eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد تقریبا ۳۰۰ گرم سیب زمینی ۱۷۰ گرم (۲ عدد کوچک) پودر خمیرمایه ۶ گرم (۱ قاشق مرباخوری سر پر حدودا) کره یا روغن مایع ۳۰ گرم نمک ۱ ق زیره یا نعنا یا شوید خشک ۱ق غ شیر یا آب ولرم ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان) شکر ۱ ق چایخوری(برای به عمل اوردن خمیر مایه) شکر رو با شیر مخلوط و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد. سیب زمینی رو آبپز کردم. کمی که خنک شد ، پوستش رو کندم و رنده ریز کردم. داخل ظرفی سیب زمینی و کره نرم و نمک و شوید و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه و مخلوط کردم و بعد آرد رو به تدریج و کم کم اضافه کردم. چون سیب زمینی داره وقتی آرد میریزیم و هی ورز میدین میبینین چسبندگی داره و تا جایی آرد بریزین که به دست کمتر بچسبه و چسبندگی با ورز دادن بگیرین خیلی زیاد آرد نریزین این طور اون وقت نونتون رو سنگین میکنین و سفت میشه. کمی چسبنده باشه ایراد نداره. بعد توی ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم یک ساعت استراحت داشته باشه. بعد از استراحت پف خمیر رو با کمی ورز گرفتم و بعد خمیر رو به ۴ چونه تقسیم کردم و توی سینی فر پهن کردم. قطر خمیر حدودا یک الی یک و نیم سانت بشه. بعد با کارد طرح دادم روش. مجدد روش رو پوشوندم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه. بعد روش رومال یه زرده تخم مرغ و ۱ قاشق مرباخوری شیر رو مخلوط و رومال زدم. روش رو هم سیاه دانه ریختم . در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم. ظرف حاوی آب هم توی فر برای ایجاد رطوبت و خشک نشدن نون ها بگذارین. @sofrebanovanbeheshti
اینم بافت داخلش☝️
👇 کدو نیم کیلو عدس :۱پیمانه کشک ساییده :۲لیوان پیازمتوسط:۱عدد سیر:۲حبه نعنا،نمک،فلفل وزردچوبه:به میزان لازم پیازونگینی شده روباروغن تفت میدیم بعدکدوهای نگینی شده رواضافه میکنیم وبه مدت ۵دقیقه تفت میدیم. بعدفلفل وزردچوبه رواضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم. وقتی موادمون تفت خوردعدس وبه همراه یک لیترآب اضافه میکنیم. وقتی جوش اومدحرارت وکم میکنیم تاخوب بپزه وآبش بخاربشه. آب غذاکه بخارشدکشک وبه همراه نعناداغ وسیرداغ به غذااضافه میکنیم یک جوش که زدحرارت وخاموش میکنیم غذاآماده ی سرو است. نکته:عدس روحتماچندساعتی خیس کنید،اگه کشک تون خیلی غلیظ بودرقیقش کنید. این غذاروبانان سنگک وسبزی خوردن ویاپیاز نوش جان کنید😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 رسول اکرم (ص) غذا هر گاه ۴ ویژگی داشته باشد،کامل است؛ آنگاه که از باشد دست ها باشند در نام خدا برده شود و در حمد خدا گفته شود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 من چند کیلو انار ریز و ترش تهیه کردم بعد گذاشتم پخت و مثل آلوی لواشک که از صافی رد میکنیم صافش کردم. بعد دوباره گذاشتم روی گاز تا به رنگ و غلظت دلخواهم رسید. یادتون نره آخراش که میپره مثل رب گوجه باید مدام هم بزنید تا ته نگیره. من تو ظرف پیرکس درست کردم که با ترشی هیچ واکنشی نشون نمیده اینجوری ربم ارگانیک شده😊 زحمت داره ولی به خوشمزگیش و سالم بودنش میارزه😉 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺