افزا
دوستان عزیزی که مدام از اینکه چرا حاجت نمیگیرن گله دارند این صوت بسیار زیبا ست حتما گوش کنن👌
التماس دعا 🙏
4_6014559917988382155.mp3
913.4K
🌹سخنان شنیدنی آیت الله تبریزیان در مورد اهمیت #کم_خوری🌹
💫یکی از رازهای سلامتی کم خوری است 💫
🌼 پیامبر اکرم می فرمایند : ( المعدة بیت الداء ) معده خانه بیماری ها است .
🌱 این روایت چه معنایی می دهد ؟
🌼 چرا معده اینقدر مهم است که می تواند خانه بیماری باشد .
🌱 یک نظر این است که وقتی معده جهت گوارش کار می کند بسیاری از اعضای بدن همچون قلب، کبد، کلیه درگیر می شوند ودر واقع از یک نظر می توان گفت تمامی اعضای بدن جهت هضم غذا کار می کنند .
🌼 بعد از خوردن غذا قلب شروع به پمپاژ کردن خون به سمت معده می کند تا معده عمل هضم را انجام دهد .
🌱 سیری (زیاد غذا خوردن) بیماری قلب می آورد چون قلب از خودش هم غافل می شود وفقط به پمپاژ کردن خون به معده توجه می کند .
🌼 در روایت داریم که می فرماید : (الجوع طعام القلب)، گرسنگی غذای قلب است، یعنی زمانی که انسان زیاد غذا می خورد خود قلب هم آسیب می بیند .
🌱بنابر این وقتی زیاد غذا می خوریم وهمیشه غذا می خوریم قلب درگیر پمپاژ خون به قلب می شود واز خونرسانی به سایر اعضا باز می ماند واین سبب ضربه خوردن سایر اعضا می شود واین احتمال که علت این که حدیث می فرماید : معده خانه بیماری ها است همین باشد .
🌼روایت می فرماید : (اذا امتلات المعده نامت الفکرة ) ، انسان وقتی معده اش پر شود می بینیم مغزش کار نمی کند علتش همین هدایت خون بدن به سمت معده جهت گوارش است .
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬با ديدن اين كليپ دست به #دعا برميداريم و براي #فرج مولايمان دعا ميكنيم.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🎙 مرحوم کافی
@adyan8
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَبَرِحَ الْخَفاءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716286.mp3
4.05M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و ششم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
دعای ابوحمزه بخش ۱.mp3
8.43M
#مناجات_سحر
🔷 «فرازی از مناجات ابوحمزه ثمالی»
💭 #حاج_محمدرضا_بذری
التماس دعا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
چالش ششم 😉 #چالش_کیک_ارگانیک
سلام دوستان دوباره توی گروه #چالش داریم چه چالشی👌
خداروشکر که از چالش حلوای نذری هم استقبال خوبی کردید.👏👍👍
انشاءالله نذری هاتون قبول باشه 💝💝
این هفته چالش هفتگی در گروه رو بنا به ایام #عید_فطر برگزار میکنیم❤️
یه کمی شیرین و شاااااد😍😍😁😁
لطفا بین خوشمزه های خودتون که همیشه درست میکنید سعی کنید به چالش گروه هم فکر کنید 🤔و اون غذا یا خوشمزه ی چالش 🌯🍔رو که یک هفته وقت دارید درست کنید 👩🍳
به این چالش مثل یه #تکلیف نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶♀ و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند🏃♀ چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉
همینطور اونایی که اعتماد به نفس پایینی دارند هم حتما باید عکس بفرستند که اعتماد به نفس خودشون رو بالا ببرند 🙋
خب حالا این هفته چالش چی داریم؟؟😉🤔
#چالش_کیک_ارگانیک
انواع کیک ،کیک های محلی و هر نوع کیکی که بلد هستید فقط حواستون باشه باید سالم و ارگانیک باشه
یعنی از موادی که برای بدن مضر هست استفاده نکنید مثل کاکائو ،نسکافه ،اسمارتیز ، قهوه، خامه و.....
دیگه بیکینگ پودر رو نمیشه حذف کنید😉 اشکالی نداره هرچند بدون بیکینگ پودر هم میشه کیک پخت ولی حالا این قلم اشکالی نداره😁😉
در این یک هفته کیک سالم درست کنید و با یه تزیین زیبا 👌 بپزید و در کنار بقیه خوشمزه ها در گروه قرار بدید
راستی تو کانال یه سری کیک ارگانیک داریم میتونید از کانال کمک بگیرید🍲
خب بسم الله 😉
از📌 امروز شنبه ۱۱خرداد 📆 تا پنجشنبه ۱۶ خرداد 🔖
لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
برای آشنایی بیشتر با انواع کیک های ارگانیک روی هشتگ ها بزنید تا کیک های مورد نظر تون رو ببینید 👇👇👇
#کیک_یزدی_بازاری
#کیک_شیفون
#کیک_گلاب_و_زعفران
#کیک_عصرانه
#کیک_عطری_در_ماهیتابه_دوطرفه
#کیک_بدون_بکینگپودر
#کیک_سه_شیره
#کیک_نارگیلی_باقلوا
#کیک_شربتی
#کیک_قابلمه_ای
#کیک_گلاب
#كيك_پرتقالی
#نکات_تزئین_کیک_با_مواد_سالم
#کیک_یک_تخم_مرغی_بدون_فر
#کیک_موز_با_گردو
#کیک_هل_و_گلاب
#کیک_شیره_انگور
و......
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون ❤️❤️❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
#رنگینک_رولتی👇
خرمای سیاه تقریبا 1 کیلو( بهتره از خرمای جنوب استفاده بشه)
آرد گندم 1 پیمانه
دارچین 1 قاشق سوپخوری
روغن جامدیاکره نصف پیمانه
گردوی خرد شده 200 گرم
پودر پسته و نارگیل درصورت دلخواه مقداری(برای تزیین)
اول از همه هسته های خرمارودربیارید وخرماروله کنید.
برای له کردن خرما چندتاراه دارید.
یکی اینکه از چرخ گوشت استفاده کنید.
اگه حال وحوصله تمیز کردن چرخ گوشت رونداریدباپشت قاشق خرماهارو له کنید.
میتونید خرماهارو روی حرارت بگذارید و کمی کره بهش اضافه کنیدتانرم تر بشه؛این مرحله اختیاریه ومیتونیداصلاخرماها رو روی حرارت نگذارید
(من خودم وقتی حوصله ندارم اصلا روی حرارت نمیگذارم وخرماهارو توی پلاستیک فریزر میریزم وبادستم ورزمیدم قشنگ له میشه)
یک پلاستیک فریزرروبازکنیدروی نصفش خرماهاروپهن کنیدولایه بعدی پلاستیک فریزر روبرگردونیدوباوردنه یاهرچیزی که دم دستتونه خوب صافش کنید وبگذاریدتوی یخچال روی یه سطح صاف تایکم خودش روبگیره،
درمرحله بعدی آردروروی حرارت قرار بدیدومرتب هم بزنیدتاتغییررنگ بده (قهوه ای بشه)
بعدروغن جامدیاکره روبهش اضافه کنیدوبازکمی تفت بدیدتابوی خامی آرداز بین بره
بعدازاین مرحله موادرا از روی حرارت برداشته وکمی هل یادارچین(من دارچین زدم) بهش اضافه کنیدومخلوط کنید .
حالاموادروروی خرمای پهن شده بریزید وسپس گردوی خردشده روروی سطح کار بریزید.
سپس مهم ترین قسمت کار یعنی رول کردن موادروبایدانجام بدید .
من قبل ازرول کردن همون قسمت پلاستیک فریزرکه خالیه رودوباره روی موادبرمیگردونم وباوردنه چندبارروش میرم تاگردوهابره داخل موادوبینشون فاصله نباشه
بعدباکمک نایلون شروع به رول کردن موادکنید.
آروم آروم پیش بریدوبا دست خوب رول روفشاربدیدتاموادبه هم بچسبه ؛
میتونیداز پودرنارگیل یا پودرپسته دراین مرحله استفاده کنیدو کل رولت روداخل پودربغلطونید .
بعدازاینکه همه موادرول شدرولت رو داخل نایلون بادست خوب حالت میدیم.
حدود 3تا4 (حداقل)ساعت زمان لازمه تارولت دریخچال سفت بشه
(من برای افطاری ماه رمضون بعضی مواقع ازیک هفته قبل درست میکنم ومشکلی پیش نمیاد)
بعدازاین مدت رولت را ازیخچال خارج کرده وبا چاقوی تیز آن را به عرض دوسانت برش بزنید.
@sofrebanovanbeheshti
#پاکورا
#پاکوره👇
اول یه لیوان و نیم آرد گندم و یه لیوان نشاسته و نصف لیوان آرد نخود و یه قاشق غذاخوری مایه خمیر و کمی بیکینگ پودر و نمک و ادویه رو مخلوط میکنیم، یه لیوان ماست و یه لیوان آب ولرم رو اضافه میکنیم
یه سر پیاز ریز خورد میکنیم با کمی جعفری و تره کمی تفت میدیم
بهش تخم گشنیز و تخم زیره اضافه میکنیم و کمی زردچوبه تا جایی تفت میدیم که پیاز دیگه خام نباشه و شفاف بشه و نرم بشه
مواد که خنک شد به خمیر اضافه میکنیم و توی جای گرم استراحت میدیم
بعد تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم😋
همراه سس خیلی تند میل شود لطفا😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
قاسمی:
#کیک_کافی_شاپی_بی_بی 😋😋👇
بافت این کیک عالیه وحتی کسانی هم که همزن برقی ندارن با همزن معمولی به راحتی میتونن این کیک خوشمزه رو درست کنن☺️
من برای راحتی کسانی که پیمانه ندارن اندازه ها رو به گرم هم گذاشتم☺️
آرد 3پیمانه (405گرم)
تخم مرغ درشت 3عدد
پودر کاکائو 2/3 پیمانه (60گرم)
بکینگ پودر 4ق چایخوری (20گرم)
آب گرم 1/2پیمانه (100گرم)
شیر 1و1/3 پیمانه (240گرم)
شکر 2 پیمانه (400گرم)
روغن یک پیمانه (224گرم)
وانیل 1/2 ق چایخوری
نسکافه 1 ق م سرپر
آرد وپودر کاکائو وبیکینگ رو 2بار الک کنید
بعد با شکر خوب مخلوطشون کنید تا یکدست بشن(با قاشق)
بعد آب گرم رواضافه کنید و باز با قاشق کمی مخلوطش کنید.
شیر رو اضافه کنید وباز باقاشق مخلوط کنید.
حالا تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید ودرحدی که فقط کاملا مخلوط بشن با همزن بزنید
با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید
بعد روغن ونسکافه هم اضافه کنید ودوباره کمی هم بزنید تا مایع یکدست بشه.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170الی 180 به مدت 45 دقیقه.
نوش جان😊😋
نکته🔴🔴
1. اگه قالبتون میان تهی بود قطرش 25 باشه
اگه معمولیه قطرش 22یا 23باشه
2 .من این کیک رو با نصف مواد تو قالب معمولی 20سانت درستیدم😊
3 . کسانی که همزن برقی ندارن تمام مراحل رو با همزن معمولی انجام بدن
@sofrebanovanbeheshti