#برساق
#آشپزی_با_کودک👇
نصف لیوان شیر ولرم و یه ق چایخوری مایه خمیر و یک ق چایخوری شکر اضافه کردم و10 دقیقه گذاشتم کنار تا عمل بیاد .
دو لیوان ارد و نصف لیوان شکر و یک عدد تخم مرغ و به مقدار دلخواه زعفرون و یک چهارم لیوان روغن مایع رو باهم مخلوط کردم و در اخر مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کردم .
اگه خمیر بدست چسبید کم کم ارد اصافه کنید تا بدست نچسبه .بعد روش رو پوشوندم و یک ساعت استراحت تا حجم خمیر دوبرابر بشه .
بعد قالب زدم و سرخ کردم .
میتونید از رازیانه یا سیاه دانه هم استفاده کنید .
@sofrebanovanbeheshti
#سوسیس_خانگی
👇#سوسیس
سینه مرغ ۱ کیلو
روغن مایع ۱۰۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
آرد گندم ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۶۰ گرم
اسانس دود ۱ ق چایخوری
یخ ۶۰ گرم
شکر ۱ ق چایخوری
نمک ۲ ق مرباخوری
ادویه ها زنجفیل آویشن فلفل سیاه هل
هر کدام ۱ ق مرباخوری
جوز هندی ۱ ق چایخوری
دارچین ۱ ق چایخوری
طرز تهیه مشابه دستور دوستان هست
فقط به نظرم روغن این دستور زیاد بود ۵۰ گرم بود بهتر بود
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲۲ :در بحث صنایع غذایی، تنوع جزو مهمترین مباحث است. بهترین غذاهای دنیا هم
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲۳
:در بحث صنایع غذایی، تنوع جزو مهمترین مباحث است. بهترین غذاهای دنیا هم اگر هر روز با یک رنگ و شکل تکراری طبخ شوند، از چشم میافتند. برای همین، بشر برای ایجاد تنوع در ظاهر غذا، به سراغ رنگها رفت. این روزها رنگهای متعدد غذایی برای ایجاد حق انتخاب بیشتر، زیبایی، تنوع و بازارپسندی در اکثر فروشگاهها عرضه میشود. اما استفاده از این رنگ ها هم اغلب منشا شیمیایی داشته و برای بدن ما به خصوص کودکان مضر و خطرناک است. برای همین منظور در کانال آشپزی سفره های بانوان بهشتی برایتان طرز تهیه رنگهای زیبای خوراکی با سر منشا طبیعی و کاملا سالم را آماده کردهایم با ما همراه باشید 🌹
مواد لازم برای رنگ آبی💧
#رنگ_خوراکی
کلم قرمز
بکینگ پودر
روش تهیه:
ﮐﻠﻢ ﺑﻨﻔﺶ ﺭﺍ ﺧﺭﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻧﻤﮏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﺑﻤﺎﻟﯿﺪ ﺁﺑﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﺎﺭﺝ می شود، ﺑﻨﻔﺶ ﺧﻮﺵ ﺭﻧﮕﯿﺴﺖ و می توان از آن برای تزیین پلو استفاده کرد و همچنین می توان ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﻗﺎﻃﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻗﺮﻣﺰ می ﺸﻮﺩ و ﺍﮔﺮ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺁﺑﯽ می شود .
ادامه دارد.....
✍سایت پارسینه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال
درمورد
#خمیر_پیراشکی 👇
هر بار که پیراشکی درست میکنم داخلش پوک نمیشه خمیری میشه اصلا نمیشه خورد میگن اگه زیاد آرد بریزی اینجوری میشه من تا جایی میریزم که خمیر به دستم نچسبه. میشه بگید اشکال کارم کجاست؟؟؟ ممنون 🔴🔴🔴
پاسخ👇
به احتمال قوی خمیرمایه تون خوب عمل نیامده بوده...
درثانی بله آرداضافی استفاده نکنین....
تجربه خودم اینه که وقتی آردوکم کم اضافه کردین...
ابتداخمیردیگه ازشلی دراومده...
وخیلی چسبناک است....
تاهمین حدریختن آردکافیه ...
ازحالابه بعدهی نصف مشت آردرااطراف ظرف بریزیدوشروع کنیدبه کوبیدن خمیر...
حتی تاصدبار!!
بعدازچندباردرست کردن بدستتون میادکه چه موقع اضافه کردن آرد بسه....
خمیرتون شل وچسبناک باشه(حتی مثل خمیرنان بربری)بهترازاینکه بااضافه کردن آرد....
خمیرسفت بشه.....
درانتهایک پاکت فریزروکمی چرب کنیدروی خمیربگذارید.....
اگه مایع خمیرتون تازه بوده درعرض یک ساعت درجای گرم حجم خمیرتون2برابرشده....
وبافت خمیرتون کاملامتخلخله.....
وحتی بازهم خمیرچسبنده س....
مشکلی نیست...
روی سطح کارآردبپاشید....
وهمچنین روی چونه خمیرهم آردبپاشید...
براحتی باوردنه خمیررابازکرده...
قالب بزنید.....
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
یکی ازدوستان به لیمورومثل چای دم کردن.
بعدبه اب وشکروتخم شربتی اضافه کردن.
برای 200لیوان یکبارمصرف 3کیلوشکرریختن.
خیلی خوش طعم وعطر میشه
خیلی هم مقرون به صرفست.
اندازه 5تومن به لیموخریدن.
@sofrebanovanbeheshti