eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
سفره بانـوان بهشتـی
#ماسوره ماسوره های ستاره ای باز ( open star tips ) از پرکاربردترین ماسـوره ها هستش و مناسب برای اف
#ماسوره ماسوره های ستاره دار بسته ( closed star tips ) درست مثل ماسـوره های ستاره ای باز فقط با این تفاوت که عمق خط های روی خامه عمیق تره و از نظر من قشنگتره. پرکاریردترینشون هم 26# ، 24# ، 33# هستش.   ادامه دارد.... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد که من از مرغ ارگانیک استفاده کردم ))نیم کیلو آلو (خورشتی یا جنگلی) 300 گرم فلفل سیاه به میزان لازم روغن به مقدار لازم پیاز (درشت)  1 عدد اسفناج (پاک شده) 750 گرم   طرز تهیه: در ظرفی مناسب پیاز ها را نگینی کرده و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت های تکه شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد. دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با ملایم کردن حرارت پس از جوش آمدن کمی برای پخت به گوشت زمان بدهید اسفناج را شسته و خرد کنید و سپس درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی ابش تبخیر شود. سپس مقداری روغن به آن افزوده وتفت دهید. پس ازتفت دادن ،آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا افتاده و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش میتوانید از لیمو عمانی ، گرد غوره و یا آبلیمو یا آبغوره که من آبغوره ریختم به عنوان چاشنی استفاده کنید. نکات: 1)برخی از افراد با توجه به ذائقه خانوادگی اضافه کردن شکر و شیرین شدن خورش را به ترش بودن ترجیح میدهند و برخی از مقدار بیشتری چاشنی ترش کننده استفاده میکنند. 2)استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن کمک زیادی میکند. 3)اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید. 4)اضافه کردن 4تا 5قاشق آبلیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آنرا بسیار خوشمزه تر میکند. همچنین به جای ابلیمو میتوانید از 2تا3عدد لیمو عمانی هم در خورش استفاده کنید. @sofrebanovanbehesht
#پاستیل_پرتقالی 😋😋😋 ۲ساشه ژلاتین حلال روبریزین تو۱لیوان آب پرتقال شکرهم بستگی به خودتون داره بزارین روی حرارت هم بزنین تاحل بشه بعدبریزین توقالب هروقت سفت شدجداکنین👌 @sofrebanovanbeheshti
#کباب_کبک_شکم_پر کبک رونمک فلفل زردچوبه زدم باحرارت متوسط سرخ کردم بعدشکم پرش کردم بااناردون وآلوچه وسبزی خشک وپیاز(سلیقه ای هست موادشکم پربادلال یاموادی که گفتم به صورت تازه هم عالیه)حالامیتونین یه سیب زمینی کوچیک پوست بگیرین توشکمش بزارین که موادنریزه بیرون یه پیازخردشده ریختم توهمون روغن وکمی تفت دادم ورب انارهم زدم وکبک روگذاشتم توش یه لیوان آب ریختم تابپزه😋 🔴میتونین اول شکم پرکنین بعدشکمشوبدوزین وسرخ کنین. 🔴بلدرچین روهم باهمین روش درست کنید😋 @sofrebanovanbeheshti
کیک_با_نشاسته_ذرت👇 ارد ۴۰۰ گرم نشاسته ذرت (همون سفید رنگه) ۱۰۰ گرم شیر ۲۰۰میلی لیتر(تقریبا۳چهارم لیوان) شکر ۲۵۰گرم تخم مرغ ۴ عدد درشت روغن مایع ۲۵۰میلی لیتر(من نزدیک به ۱لیوان ریختم) بیکینگ پودر سه و نیم قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱۰ تا ۱۲ گرم آبجوش یک و نیم قاشق سوپخوری در ابتدا پودر کاکائو را در آبجوش حل کنید آرد ، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن بزنید( حداقل پنج دقیقه ). تا مواد کاملا سبک و حجیم شود روغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید ،طی سه مرحله وبه تناوب شیر و مخلوط ارد را به مایه بالا اضافه کنید مواد رو با همزن دستی خوب مخلوط کنید . یک سوم مایه کیک رو با مخلوط کاکائو و آبجوش مخلوط کنید قالب مورد نظر رو چرب کنید در نهایت مایه کیک ساده و کاکائویی رو بصورت متناوب در قالب بریزید به اینصورت که اول کمی مایه کیک ساده و بعد کمی کاکائویی و در پایان با نوک کارد و یا سیخ چوبی مایه رو درون قالب کمی هم بزنید . قالب را در فر گرم شده بگذاریدبمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد دمای فر ۱۸۰ درجه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠عادتهایی برای داشتن بدنی سالم👇 🔻کشمش راجایگزین قند کنیم. 🔻برنج را آبکش نکنیم. 🔻نان سفید نخوریم. 🔻با روغن شحم وزیتون آشپزی کنیم. 🔻غذا را زیاد بجویم. 🔻دیر شام نخوریم. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کیک_با_روکش_حلوای_کدوحلوایی ۲لیوان آرد ۱ لیوان شکر ۲ تخم مرغ ۲ قاشق بیکینگ پودر نصف لیوان شیر نصف لیوان پوره کدو نصف لیوان روغن یا کره مثل کیک معمولی مواد تر رو مخلوط کرده شکر راضافه کرده هم زده بعد آرد و بیکینگ پودر و کم کم اضافه میکنیم و میریزیم تو قالبت و تو فر حلوای کدو حلوایی کدو رو میپزیم آرد از قبل تفت داده شده و شیره آماده شده رو بهش اضافه میکنیم و حلوا که اماده شد کیک اماده شده رو روش حلوا میریزیم میتونید بینش بریزید خوشمزه تر میشه و میل کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 بلغور گندم روباسبزی مخصوص ترخینه (ساقه شلغم )وزردچوبه وسیروپیازچرخ شده ومقداری اب گوجه محلی ونمک وفلفل قاطی میکنیم ومقداری هم پونه خشک اضافه میکنیم وخوب باهم قاطی میکنیم وکنارمیگذاریم. بعدماست ترش روبدون اینکه آب بهش اضافه کنیم دوغش میکنیم تایه دوغ غلیظ وترش بدست بیاد. بعددوغ روبه موادقبلی اضافه میکنیم. وخوب باهم مخلوط میکنیم واگه هواگرم باشه سه روز واگه هواسردباشه چهارروز میگذاریمش کنارودرش رومیبندیم تا بقول معروف عمل بیاد. وبصورت کتلت درمیاریم ومیگذاریم خشک‌بشه حالا به تعداد 3نفر 4عدد از این‌کتلت های ترخینه رو چندساعت گذاشتم‌خیس بخوره حالا ترخینه ها رو با آب بمقدارکافی میگذاریم رو‌اجاق حداقل یک‌ساعت بجوشه با دمای کم ازقبل عدس به مقدار دوپیمانه رو‌خیس کرده بودم اضافه به‌مواد کردم گذاشتم خوب جا بیوفته ودرآخر کار پیاز داغ و زردچوبه وپونه رو یه تفت میدیم و اضافه میکنیم یک جوش زد اجاق رو‌خاموش میکنیم ترخینه آماده است 😋 نوش جونتون😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti