#نان_سیب_زمینی👇
آرد تقریبا ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۷۰ گرم (۲ عدد کوچک)
پودر خمیرمایه ۶ گرم (۱ قاشق مرباخوری سر پر حدودا)
کره یا روغن مایع ۳۰ گرم
نمک ۱ ق
زیره یا نعنا یا شوید خشک ۱ق غ
شیر یا آب ولرم ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان)
شکر ۱ ق چایخوری(برای به عمل اوردن خمیر مایه)
شکر رو با شیر مخلوط و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد.
سیب زمینی رو آبپز کردم. کمی که خنک شد ، پوستش رو کندم و رنده ریز کردم. داخل ظرفی سیب زمینی و کره نرم و نمک و شوید و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه و مخلوط کردم و بعد آرد رو به تدریج و کم کم اضافه کردم.
چون سیب زمینی داره وقتی آرد میریزیم و هی ورز میدین میبینین چسبندگی داره و تا جایی آرد بریزین که به دست کمتر بچسبه و چسبندگی با ورز دادن بگیرین خیلی زیاد آرد نریزین این طور اون وقت نونتون رو سنگین میکنین و سفت میشه. کمی چسبنده باشه ایراد نداره.
بعد توی ظرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم یک ساعت استراحت داشته باشه.
بعد از استراحت پف خمیر رو با کمی ورز گرفتم و بعد خمیر رو به ۴ چونه تقسیم کردم و توی سینی فر پهن کردم. قطر خمیر حدودا یک الی یک و نیم سانت بشه. بعد با کارد طرح دادم روش.
مجدد روش رو پوشوندم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه. بعد روش رومال یه زرده تخم مرغ و ۱ قاشق مرباخوری شیر رو مخلوط و رومال زدم. روش رو هم سیاه دانه ریختم .
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم.
ظرف حاوی آب هم توی فر برای ایجاد رطوبت و خشک نشدن نون ها بگذارین.
@sofrebanovanbeheshti
#کشک_کدو👇
کدو نیم کیلو
عدس :۱پیمانه
کشک ساییده :۲لیوان
پیازمتوسط:۱عدد
سیر:۲حبه
نعنا،نمک،فلفل وزردچوبه:به میزان لازم
پیازونگینی شده روباروغن تفت میدیم
بعدکدوهای نگینی شده رواضافه میکنیم وبه مدت ۵دقیقه تفت میدیم.
بعدفلفل وزردچوبه رواضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم.
وقتی موادمون تفت خوردعدس وبه همراه یک لیترآب اضافه میکنیم.
وقتی جوش اومدحرارت وکم میکنیم تاخوب بپزه وآبش بخاربشه.
آب غذاکه بخارشدکشک وبه همراه نعناداغ وسیرداغ به غذااضافه میکنیم
یک جوش که زدحرارت وخاموش میکنیم غذاآماده ی سرو است.
نکته:عدس روحتماچندساعتی خیس کنید،اگه کشک تون خیلی غلیظ بودرقیقش کنید.
این غذاروبانان سنگک وسبزی خوردن ویاپیاز نوش جان کنید😋😋
@sofrebanovanbeheshti
🌺 رسول اکرم (ص)
غذا هر گاه ۴ ویژگی داشته باشد،کامل است؛
آنگاه که از #حلال باشد
دست ها #زیاد باشند
در #آغازش نام خدا برده شود
و در #پایانش حمد خدا گفته شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#رب_انار_خونگی👇
من چند کیلو انار ریز و ترش تهیه کردم
بعد گذاشتم پخت و مثل آلوی لواشک که از صافی رد میکنیم صافش کردم.
بعد دوباره گذاشتم روی گاز تا به رنگ و غلظت دلخواهم رسید.
یادتون نره آخراش که میپره مثل رب گوجه باید مدام هم بزنید تا ته نگیره.
من تو ظرف پیرکس درست کردم که با ترشی هیچ واکنشی نشون نمیده اینجوری ربم ارگانیک شده😊
زحمت داره ولی به خوشمزگیش و سالم بودنش میارزه😉
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️
#حلوای_کدوحلوایی👇
کدوحلوایی:300گرم🍃
آردسفید:100گرم🍃
شکر:240گرم🍃
کره:75گرم🍃
گلاب:1/4پیمانه🍃
پودرهل وزعفرون:بمقدارلازم...
ابتداکدوراپوست گرفته بامقداری آب روی حرارت ملایم گذاشته تاپخته شود....
آردوبمدت نیم ساعت تفت داده تابوی خامی ندهد....
کره (میتوان ازروغن مایع وکره هم استفاده کرد)رااضافه نماییدوباردیگرتفت بدین تاکاملامخلوط شود..
کدورابه شکل پوره درمیاریم...
آنگاه شکررابهش اضافه میکنیم کاملاهم زده تایکدست شود...
گلاب وزعفرون وپودرهل راهم اضافه میکنیم...
درحالیکه روی شعله ملایم است آردتفت داده رابه یکباره روی پوره کدوریخته مرتب هم میزنیم تاجایی که حلوا شکل اصلی خودرابدست آورد ودروسط ظرف جمع شود....
حلوای آماده شده رابه ظرف سروانتقال دهیدوباپودر پسته تزیین نمایید...
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_مرغ👇
#غذاهای_خمیری
اول ۲۵۰گرم فیله ی مرغ رو نگینی خورد کنین
(میتونید از مرغ های از شب مونده هم استفاده کنید 😉) و با نمک و پودر سیر و یه قاشق روغن تفت بدین،بگذارین کنار تا خنک بشه. چهار تا سیب زمینی رو نیم پز کنین و بگذارین خنک بشه و نگینی ریز خرد کنین ،توی یه کاسه پنجاه گرم کره رو آب کنین و بهش سه تا تخم مرغ و سه قاشق پر ماست و چهار قاشق آرد اضافه کنین،یه حبه سیر و آویشن و نمک و فلفل (ادویه ها اختیاری هستن) و یک لیوان پنیر پیتزا بهش بزنین.
در آخر مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ی نگینی خورد شده اضافه کنین.
بریزین توی قالب دلخواه و بگذارین توی فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد برای چهل تا چهل و پنج دقیقه...
😊نوش جون😊
@sofrebanovanbeheshti