#کیک_اسفنجی ساده وسط و روی کیک را سس پرتقال زدم و با گاناش تزیین کردم
یکبار امتحان کنید
خیلی خوشمزه و متفاوته👌
#سس_پرتقال👇
یک پیمانه اب پرتقال .
نصف پیمانه شکر .
دو قاشق پودر نشاسته
همه را با هم مخلوط کنید بگذارید رو گاز هم بزنید تا غلیظ شه
کیک را از وسط نصف کردم مقداری سس و ریختم وسطش مقداری هم روش ریختم باگاناش تزیین کردم
اگه پرتقال در نداشته باشیم با شربت البالو درست کنید سس و خوشمزه میشه و عالی
@sofrebanovanbeheshti
#شکلات_صبحانه
موادلازم:
پودر کاکائو 1لیوان
شکر 1لیوان
شیر1لیتر
کره 50گرم
طرز تهیه:
ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند). شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد. شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت). بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم. مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تاشکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
بعضی بادمجوناهستن که تلخن میگذاریم توآبنمک تلخیش گرفته میشه بعدسرخ میکنیم اگه بخوام کبابش کنم تلخیش روچه طوری بگیرم؟
#پاسخ👇
تو این جور بادمجون ها، تخم بادمجون باعث تلخی میشه ما برای میرزاقاسمی و بورانی بخاطر اینکه یه وقت تلخ نشن بعد از کباب کردن کمی که خنک شد شکافش می دیم از درازا و تخم هاش رو در میاریم تا حالا هم نه بورانی مون و نه میرزا قاسمی مون تلخ نشدن
خیلی راحت اگر دست تون رو بالای تخم ها بگذارید و به سمت پایین بکشید فقط تخم ها جدا میشن (وقتی هم عجله داشته باشیم قسمت وسط بادجون که تخم ها دورش جمع شدن رو کلا می کنیم و می اندازیم دور😊)
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
هرچی کیک درست میکنم تامرحله هم زدن کل موادوتخم مرغ خوب میشه تاآردرومیریزم گلوله گلوله میشه وکیکم هم موقع پخت خمیر علت چیه؟😔😔😔
#پاسخ👇
شاید زیاد زیاد آرد رو می ریزید و خوب با لیسک همش نمی زنید
مرحله مرحله آرد رو اضافه کنید و با لیسک خوب ولی تو دفعات کم هم بزنید
البته اگر از اون مدل کیک هایی نیست که باید سفیده و زرده رو جدا جدا زد مثل کیک اسفنجی و این ها نیست (چون اگر با همزن بزنید اینها رو پف شون می خوابه) و مثل کیک هویج و کدو حلوایی و خیس و... هست می تونید با همزن، آخر کار کمی همشون بزنید چون ممکنه گلوله بشه آرد تو این مدل کیک ها و مشکلی هم نداره با همزن برقی بزنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوپ_کدو👇
برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا کدو خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بگذارید تا بپزه
ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بگذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۶۴ استاد پرهیزگار .MP3
878.8K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه164🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه
#ارسالی_کاربران
شاید از نظر ما یک کار ساده و تکراری است که در کمترین زمان ممکن "چیک و چیک" تخم مرغها را بشکنیم و هم بزنیم! اما از دیدگاه بچه ها یک کار هیجان انگیز است، وقتی که در تابه پخش میشود و عنوان یک غذا میگیرد!! و البته بسیار دوست داشتنی تر از طعم و مزه ی غذا، برایشان این احساس لذت بخش است که میتوانند یک غذا را به تنهایی درست کنند!
هر چند که میخواستم تند و تند تخم مرغ ها را بشکنم و املتم را درست کنم و به بقیه کارها برسم، اما درخواست کمک ناخواسته بچه ها فقط یک پیشنهاد نبود میتوانست یک آینده نگری باشد برای این که با انجام دادن و خرابکاری کردن کار یاد بگیرند!!
سعی کردم چشمم را بر کارهای نکرده ببندم و احساس کنم یک مربی آشپز هستم در کنار یک کارآموز!! نه یک مادر که هم باید دیکته بگوید هم لباسها را پهن کند هم غذا درست کند و هم جارو بزند و هم...
حالا تمیز کردن کثیف کاری های آشپزخانه بعد از درست کردن غذا هم میتوانست یکی از آن کارها باشد...
بسیار شگفت زده میشود وقتی میبیند که هر بار به رمز و راز تازه ای در شکستن تخم مرغ ها پی برده است!!
"مامان فهمیدم!!!! به نظرم اگه از بالای سر تخم مرغ بشکنیم راحتتر شکسته میشه ها فقط یک کم باید تکون بدیم!!"
یک بار دیگر...
"مامان باید دو تا انگشتمون رو تو قسمتی که شکستیم بزاریم و محکم باز کنیم!!
تمام این تجربه های تکراری برای بچه ها قابل اعتناست؛ هر چند که گاهی ممکن است تلفات هم داشته باشد و کل ظرف تخم مرغ در اقدامی غیر منتظره واژگون شود و...
برای آشپزی با بچه ها خیلی باید حوصله داشت...😉
🆔 @sofrebanovanbeheshti